Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dacie LINK do .minecrafta?

sam tych modow nie umiem nagrac :/ pliss

Wpisz w google : 'Tekkit Launcher 1.0.1.3 Hacked' i są filmiki z youtube lub jest strona chyba to jest pierwsza strona i tam można pobrać. Tylko trzeba mieć konto na minecraft.net żeby was zalogowało.

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

Daliśmy na 1 to jest data gdzie na 100% serwer zostanie otwarty ale może zostać tak samo otwarty może i jutro. Jak dobrze pójdzie to jutro będą Beta testy !

Opublikowano

dawac paczke i ip!!

Gracze premium ściągają launcher z oficjalnej strony technic pack'a. Gracze non premium muszą sobie poradzić sami szukając pirackiego launchera przez google bądź youtube gdyż mpc nie popiera piractwa i nie możemy podać linka. Ip będzie podane.. ale w dniu otwarcia. Przeczytałeś chociaż temat i posty innych użytkowników?

Opublikowano

Witam witam ! Pewnie już dużo osób się nie może doczekać otwarcia serwera ? Otwarcie serwer może i nawet jeszcze dziś ! Ale przed tym potrzebujemy 3-5 osób którzy by chcieli by być Beta Testerami ! Żeby się upewnić że wszystko działa tak jak potrzeba ! ;) Żeby zostać beta testerem proszę napisać do mnie na pw podanie.

---------------------------------------

Wzór podania :

Nick:

TS3/Skype:Tak/Nie

Coś o sobie:

---------------------------------------

Beta testy robimy z powodu żeby zobaczyć czy będą lagi i czy wszystko działa poprawnie ! ^_^

Opublikowano

Zgłaszam się na beta testy

Nick:LanoMC

TS3/Skype:Tak/Nie Tak obydwa

Coś o sobie:Mam na imię Patryk lubie grać w minecraft'a gram od wersji 1.8.1 i lubię pomagać innym :)

Opublikowano

Nick: Hayato95

TS3/Skype:Tak

Coś o sobie: Przygodę z Minecraftem zacząłem już za czasów alphy. Od tej pory grałem na niezliczonej ilości serwerów, światów singleplayer. Byłem kilkanaście razy administratorem serwera, kilka razu hostem i jeszcze więcej razy moderatorem bądź KidModem. Przygodę z tekkitem zacząłem stosunkowo niedawno jednak myślę, że moja wiedza nada się by zagrać z innymi. Co do mojego charakteru to jestem uprzejmy, staram się być miły i oczywiście pomocny jednak jak każdy człowiek posiadam czasem swoje gorsze dni.

Opublikowano

Wszyscy którzy się zgłosili na Beta testera zaraz dostaną wiadomość czy się dostali czy nie. Beta testy zaczynają się za koło godzinę ! I jeżeli wszystko będzie ok to startujemy!

Opublikowano

Nick: bodekziom

TS3/Skype:Tak tak oba sprawne

:)

Coś o sobie: gram na modach od pół roku... mam dużo wolnego czasu który mogę poświęcić na gre. gram TYLKO na modach. Chce zostać beta testerem żeby wam pomóc w postawieniu dobrego servera

:D

Opublikowano

Ech szkoda że się nie dostałem ;/

Jeszcze nawet nie zacząłem tak ze jak na razie nie wiesz :P zaraz zaczniemy

Opublikowano

sebka97 ciągle przegląda ten temat

ale niewiem co admini robią...

otwierać te beta testy !

Opublikowano

Widze, że nie macie serwera TS3.. To nic straconego! Zapraszam na darmowy serwer TS3 ! Sloty i pokoje za free !

IP: 91.239.66.73

Przekaż innym dalej!

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Widze, że nie macie serwera TS3.. To nic straconego! Zapraszam na darmowy serwer TS3 ! Sloty i pokoje za free !

IP: 91.239.66.73

Przekaż innym dalej!

Mamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...