Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem kiedy wgrywam twoją wielką paczkę skinów na czołgi do folderu ...\World_of_Tanks\res_mods\0.7.5 WoT w ogóle ich nie wczytuje . :(

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP: upewnij się że rozpakowałeś folder :) i do tego zobacz czy nie masz przypadkiem tak:

...\World Of Tanks\res_mods\0.7.5\vehicles\vehicles\american itd.

czyli czy nie masz folderu vehicles ze skinami wlozonego do folderu vehicles ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Niestety nie folder vehicles jest w folderze 0.7.5 u mnie ta scieżka wygląda tak C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.5\vehicles

Opublikowano

No to ja niewiem, wszystko wygląda dobrze. A miałeś wcześniej przed wgraniem paczki folder vehicles w 0.7.5?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Wczesniej wgrywałem tam paczkę z odgłosami drużyny i panel i działa normalnie nie wiem w czym tkwi problem.

Edit

Wcześniej nie było tam paczki vehicles

Edit2

Problem rozwiązany ! Przyczyna źle wypakowane pliki (nie wypakowały się pliki DDS) . Tak przy okazji świetna paczka ! Dzięki za wszelką pomoc ! :D

Opublikowano

Ja mam także całego zmodowanego, a za pierwszym razem musiałem stworzyć te ścieżki bo ich nie było podanych w modach. A odnośnie tego że nie trzeba nic tworzyć (...po normalnym sciagnieciu gry zawsze w res -> mods jest automatyczne , nie trzeba nic tworzyć) to tutaj mówisz o folderze RES, gdzie rzeczywiście są już wszystkie ścieżki. A ja pisze o folderze RES_MODS, który przy normalnym pobraniu gry jest czyściutki i tam chcąc nie chcąc trzeba albo skopiować to co trzeba z RES, albo stworzyć ścieżki.

Szukam tam i szukam i doszukać sie niemoge dokladnego spisu modów ;) Wiec tam chyba niema. A jeśli ci chodziło o te moje mini tuty to dałem je że tak powiem hurtowo razem z modami zeby nie szukac niewiadomo gdzie jak wgrać poszczególne mody.

Ja wszystko dzięki Tobie rozumiem ;)

Opublikowano

@UP: Minimap mod:

- zmienia ikonki baz na mapce na ładniejsze

- pokazuje dokładnie w którą stronę patrzysz (jak masz ten zielony "kąt" [zasięg widzenia] to od tego kąta jest poprowadzona przez środek kąta prosta pozwalająca dokładnie zobaczyć w którą stronę patrzysz) wiem, że nie zrozumiale to napisałem xD

- pokazuje dokładnie w którą stronę zwrócony jest pojazd

- pozwala zmienić wielkość symboli pojazdów widocznych na minimapie (czyli np/ kwadrat dla artylerii)

Zalecam wgranie tego modu, i zapoznanie się z nim xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: nie tworzymy folderu "vehicles" bo ten folder już jest w paczce xD wystarczy paczke wypakować do folderu 0.7.5 :)

9e5d547b6355b67b.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...