Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zal ktos gral juz na tym servie jak to bedzie zwykly server z modami bez faction to nuda bedzie na servie dobra robic server :)

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracjo... Czekamy na start !

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Boże kochany ratuj mnie i innych. Co wy w ogóle za trole jesteście ? Myślicie że to tak łatwo ? Proszę sam zrób wszystko . Zrób Lanchera Wpakuj wszystko , cuby itp to jest robota na kilka tygodni . A wy kurwa nawet im godziny nie dacie . Myślicie że to tak łatwo?

Czekamy z Niecierpliwością !!

Pozdrawiam

Kimbus0101

PS: Wiem dziwny nick :D Chciałem Kimbus zwykły ale zajęte :(

Chcesz mnie znaleźć na serwerze w Minecraft ?

Mój nick to

Kimbus :)

Opublikowano

Tzn Powiem tak: Ogarniam te mody bo bylem TestGM na TradeWorld - to jest to samo

Oczywiście będę mógł z tobą zagrać , gram już z moim kolegą napewno się Dogadamy ;)

Pozdrawiam

Kimbus0101

Chcesz mnie znaleźć na serwerze w Minecraft ?

Mój nick to

Kimbus :)

Opublikowano

Nudno troche tak czekać ide sobie dokonczyć produkcje diaxów na serwie tradeworld

Wiem oczywiście że to musi potrwać

PS kimbus bedzie grał na 100% ze mną i neverred'em

Pozdrawiam

KiesieK

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Dobra Ogarnijcie się trudno jest stworzyć taki serwer i widać administracja nie obija się tylko pracuje zobaczcie na serwerze jest ciagle 4/50 wiec nie Przeklinać tylko Spokojnie czekać tak jak inni a nie używacie wulgar jezeli sie nie uspokoicie bende musiał to zgłosić

Opublikowano

ja juz twoj post zglosilem :-)

Sorry ale sebka jest tak ogarnięty że podał IP jak serwer jest jeszcze nie dokończony -.-. Poczekajcie trochę do 18 wtedy otworzymy na 100%.

klamca

jest 21.36 ... i dalej white lista

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

CrosRoad wez troche wyluzuj wolisz serwer miec juz teraz ktory by sie ciagle sypal czy wolisz poczekac troche dluzej niz zalozyli a za to dostac mozliwosc grania na serwie jakich malo

Opublikowano

wole szybko i porzadnie :) mowili o 18 wiec mogli by sie sprezyc albo chociaz odpisac

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Serwer ma lekkieopóźnienie, wszystko ejst jużzrobione jednak żeby zrobić reloada potrzebny nam jest sebka którego jak na razie nie ma. Komenda /reload ie działa na tekkicie więc nic nie poradzimy. :( Jak najbardziej przepraszam za wszystkie problemy ! Próbujemy to zrobić sami, więc trzymajcie kciuki! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...