Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: nie zmienie napisów które robiłem bardzo długo tylko po to żebyś je widział w telefonie ;D Kompa albo laptopa chyba masz co nie xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam już napis na nagłówek przygotowany ;p jeszcze tylko znaleźć te skiny i nauczyć wgrywać xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@Up2

Nie mogę podpiąć puki nie uzgodnię tego z Obanem, a Oban ma urlop na tydzień więc musicie trochę poczekać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP: pisalem na ten temat z Obanem, napisal że żeby podpiąć spis, muszą się w nim znaleźć mody zamieszczone na forum, a nie jakie znalazlem na necie. Ale ty jestes na wyzszym szczeblu xD to może ciebie posłucha.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

W spisie nie jest podane jak zrobić celownik, tylko jak go zainstalować z pobranej paczki

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Żebyś nie musiał tak refreshować to podepnę ;) jak by Obanowi coś przeszkadzało to pogadam z nim żeby temat został podpięty bo na prawdę bardzo przydatny.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tobie xD (zart). Jemu bo wiecej osob ten temat zobaczy.

~ Spam. Report.

Nareszcie podpiety. Teraz Ci lajkow przybedzie xD

~ Spam. Report.

Co do spisu , mam pytanko. Wgrałem dla wujka dźwięki z czterech pancernych , tylko że nie ma muzyczki etc. są tylko odgłosy załogi. Jesteś w stanie mi pomóc ?

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

~ Spam. Report.

~ Spam. Report.

Co do spisu , mam pytanko. Wgrałem dla wujka dźwięki z czterech pancernych , tylko że nie ma muzyczki etc. są tylko odgłosy załogi. Jesteś w stanie mi pomóc ?

Źle zrobiles. Zamiast wgrac caly folder i podmieniac to trzeba same pliki z tego folderu podmienic.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@UP: Wszystko dobrze, tylko moze tym razem ja mu pomoge, co? ;) Bo zawsze ty wszystkim pomagasz :D inni też chcą mieć jakiś wkład xD Napisałem że mu pomoge więc ty już nie musisz xD Nie zrozum mnie źle :)

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...