Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyść, trudno, jakoś przeżyję, w końcu jak do tej pory macie najlepszy serv ;]

Usunąłem twoje konto z serwera oraz na forum. Spróbuj wejść ;)

Opublikowano
Ponawiam: "java.util.zip.ZipException: Not in GZIP format" Przeszukałem googla, wygląda na to iż jest to problem na serwerze i tylko admin może go naprawić. Wszystko chodziło dopóki nie scraftowałem czegoś, nie pamiętam czego. Co prawda łączy, ale jak wpisuję /zaloguj (hasło) to potem dalej mnie tak po ryju tym errorem. Możliwe że to problem z Tekkitem. Tu jest wątek, który może pomóc w wyjaśnieniu sprawy: http://forums.techni...p-format.14346/ EDIT: doczytałem że to może być problem jak się scraftuje żelazną łopatę. Pewnie nie tylko ja się tak naciąłem, musicie to sprawdzić bo kilka osób może przez to nie może się wbic na serwer.

mam ten sam problem bo sie naciełem na żeazną łopate moge prosić o pomoc

Jagby coś

nick w grze : fnlfu

prosze o naprawienie przezyje usuniecie eq bo to najlepszy serv na jakim byłem ;)

Opublikowano

Must have Forge build #136+ (4096 fix) to connect to this server.

OCB?

Masz zła wersję tekkita. W tym oknie gdzie isę loguje masz taki przycisk "Options", wchodisz tam wybierasz "Manual build selection" i ustawiasz wersję 3.0.1 ;)

Opublikowano

fajny admin ...

wpuscil mi do domu stado graczy ktorzy mi wszystko ukradli ...

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Może napisać ktoś komendy na servie, albo najlepiej jakby ktoś umieścił je na pierwszym poście. Dużo by to ułatwiło i nie musielibyśmy się pytać za każdym razem...

Opublikowano

hm.. 8latki powiadasz? Na jakiej podstawie? NA tej że wszystkich wywalasz z działki i nie dajesz im zabrać swoich rzeczy, oszukujesz mnie na skype i za to dostajesz jaila?

Co do serwera - był w nocy wyłączony bo znowu padł. Staramy się to ogarnąć ;)

Opublikowano

Fajnie że pobraliście gotowe pliki serwerowe :D

-.-

Nic nie było pobrane ? A że tekkit jest ? Lepiej bo launchera nie trzeba robić...

regular-banner-63404-4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...