Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up wgrałeś te dźwięki do audio w res_mods? Jeśli tak to w res masz oryginalnego audio.

9e5d547b6355b67b.jpg

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: a link download w dzisiaj dodanym modzie XVM Minimap MOD to dla jaj jest...

http://www.mediafire...ime26gbeen3knqw

Powiedz mi, po co przerzucać nonstop na jakieś serwery skoro można podać link do strony autora, gdzie jest najnowsza wersja z changelog'iem + wcześniejsze? Ale po co, lepiej sobie nabić kilka centów na uploadowaniu na jakiś hosting.

76561198001815076.png
Opublikowano

OMG!! Wypraszam sobie takie słowa, żebym ja to robił dla pieniędzy!!!! Ja to robię bezinteresownie, nie pobieram żadnych opłat! (Nawet nie wiedziałem że można). Staram się nie uploadować plików, ale jak już to robię to po to, żeby WAM BYŁO ŁATWIEJ TO WGRAĆ!! Bo w oryginalnej paczce wszystko po rusku jest napisane i trzeba wiedzieć który folder zawiera spolszczone nazwy!

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

spoczi, postaram sie dodac nowe linki ;)

wszystkie odgłosy są na linkach z premium możecie dać inne linki ? :angry:

Sprawdziłem, na premium są tylko odgłosy załogi pingwinów z domieszką króla juliana. Związku z tym, że Odgłosy załogi nr.2 to prawie to samo, to usunąłem te odgłosy pingwinów, bo były na premium , a ja nie mogłem ich wrzucić ponownie.

@EDIT : spis został zaktualizowany w połowie do wersji 0.8.3, wchodzącej jutro, zrobiłbym to jutro, ale jutro mnie nie ma, więc zacząłem dziś. najlepiej wstrzymajcie się z pobieraniem modów (szczególnie dźwięki i garaże), muszę to wszystko posprawdzać czy działa na v.0.8.3. dopiero jak skończę aktualizować (do czwartku się wyrobie) to wtedy będzie można już normalnie korzystać z spisu.

Pozdrawiam,

RailRoad

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: dozwolone są, bo to jest traktowane jak normalne skiny na czołgi. A to że ktoś tam pooznaczał słabe punkty to nic ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Czy ktos mógłby zapodac licznik dmg pokazywany w trakcie bitwy ? Bo nigdzie nie umiem znaleźć

Pobierz Mod XVM (nr. 8) z sekcji "inne przydatne mody". Instrukcje jak go wgrać masz poniżej opisu modu.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

To czekam ;)

Gotowe. Mod jest w sekcji "Inne przydatne mody" ;)

@Edit: sory za double posta ;(

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: no przecież już ci wcześniej odpisałem, że celowo wrzucam XVM na inny hosting z 2 powodów:

1. Żeby WAM BYŁO ŁATWIEJ TO WGRAĆ, gdyż paczka pobrana z str. autora ma rosyjskie nazwy folderów, trzeba wiedzieć który wgrać (a na forum nie każdy to wie)

2. Oryginalny XVM pobrany z str. autora miał rosyjski napis podczas okupacji bazy. Spolszczyłem go zatem. Dodatkowo, trochę tego XVM zmodyfikowałem i teraz nie dość że po polsku jest napisane "Okupacja bazy..." to jeszcze jest pokazane ile czołgów okupuje bazę i ile czasu zostało do jej zajęcia. Jednak tą wersję zmodyfikowaną dodam później. Na razie jest dostępna ta wersja tylko ze spolszczonym napisem. Za niedługo pojawi się nowa kategoria "Pakiety Modów" a w niej znajdzie się ten XVM który pokazuje liczbe okupantów itd.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...