Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: masz wyjątkowo słabego antyvira skoro trojany ci wywala. Ja mam Kaspersky Internet Security 2013 i on milczy jak wchodze na te stronki. Z resztą, te stronki są po to żeby pobrać moda.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Dodałem mody do celowników wkleiłem tak jak w instrukcji działa wszystko fajnie, ale jak dorzucam do tego następnego moda(panel modulowy) i wtedy gra mi przestaje działac. wklejam to wszystko w folder res_mods/gui/flash i pliki ktore pobrałem czyli celowniki i te panele ale z panelami nie dzial mi gra na samych celownikach tak. wie ktoś co to może być i dlaczego??

Opublikowano

Usuń sobie ten damage panel, i graj na razie na samych celownikach, bo większość z tych paneli nie jest już kompatybilna z obecną wersją wota. Jak znajde w końcu czas to zrobie z tym spisem porządek, bo póki co, to jest tu wolna amerykanka ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Pomocnik
Opublikowano

To ma być wielki spis modyfikacji ? nie ma tutaj nawet tej połowy najlepszych modów... jak się autor zabiera za to to niech to ogarnie i doda więcej a nie czeka jak ktoś mu poda link i opis a on sobie tylko wpisze...

Opublikowano

UP: LOL? Ja nie czekam na linki, tylko sam je dodaje, a jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem, to byś wiedział że nie mam aktualnie czasu na zrobienie tu porządku, w piątek będe miał to sie za niego zabiore porządnie.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

bo dzialaly na ta stara wersje przed aktualizacja chyba. Takze lepiej poczekac az dadza do tej wersji nowej

METIN2 dawno temu

Grymuar:

decybel

Opublikowano

Szczerze powiem tak: sam używam tych obydwu modów stąd i każdy działa mi. Więc myślę że robisz gdzieś błąd podczas wgrywania moda i dlatego ci nie działa.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Szczerze powiem tak: sam używam tych obydwu modów stąd i każdy działa mi. Więc myślę że robisz gdzieś błąd podczas wgrywania moda i dlatego ci nie działa.

tych 2 sotatnich modów jescze nie wgrywałem poniewarz wgrałem dzwiek silników i mi się cos z wot em stało i musze jescze raz aktualizowac - nie zrobiłme kopi zapasowej plików ;D

Opublikowano

Trochę posiedziałem na spisem i trochę zaktualizowałem. Trochę jeszcze musze dodać, ale to później się tym zajmę.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Było, ale teraz na obecnej wersji wota wszystkie te stare damage panel (jeżeli o to pytasz) po prostu nie działają, to po co mają być w spisie nie działające mody?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

A który?

@edit: Mnie się tez nie chcą otworzyć, myślę że to jakiś błąd na forum. Trzeba czekać. Sprawdzałem, zawartość spoilerów jest, spoilery się nie otwierają, nie wiem czemu.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy Bota do wot mozna uznać za modyfikacje/dodatek :P Nabija sam kredyty :P

a czy jest taki ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

bynajmniej ten wirus jest nie groźny bądź go w ogóle nie ma. Ja jakoś mam te odgłosy i mam Kaspersky 2013 i milczy.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...