Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dziwne bo macie dokładnie takie same mody co ostatnio widziałem w gotowych do ściągnięcia plikach serwerowych :D Linka nie będę podawać, ponieważ będzie to złamaniem regulaminu... <_<

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jak się używa modpacków to co w tym dziwnego że są takie same? Twoja wypowiedź jest nieprzemyślana i nielogiczna, proponuję przestać ćpać, pić i zmienić pracę na mniej szkodliwą, no chyba że Cię mamusia utrzymuje wtedy ostatnie skreślić ;]

Opublikowano

To dziwne bo macie dokładnie takie same mody co ostatnio widziałem w gotowych do ściągnięcia plikach serwerowych :D Linka nie będę podawać, ponieważ będzie to złamaniem regulaminu... <_<

Wiesz jest coś takiego jak TEKKIT on ma własne pliki serwerowe gotowe i Launchera tak że nie trzeba się z tym bawić itd dlatego 50% serwerów z modami ma Tekkita tak że cię proszę nie pisz już dziecko że to nie nasze pliki itd bo wszystkie pliki było konfigurowane przez 3 adminów lNeoNv Lukezaa Sebka97 już nie pisz żadnych bzdet proszę cię...

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

chyba działa ale jest wersja 3.1.2, tak mi się wydaje. Oczywiście minus dla administracji że o niczym nas nie informują, ani o offie ani o nowej wersji... :(

EDIT: jak ktoś chce ostatnią wersję to pisać do mnie pm

Opublikowano

chyba działa ale jest wersja 3.1.2, tak mi się wydaje. Oczywiście minus dla administracji że o niczym nas nie informują, ani o offie ani o nowej wersji... :(

EDIT: jak ktoś chce ostatnią wersję to pisać do mnie pm

O offie informowałem,jak i powiedziałem jaki jest powód. A co do nowej wersji to mnie wyręczyłeś, bo właśnie miałem to napisać :L

Opublikowano

@up jak się używa modpacków to co w tym dziwnego że są takie same? Twoja wypowiedź jest nieprzemyślana i nielogiczna, proponuję przestać ćpać, pić i zmienić pracę na mniej szkodliwą, no chyba że Cię mamusia utrzymuje wtedy ostatnie skreślić ;]

Co do pierwszej części Twojego ''zdania'' to tylko potwierdziłeś to co miałem na myśli... Gratulacje :)

Natomiast co do dalszej części ''wypowiedzi'' to pokazała tylko na jakim poziomie jest Twoja inteligencja, dojrzałość oraz kultura... Nie mówiąc już oczywiście o wieku ;)

@Do pana pod tym komentarzem.

Nie chodziło mi o Tekkita, jednak pomimo tego i tak potwierdziłeś to co miałem na myśli tak samo jak @up <_< Natomiast takie teksty to sobie do kolegów gadaj (oczywiście jeśli ich masz ;)(wątpię w to,ale może się mylę ;))), a nie do mnie ;) I jeszcze jedno fajnie, iż nazwałeś mnie dzieckiem ^_^

Opublikowano

@lNeoNv wiem że informowałeś i podałeś powód ale już mocno po fakcie. Na pewno wielu myślało że to standardowy, chwilowy off aby coś dodać, naprawić. To taki lekki minus z uwagi na to iż wiadomo że nie zarabiacie na tym i ciężko oczekiwać jakiegoś wielkiego zaangażowania. Proponuję dodać odpowiedni dział na waszym forum na planowane offy i ogłoszenia w sprawie servera, lista dostępnych komend, może to choć trochę rozwiązałoby problem dezinformacji. A tak poza tym server macie na prawdę dobry, są mody, nie laguje, jest role play. Jedynie czego jeszcze można byłoby sobie życzyć to w miarę dojrzałych userów i może kilku dodatkowych modów ;]

@Ramzes_II Napisałem tak ponieważ czepiasz się jak znudzony, sfrustrowany nastolatek o pierdoły, który nie ma nic innego do roboty. Nie oceniam Twojego wieku, inteligencji czy też kultury. Jedyne co oceniam to brak wyobrażni i zrozumienia, co zwykle cechuje niedojrzałych, niedoświadczonych nastolatków. Powód dla którego posiadacze serwerów wybierają gotowy modpack jest oczywisty i zrozumiały (dla normalnych ludzi), ponieważ oszczędza to wielu nieporozumień przy instalacji i zapewne też wiele innych aspektów. Po za tym Tekkit ma bardziej zintegrowane mody niż gdybyś wrzucał je osobno. Twój komentarz oceniam w sposób: "dopierdolę tym zasrańcom od tak sobie, bo miałęm zły dzień i muszę się na kimś wyżyć" ;] Po za tym ostatnia wypowiedź zalatuje mocną hipokryzją. O inteligencji, kulturze czy też dojrzałości nie świadczy nieużywanie wulgaryzmów, poprawna ortografia, interpunkcja czy też ilość i zróżnicowanie słów jakich się używa ;]

Opublikowano

Dobra, co do włączenia serwera starałem sie wczoraj coś o tym dowiedzieć, ale sebka miał na to wylane i przez 10minut nie odpisywał, po czym zniknął ze skype'a. Nie mogę powiedziećwam kiedy otworzymy serwer spwrotem, póki sebka nie przemyśli tego co odwala.

Co do e-maila. Tak jak napisał poprzednik - poczytałbyś co się dzieje to byś wiedział. E-mail podajesz przy rejestracji na serwerze bo automatycznie robi Ci się konto na forum. ;)

Opublikowano

Jak widać server śpi,być może administracja zwątpiła iż server cieszył się mała popularnością graczy (2-7 graczy, a bynajmniej ja taka liczbę zaobserwowałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...