Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, interesuje mnie skin na czołg lecz jak znajduje folder z nimi to tam nie mam ich jako dds tylko plik xml. nie wiesz moze co musze zrobić zebym mógł wgrać jakiś skin ?

Opublikowano

Znajdujesz folder w res_mods/0.8.3/vechicles/<nacja>/<pojazd> we własnym wocie i tam nie powinno być nic jak nie wgrywales wczesniej skinów poza 3 folderami. Jeżeli mówisz o folderze z pobranej paczki ze skinem, to tam musi być jakikolwiek plik dds, inaczej nie wgrasz skina.

Podaj linka najlepiej do tego skinu.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Trzeba jeszcze umieć nazwać foldery ze pojazdami. Najlepiej to ci zapodam linka do starej na v. 0.7.4, (nadal działa) niedostępnej już w spisie bo sie pojawi nowa, paczka ze działającymi skinami. Tam są już nazwane foldery i wysztsko działa. Jak ci coś nie będzie pasować to sobie usuniesz skiny, albo zamienisz na inne.

Pobierz to i folder "vechicles" po prostu wrzuć do res_mods.

http://dfiles.eu/files/h00cyvmls

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam problem z dźwiękami wystrzałów. Wszystko działa tylko ze dźwięki brzmią dziwnie są przytłumione i trzeszcza mi głośniki. Pojawia się jeszcze dziwne echo.

Opublikowano

Siemka. Próbuje wgrać celownik do Komputer / Dysk lokalny C / Games / World_of_Tanks / res_mods / 0.8.3 / flash a garaż mi nie działa też ... Może ktoś pomóc ? Dodaje, że fajerwerki mi działają. :rolleyes:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

który celownik i garaż?

Celownik nr 12, garaż nr 5 (premium).

1377531174-U173186.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

SIemka, chcialbym zapytac o skin na slabe punkty czolgu, tylko taki troszke nietypowy ;)
Mianowicie skiny weak spots, ktore uruchamiaja sie alternatywnym przyciskiem (alt).

Ogolnie czy ktos ma cos takiego/slyszal o czyms takim?:D

Opublikowano

SIemka, chcialbym zapytac o skin na slabe punkty czolgu, tylko taki troszke nietypowy ;)

Mianowicie skiny weak spots, ktore uruchamiaja sie alternatywnym przyciskiem (alt).

Ogolnie czy ktos ma cos takiego/slyszal o czyms takim? :D

Wątpię aby coś takiego było. Pierwsze słyszę aby można było przeskakiwać między skinami altem. Po za tym nie da się wrzucić dwa razy skinu danego czołgu.

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakiś mod w którym widać słabe punkty czołgów?

@railroad

Chodziło mi o coś co pokazuje słabe punkty a nie gdzie są członkowie załogi.

KbkgA.png

Opublikowano

dajcie mi pare dni żebym przetestował co działa a co nie. nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzic w jeden dzien. WG wprowadzając aktualizacje powoduje, że niektóre mody przestają działać, a moim zadaniem jest wyłapać które to są.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

W takim razie musisz gdzieś popełniać błąd podczas wgrywania modu.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...