Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-681765-0-58309800-1343180453.png

IP: Zostane podane w dniu otwarcia serwera (przypuszczalny dzień otwarcia 1-2 sierpieńa )

Serwer Beta v0.1

-----------------------------------------------

IP SERWERA: rp.dubled.net:25564

-----------------------------------------------

Potrzebujesz Tekkit launchera! Wersja musi być v3.1.1

--------------------------------------------------------------------------

Jak wejdziesz na serwer musisz wpisac w czacie:

/register hasło e-mail

np

/register polska123 [email protected]

--------------------------------------------------------------------------

post-681765-0-06087400-1343180499.png

Znudziły Ci się dziesiątki serwerów "Pseudo-RP" które wyglądają jak survival? Jeżeli tak, ten serwer jest w sam raz dla Ciebie!

Na serwerze używany jest klient tekkit, w którym znajdują się modyfikacje typu IndustrialCraft2 oraz BuildCraft - dzięki nim możesz zbudować własną fabrykę która będzie w pełni zautomatyzowana przy pomocy modyfikacji RedPower2, a poruszanie po niej usprawni Ci RailCraft

post-681765-0-13860500-1343180466.png Ale po co? post-681765-0-92491500-1343180489.png

Jeszcze pytasz! Modyfikacje te dodają zupełnie nowy klimat do naszej gry.

W jaki spósób jest on odmeiniony? Otóż już mówię!

Dzięki modyfkacją które są na serwerze możesz wybudować własną fabrykę,

dzięki której zarobisz dużę pieniądze.

Najpierw jednak będziesz musiał żyć w biedzie, jako imigrant.

Po jakimś czasie będziesz mógł wybrać zawód, np. informatyk - dzięki modyfikacji ComputerCraft która dodaje komputery.

post-681765-0-40148800-1343180460.png Jak zacząć? post-681765-0-58463400-1343180476.png

Dobre pytanie. Tak jak już mówiłęm, grę rozpoczynasz jako imigrant.

Jeżeli zarejestrujesz się na forum, i wybudujesz swój pierwszy dom oraz napiszesz do administratora bo spodoba Ci się serwer

otrzymasz rangę obywatela. Co to daje? Możliwość wybrania zawodu. Oczywiście mieszkanie nie jest za darmo,

pobierane są tygodniowe opłaty za prąd które wyceniane są według własnego zakresu

oraz za miejsce oraz rozmiar działki na którym znajduje się nasze mieszkanie.

Jeżeli zarobisz już pieniądze na pracy w czyjejś firmie, lub handlem z

innymi graczami to będziesz mógł założyć własną firmę, a w raz

z budową firmy dostaniesz swój własny dział na forum,

aby publikować tam informacje o aktualnościach, oraz

organizować aukcje jeżeli dany przedmiot nie chce sprzedać się od ręki.

post-681765-0-99819200-1343180657.png A co jeżeli ktoś mnie okradnie? post-681765-0-26866400-1343180482.png

To praktycznie nie możliwe! Na serwerze jest cuboid oraz lwc.

Jeżeli jednak komuś uda się wtargnąć

na twoją posesję, i coś z niej ukraść to najszybciej

jak to możliwe zgłoś to na policje. Jeżeli złodziej nie sprzedał tych rzeczy

istnieje duże prawdopodobieństwo odzyskania tych rzeczy.

post-681765-0-70735400-1343180739.png Ale ja nie dam rady! post-681765-0-34802500-1343180732.png

Bzdura! Na respie będzie wszystko opisane, jeżeli jednak

Ci to nie wystarczy na forum możesz znaleźć poradniki.

Jeżeli mimo to, dalej nie znasz odpowiedzi na twój problem, spróbuj porozmawiać z administracją

serwera - możliwe, że oni ci pomogą !

W wersji Beta 0.2 będzie :

1.Własny launcher

2.Naprawienie luk w pluginach lub bugów.

I więcej.

Mapa stworzona przez lNeoNv oraz lukezaa - Wszystkie prawa zastrzeżone

Opis napisany przez lNeoNv

regular-banner-63404-4.png

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A przed terminem mogą być beta testy?

Oczywiście że będą, jednak podejrzewamy że będą one zamknięte ;)

Ech :P

Tylko mi się zdaję, czy ukradli prezentacje od TradeWorld? :P

Ale i tak się skuszę

Lekko się wzorowałem, ale tekst itp są zupełnie inne więc chyba nic mi za to nie grozi? :L Poza tym sebka mi tak kazał, na początku opis był zupełnie inny :P

Opublikowano

Na 100% wbije lecz dajcie Link do paczki POZDRO

gieniu768

Nie możemy podać linku z powodu regulaminu. Możesz jednak pobrać launchera z oficjalnej strony technicpack'a. Jeżeli jesteś graczem non premium to wystarczy poszukać na youtubie albo w google'ach. Jeżeli non premium nie działa to napisz mi na PW, powiem jak to zainstalować (Czasami modyfikacje mają problem ze wczytaniem się.) ;)

Opublikowano

Przepraszamy ale data otwarcia będzie trzeba raczej przesunąć na koło 31(Jeszcze nie wiemy) chyba że się wyrobie z permissions i innymi pluginami. A jak na razie to utknąłem w Holandii już trzeci dzień jak dobrze pójdzie to będę w Polsce jutro rano.

Przepraszamy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

up

możecie podać link tylko musi być scan

czy na serwerze będzie mod ee2

Ale nie możemy podać Non-Premium z względów że MpcForum nie popiera piractwa bedzie mozna znalez launchera pirackiego na naszym forum lub znalez samemu na google lub youtube.

Edit: Serwer zawiera najnowsza paczke modow od tekkit bende tak samo bronie kture bendzie mogl uzywac Policja lub Gangi.

Opublikowano

pluginy spoko , opis spoko wiec skusze sie na ten serwer ^ ^ a i prosił bym o jak najszybsze otwarcie tego serwera

Postaramy się, gdyby nie problem z samochodem sebki to z otwarciem nie byłoby najmniejszego problemu, teraz jednak musicie poczekać trochę dłużej :c

Opublikowano

Dziś spróbuje zrobić pluginy i otworzymy zamknięte Beta Testy na 1 dzień i jak wszystko będzie grało jak trzeba to otworzymy :) Proszę o cierpliwość max do 31 otworzymy, jak dobrze pójdzie to dziś zrobię pluginy i otworze beta testy !

Opublikowano

to ja chce do beta testów jak bym mógł... może zrób W-L na testy

nick: Bodekziom

Oczywiście że będzie na WL no bo jak inaczej :P I co do beta testów to będzie potem wzór na beta testera.

Opublikowano

Fajnie by bylo jak bys wgral pluginy takie jak Factions i McMmo i usunal LWC to by byl server najlepszy pod sloncem. Bym tez mogl zareklamowac kolegom jak bys chcial i zrobil tak jak pisalem. Zrob cos takiego!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...