Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife RolePlay [Tekkit][Mody][Non-Premium]

sebka97

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak !
      132
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

popularność trzeba budować powoli i mądrze, a nie w ten sposób. Na szczęście jest inny konkurencyjny serv, ma nawet ograniczenia na ee2, co mnie bardzo cieszy ;]

Opublikowano

Popularność nie ma nic do tego. To wina sebki, który zdecydował zmienić hosting i dołączyć się do sieci serwerów której nazwy nie podam z powodu regulaminu. Oni usunęli pliki serwerowe i powiedzieli że tekkita nie będzie. Teraz będziemy mieli nowe ip, mapa będzie ta sama jednak nie jestem pewien czy wszystkie maszyny będą takie same. Do tego serwera zostanie stworzony nowy temat, nie będzie to już serwer którego właścicielem będzie sebka, oraz będzie nowa nazwa, dlatego jeżeli ktoś chce kontynuować przygodę z naszym serwerem niech obserwuje przez najbliższe kilka dni mój profil.

Opublikowano

takie ograniczenia na ee2 to żadne ograniczenia jak widziałem na servie. Na tym co teraz gram wjebali w chuj kosztowny crafting na kolektory, transmuta i inne, także ci co znają tylko ten mod wymiękają i samo ee2 nie jest już takie OP.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oficjalne oświadczenie administracji: Dnia 01-12-2012.r ogłaszamy upadłość serwera z powodu braku inteligencji "Sebki97". Który skasował wszystkie pliki. Możecie dofinansować rozwój inteligencji sebki wchodząc na stronę "Pajacyka" i klikając w pajacyka lub wysłać SMS na konto fundacji TVN.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...