Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nie do końca problem z samym botem ale bardziej z silkiem i rozdzielczością. Gdy właczam 2 clienta ten pierwszy fixuje i zamiast całego obrazu z gry widzę same okienko np. z ludźmi z pt i statami mojej postaci (hp, mp, berseker). Okienko to jest rozciągnięte na całym ekranie i nie da się nawet normalnie wyłączyć silka. Czy jest jakieś rozwiązanie na to tzn. trzeba dostosować jakoś rozdzielczość do silka czy coś innego ?

PS: A co do tego błędu : " An unknown error occured while checking for a mBot update" , Mi pomógł ten filmik : https://www.youtube.com/watch?v=Vep9Q0Uivxc 

Pozdrawiam i czekam na odp.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Daj inny hosting, i co to jest wgl? Mnie też bot nie pyka a innym działa także coś jest na rzeczy. W sumie, ja nie bede ryzykować. :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Gdy próbuje odpalić Mbota przez loader kompletnie nic się nie dzieje.. pojawia się tylko proces, ile razy otworze loader tyle procesów w tle i nic się nie dzieje ;/. Gdy odaplam bota normalnie to włącza się bez problemu ;/. czy ktoś wie o co może chodzić ? wszystkie możliwe blokady antriwrusy itp. wyłączłem.

będę bardzo wdzięczny za pomoc. pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy autor tematu jeszcze się nim interesuje, ale bot w moim przypadku jest niesprawny. Większość prób zakończyła się niepowodzeniem, zatem nie do końca udany poradnik.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktos dlaczego przy 3 clientach jak mnie nie ma na kompie bot chowa sam clienty albo dostaje dc z 1 czy 2? nigdy na 3 nie dostalem dc tylko na 2 albo 1, i ten 1 co zostanie juz dc nie dostaje pozniej.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...