Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam pytanie do autora tego tematu. Czy będzie naprawiony Zoom mod dla arty? Ponieważ jak zainstaluje tego moda to wersji 8.0 i włączę grę, zacznę bitwę i jak próbuję zrobić ten mod dla arty, to ekran cały się zacina, niby czołg jeździ (Słychać odgłosy) to i tak nie da się nic z tym zrobić. Autorze, czy spróbujesz to zrobić?

Opublikowano

@UP: Ten mod zoom dla arty który masz, pochodzi z przed aktualizacji 8.0. Mod nie działa na wersji 8.0 bo jest z nią niekompatybilny. Pozostaje czekać aż pojawi się zoom mod dla arty na wersje 8.0.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: Ten mod zoom dla arty który masz, pochodzi z przed aktualizacji 8.0. Mod nie działa na wersji 8.0 bo jest z nią niekompatybilny. Pozostaje czekać aż pojawi się zoom mod dla arty na wersje 8.0.

Dziękuję bardzo za odpowiedź:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na przykładzie napisu tytułowego sekcji "damage panel" przedstawiam Wam nową wersję napisów :D powiedzcie czy Wam się takie nowe podobają. Jeśli tak to dorobie reszte napisów do całego spisu.

@Edit: macie 3 przykłady jakby to wyglądało. Czekam na ocene czy może tak być czy lepiej było przedtem.

@Edit: napisy skończone. Kategoria "Mod Mix" została usunięta z powodu braku pomysłów ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mi sie podoba, mozesz dodac. Tylko moglbys zmienic czcionke tych napisow lub tlo tak aby nie byly w tych samych barwach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

których napisów? napisów tytułowych sekcji? (np. Sound mody) przecież one są kolorowe. Chyba że ci chodzi i napis tytułowy na samej górze posta, też mi się jednak nie podoba, zaraz go zmienie ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jak już wspomniałem, kategoria "Mod Mix" została tymczasowo usunięta z powodu braku pomysłu na jej rozwinięcie.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: nie da się tego znaczka zmienić, on jest tak jakby "wbudowany" w cały panel. Trzeba by otworzyć ten panel w jakimś programie który go otworzy (nie wiem jaki program xD) i tam dopiero pozmieniać, ale to za dużo roboty jest.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jestem nowy i mam ochotę pobrać sobie te czułe punkty: 4. KoreanRandom’s Hitzones for 0.7.4 .

I w związku z tym mam kilka pytań:

Czy ten plik KoreanRandom’s Hitzones for 0.7.4 jest legalny jeśli chodzi o granie na nim?

I jak to zainstalować:)?

Wiem, że wszystko jest opisane dokładnie w tutoriałach no ale nie dla mnie nie mam kilku folderów albo nie w tym miejscu ich szukam.

Proszę o rzetelną odpowiedz.

Opublikowano

@UP: używanie tego moda jest legalne.

A propos instalacji, to może nie doczytałeś w tutorialach, jest tam napisane, że jeżeli niema się jakichś folderów to je trzeba samemu stworzyć ;)

Czyli aby zainstalować tego moda musisz:

1. Stworzyć ścieżkę w folderze res_mods, czyli tworzysz w res_mods folder o nazwie 0.8.1 potem wchodzisz w niego.

2. Do folderu 0.8.1 wypakowujesz cały folder "vehicles" znajdujący się w paczce.

3. Cieszysz się modem ;)

Napisałem to jeszcze prościej niż jest w tutorialach, prościej sie nie da :P

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Święta i Mikołaj coraz bliżej... :D Z tej okazji stworzyłem specjalny napis tytułowy (wymaga jeszcze parę poprawek)

9e5d547b6355b67b.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...