Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę żę to byłby bezsens. Gold x5 a z 1 trada około 0.5B. Zostaje tak jak jest czyli x10 gold x1 trade

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ratujemy. Bo wytłumacz mi co to za sens na gold x10 kiedy próbujemy ratowac gold dawać trade x20 żeby zabić gold i dawać fun dla dzieci którzy chcą mieć 1000b w 1 dzień

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie mowiimy tu o jakimś wielkim zysku z traderki, ale takim, żeby opłacało się dla niego męczyc jeżdżąc z miasta do miasta.

Przynajmniej serwer nie będzie może taki drętwy...

Kilka kk ew. kilkanaście za jakieś większe trade z gildią....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam na polskie nowo otwarte forum dotyczące serwera:) Dogadamy się czy powstały już jakieś gildie, party etc. Pozdrawiam. (Nie reklamuje żadnego forum, chce poprostu z kopyta zacząć grę ze znaną ekipą w pełnym party - wyłącznie w tym celu zostało stworzone to forum - road.pforum.pl)

Link: http://road.phorum.pl

Opublikowano

Tak do wszystkich Forum nie jest oficjalne i żadna osoba z teamu nie ponosi odpowiedzialności za podawane tam info.:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak - nie jest to oficjalne forum tego serwera. Ale w oczekiwaniu na Oficjalną stronę i forum, możemy już dzisiaj za pomocą jego dogadać się i stworzyć ekipę która będzie mam nadzieje przodować :)

btw Rofdzio kiedy wystartuje oficjalna strona wiadomo już coś?

@down

mateusz6-9 nie offtupuj tutaj tylko wbijaj na forum(tam się dogadamy co do party itd. : http://road.phorum.pl/

Opublikowano

Zagram :). Oczywiście chn :) Do zobaczych na serwie :)

@edit.

ForgottenWorld bedzie dzialal? Bo na niektorych wylączona byla ta opcja ;c

Opublikowano

6 ip limit? haha żartujecie sobie? o.O

zmniejszcie to do 3-4 bez jaj, a co do magic pop to nie myślicie, że to jest głupota? po miesiącu to usuniecie o.O jak macie to usuwać to od razu to usuńcie, już widzę ten server ;)

Tak racja dajcie limit do 7 od razu niech każdy full pt swoje zrobi i po servie... limit 3 char ip 2 x bot + 1 stall aby nie było jak wcześniej ze ktoś robi wizza i na eventach dodaje sobie bardów i bije na dance.

Opublikowano

Bardzo nas to cieszy! decyzja jak najbardziej na miejscu :)

btw: warto by było gdybyście umieścili tą zacną informację przy reklamowaniu serwa. Np: na forum elite.

Opublikowano

@up będzie działał 24 !!! naucz się czytać...

co do IP ja bym proponował bardziej max 2 IP ;) na 3 dalej wizz może śmigać z bardami ;)

@edit boże weź ktoś ogarnij tego typa bo nie wytrzymam xD

Opublikowano

Niestety nie mam dla was dobrej wiadomości. Data otwarcia servera została przesunięta na date która nie jest bliżej określona. Wielu teraz powie " To było wiadome " etc. I tu was zdziwie to nie moja wina.

Niestety firma w której kupowaliśmy Server Dedykowany ( RackSpace ) Nie spełniła swojego zadania złe zabezpeczenia czy inne ich wpadki zmusiły nas do zmienienia firmy hostującej na inną.

Co za tym idzie instalacja kolejnego servera oraz zabezpiecznia to kolejny stracony czas. Niestety przykro mi że musze was o tym informować lecz może to i dobrze? Może dzięki temu na start servera server będzie dobrze przygotowany.

Pozdrawiam Nefetis, Concrete

Aby zabopiec fali spamu prosze moda o zamkniecie tematu do czasu kiedy download nie bedzie gotów.

222e8ae1733713323837f5d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...