Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam troche inne pytanie.

Da się jakoś ustawić żeby nie zbierał soxów? Wiem że standardowo jest już ustawione że je zbiera ale jak chce odznaczyć to to i tak nie znika..

Jest na to jakiś sposób? Albo chociaż żeby je sprzedawał u NPC.

Z góry dzięki za jakieś info w tej sprawie

Opublikowano

mam pytanie czy logowanie w mbocie padlo ? bo jak klikam zaloguj to nic sie nie dzieje/nie loguje sie ;/

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

ja mam problem po wlaczeniu mbot przez administratora w win 7 wyskakuje hThread [2] Error ! po tym jak klikne ok bot prosi i o wskazanie folderu silkroad wybieram folder bot sie wlacza pisze ze wersja bota jest aktualna ale niechce sie zalogowac po kliknieciu zaloguj nic sie nie dzieje , gram na serwerze good time sro problem mam od srody a wczesniej nic sie takiego nie dziala

Opublikowano

ja mam problem po wlaczeniu mbot przez administratora w win 7 wyskakuje hThread [2] Error ! po tym jak klikne ok bot prosi i o wskazanie folderu silkroad wybieram folder bot sie wlacza pisze ze wersja bota jest aktualna ale niechce sie zalogowac po kliknieciu zaloguj nic sie nie dzieje , gram na serwerze good time sro problem mam od srody a wczesniej nic sie takiego nie dziala

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem mam mbota na laptopie i chodzi a na stacjonarnym nie moge uruchomić klikam prawym na loadera i powinno wyskoczyc uruchom jako administrator a wyskakuje uruchom jako... i jak kikam mam do wyboru 2 profile i na żadnym nie chodzi..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem

Klikam na mbotloader i nic sie nie pojawia , nie pojawia sie to okno bota . brak antywirusa, uruchom przez administratora sprawdzone. pomocy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak więc wczoraj miałęm odpalonego silka przez mbota normalnie wszystko śmigało a nagle chciałem włączyć start trainging i nic nie boci.. to restart bota i od tamtej pory jak włącze to Not logged in. Nie łączy mi z hostem nie wiemdlaczego wie ktoś czemu ten problem występuje?

w Log takie coś pisze:

[18:03:58] Tłumaczenie stworzone przez BaKo
[18:04:17] Error while initializing network interface
[18:04:17] WSA 10060 at step 3
[18:04:19] Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.
[18:04:38] Error while initializing network interface
[18:04:38] WSA 10060 at step 3
[18:04:59] Error while initializing network interface
[18:04:59] WSA 10060 at step 3
[18:05:20] Error while initializing network interface
[18:05:20] WSA 10060 at step 3
[18:05:41] Error while initializing network interface
Normalnie nie raz tak jest ale wtedy bot nie działa wszystkim a mom problem bo pytałem kilku osób to normalnie im śmigają. więc o co kaman?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli to pomoże też miałem problem z mbotem, a mianowicie działał normalnie potem przestał czyli nie chciał się zalogować, czytałem na forach że pare osób też tak robiło. Reinstal do skutku, mojemu koledze pomogło, a mi pomogło to że cały folder z mbotem wrzuciłem do kosza a potem go przywróciłem i z niewiadomych powodów zaczoł działać :) nie jest to rozwiązanie problemów tylko czysta sugestia :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, mam nastepujace błedy. Dodam ze Net fromework jest zainstalowany jak i C++ oraz Liblary files, pobralem tez sam plik msvc... i tez nic nie pomoglo ;/

00698224648202784947_thumb.jpg

47237942397601152844_thumb.jpg

Edge-1.png
Opublikowano

Siema, mam nastepujace błedy. Dodam ze Net fromework jest zainstalowany jak i C++ oraz Liblary files, pobralem tez sam plik msvc... i tez nic nie pomoglo ;/

czesc. mialem ten sam problem. Pobralem DLL suite czy suited , przeskanowalem caly komp, zainstalowalem net framework raz jeszcze i poszło. Teraz bot nie widzi postaci, ale to inny problem. powodzenia, bo ja sie napracowalem z tym co Ty masz.

najlepsze nasiona marihuany

Opublikowano

mam problem w bocie wyskakuje mi

"An unknown error occured while checking for a mBot update" i wg nie moge sie zalogowac czasem cos takiego mialem ale po zainstalowaniu od nowa bota bylo wszystko ok. Przeinstalowalem bota z 3 razy i nic dalej to samo jakos wchodzena serwer bot wrzystkim dziala mi nie niewiem co jest grane.

Opublikowano

Mój problem z Mbotem jest takie ze zamiast nazw skilli mam znaki zapytania, zamiast nazw miast mam puste pola, nazw moobów tez nie widac..

Jakies sugestie?

Dodam ze probowalem juz zmienic w config.ini language z 0 na 9 i nie przyniosło skutku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam pytanie czy owy bot jeszcze dziala ? poniewaz odpalajac w trybie zgodnosci z xp i jako administrator Bot sie odpala ale w konsolibota ciagle pokazuje sie wiadomosc An unknown error occured while checking for a mBot update i nic nie moge zrobic i tak odpalam loaderem

Opublikowano

siemka pobrałem mbota mam już cracka, ale wsykakuje mi błąd i pisze " Wykonano próbę odwołania się do tokena, który nie istnieje " co zrobić ?

Opublikowano

Witam , widze juz tu chyba nikt nie pomoze no ale musze spytac bo od dwoch dni walcze z tym i nic :(

Mam oto taki problem wlaczam normalnie Mbota wszystko cacy Loggin succes. I w momencie kiedy wciskam Start Client to nic sie nie dzieje , wchodze w menedżera zadan patrze w procesy a tam tylko Sro.exe 2 473K , tak jak by wgl nie chcialo sie cos wlaczyc. A jezeli normalnie odpalam silkroad to bez problemu dziala. gram na PureSro. Prosil bym o szybka odpowiedz.

Opublikowano

gdy odpalam mbota wyskakuje mi błąd DLL fmod.dll co robić windows 8

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...