Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, bo jeszcze sam nie mam tej wersji (pobiera mi sie) wiec niemam jak sprawdzić xD a jutro wyjeżdzam, wiec zaktualizuje spis w poniedziałek albo w niedziele wieczorem.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

A mi się nieche strona się wyświetlić proszę o odpowiedz :) był bym wdizeczny

Garaż : T1-Havey,Hetzer,M3 Lee , M6 , M7 Pierst ,

Chciałbym mieć : T32,T20,M41,Ferdinanda ;)

Opublikowano

Jutro zostanie dodana nowa kategoria modów: "Inne modele czołgów". Więcej informacji pojawi się jutro xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam dla Was 2 informacje.

1. Mody: Zoom Mod dla artylerii oraz dla czołgu zostały usunięte ze spisu ponieważ są niekompatybilne z wersją 0.8

2. Limit zamieszczonej grafiki w spisie został osiągnięty, co wiąże się z brakiem załączonych zdjęć w kolejnych dodawanych modach. Aby zobaczyć zdjęcie modu, trzeba będzie wejść na stronke z downloadem - tam będzie obrazek. Od teraz tam gdzie było zdjęcie moda będzie pisać - "Brak możliwości wyświetlenia grafiki - osiągnięto limit. Kliknij w Download aby zobaczyć zdjęcie"

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Bardzo ciekawie wygladaja te skiny na czolgi, szkoda tylko ze ich nie mam w garazu. Tak to bym wgral. Mam nadzieje ze dodasz jeszcze jakies.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Fajnie,że coś takiego zrobiłeś,łap lajka

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...