Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie Do Bety

Nick: Kacerator

TS3/Skype:Tak/Tak

Coś o sobie: Mam Na Imie Kacper. W Minecraft Gram Od Classic. Interesuje Się Również Muzyką , Ćwiczę Karate i Parqour`a.

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie jeszcze nie wiemy czy na 100% będzie trzeba robić beta testy tak że może od razu otworzymy serwer zaraz pogadam i zobaczymy bo jak na razie to wszystko działa jak potrzeba może bardziej na następne upgrady serwera dopiero będą beta testy.

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

dajcie paczke ;)

Jeżeli jesteśgraczem premium to link niedługo dodamy. Jeżeli jednak nie posiadasz wersji premuim gry to poszukaj w google'ach oraz na youtubie gdyż linku do non premium nie możemy podać z powodu regulaminu ;)

Opublikowano

Jestem graczem premium... Kiedy to znaczy niedługo ? Dziś ? Jutro ? Macie TS3 ?

Dodamy dzień przed otwarciem, czyli dzisiaj wieczorem. TS3 mamy, ip będzie podane na spawnie serwera i forum.

Opublikowano

"Edit: Serwer zawiera najnowsza paczke modow od tekkit bende tak samo bronie kture bendzie mogl uzywac Policja lub Gangi."

przeczytajcie... ja nie wbije z tego powodu ze jesli taka os bedzie w administracji to serwer bedzie do dupy !!!

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

"Edit: Serwer zawiera najnowsza paczke modow od tekkit bende tak samo bronie kture bendzie mogl uzywac Policja lub Gangi."

przeczytajcie... ja nie wbije z tego powodu ze jesli taka os bedzie w administracji to serwer bedzie do dupy !!!

O co ci chodzi ? Bo naprawdę cię nie rozumiem że co że będą bronie ? I co w tym złego ?...

Serwer zawiera najnowsza paczke modow od tekkit

to znaczy że 3.1.2 czy 3.1.1 ?

3.1.2

Serwer został przeniesiony na dedyka tak że już jesteśmy co raz bliżej od otwarcia !

Opublikowano

O co ci chodzi ? Bo naprawdę cię nie rozumiem że co że będą bronie ? I co w tym złego ?...

chodzi o byki jakie posadził w poście, trzeba się dobrze postarać, żeby tyle błędów w jednym zdaniu walnąć.

Ja tak czy siak czekam na otwarcie, ciekaw jestem, co z tego wyjdzie.

Opublikowano

chodzi o byki jakie posadził w poście, trzeba się dobrze postarać, żeby tyle błędów w jednym zdaniu walnąć.

Ja tak czy siak czekam na otwarcie, ciekaw jestem, co z tego wyjdzie.

Powiem tak w Polsce nie mieszkam od 8lat Polskiej pisowni wgl się prawie nie uczyłem tak że przepraszam za błędy ortograficzne.

kiedy, bo już nie moge sie doczekać? :(

Max 30min

CZEKAMY I CZEKAMY

dajcie już IP

otwórzcie server !

Otwarcie serwera o 00:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...