Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdemu coś nie pasuje, a bo tu black resy, a bo tu Lucky Magic nie ma, a bo tu silki za free czy płatne. Ludzie zapiszcie sobie w tej głowie wreszcie, że każdy jest inny jeden lubi geografie, a drugiemu śmierdzą nogi, i to nic nie zmieni w Adminach serwera, że będziecie tu płakać, to ich serwer i robią co chcą, wyłączą go kiedy im się podoba i zrobią wszystko z nim co chcą. Oni podają info jak wbije mało ludzi to coś zmienią, żeby ludzi zachęcić, jak będzie dużo ludzi to nic nie zmienią.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, znam opinie kilku / kilkudziesięciu graczy chętnych na ten server. dlatego im radze, może źle to zrozumiałeś myśląc że im każę skasować ten efekt resa, temat skończony dogadałem się już więc spam zbędny. Twoim zdaniem najlepiej się nie odzywać i grać na tym co jest? Trzeba im doradzić póki jest czas:)

Opublikowano

dobra skonczcie ten temat niech oni sie wypowiadaja w postepach jesli kazdy ma zamiar robic z clerem to i tu i tu beda black resy. kazdy narzeka na akademie ale i tak byscie w to sie bawili wiec kazdy bedzie sie meczyl bo bedzie walka o buffy. A co do tego ze GM ma 15-16 lat no tutaj jedni maja racja co z jego doswiadczenia jego doswiadczenie to zapewne z 2-3 lata max bo watpie zeby w wieku 10-12 lat umial perfect angielski i znal gre od poczatku do konca. Dajcie mu szanse moze uda mu sie. A uzytkownicy niech zmienia nastawienie bo narazie jestescie typowymi polaczkami ktorzy tylko umieja minusy wymienic. Chca zrobic polski server narzekacie ale a i tak bedziecie na nim grac chociaz piszecie jaki bedzie badziewny sadzac po komentarzach zapewne z 3-4 uzytkownikow ma jakies tutaj doswiadczenie o tej grze. A wracajac do GM ktory ma te 16lat nie zachowujesz sie jak rowiesnicy w swoim wieku? watpie bo ciagle sie tutaj klocisz zanim wziac sie za prace nad serwerem. Olej to i rob swoje bo jak narazie zapewne nic nie zrobiles jak inni twoi koledzy z serwera.

Opublikowano

@UP

Gram w Silkroada zapewne dłużej niż ty bo już 5-6 lat. Ciągle nad nim pracuje . I niby skąd wiesz że 'koledzy' z servera nic nie zrobili? Strona prawie gotowa. Gdyby nie problemy z RackSpace już był by download.

I do wszystkich. Black Res oraz akademia nie zostanie usunięta.

TIOiE.jpg

Opublikowano

nie bede sie z toba klocil bo nie chce znizac sie do twojego poziomu co do twojego doswiadczenia watpie zebys 6lat temu tak jak mowilem znal perfect gre i angielski wiec twoje doswiadczenie to moze 2 lata. a co do twoich kolegow sorki mialo byc ze ty nic narazie nei robisz a twoi koledzy robia. Ps isro 8lat gralem wiec nic do mnie nie pisz

Opublikowano

@UP

A ja do poziomu twoich bajek.

Wikipedia Silkroad Online (MMORPG)

Data wydania

1 października 2005

Silka trzeba grać 4 lata żeby dopiero zacząć nabierać skilla? WOW

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja pieprze , w każdym temacie musicie śmiecić . Chłopaki tutaj pracują, ale jak zawsze znajdzie się ktoś , kto musi krytykować . Te, łysy jak jesteś taki dorosły, to powinieneś się wziąć za jakąś pracę, bo my gówniarze możemy jeszcze marnować czas na jakieś tam gry . Btw. na początek powinniście nagrodzić pierwszych graczy czymś z im, myślę, że to byłoby dobrą przynętą .

Opublikowano

W sumie możesz zrobić coś takiego, że raz na tydzień w ekwipunku pojawia się karta i masz szansę na wygranie avka/dsa czy czegoś tam . Btw. oczyść skrzynkę z wiadomości .

Opublikowano

Jest reg i download?Czy jeszcze nie?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

DonKichot grałeś na fusion road lub life sro? znasz rofdzia__ i Delme?bo z tego co piszesz widzę że ich nie znasz. po co zapowiadają coś czego nie ma jak zwykle (wiedzą dobrze o czym piszę). A co do black resa i akademi, dla mnie niech to zostanie, wyklucza to całe chn buildy z FW. I nie spamić mi tutaj że chn są dobre czy dają rade na FW bo to jest nie prawda. wiem swoje, nie gram od dziś w tą grę. powiedz rofdzio__ lub Delma, ile osób trzeba żeby zabić warriora na black ress i blessie? 20? może 30 macię możliwość przetestowania tego to sobię zróbcie. Doświadczenie w grze ma, a nawet dobrze nie wie jak FW wygląda. Przestańcie coś zapowiadać czego nie robicie na czas=.=

Opublikowano

a ja krótko i na temat :

Serwer odpali znając tych panów z opóźnieniem ...

serwer po starcie po stoi 30 minut max zrobią off bo coś będzie nie tak.

Administracja tego severa napisała " Chcemy zrobić coś nowego co nikt nie ma " - Gratulacje udało wam się !!! inne serwery nie maja black res-ów akademi lub zamieniają pille do statusów na skilla by nie było boga z bota, a wy ? wielkie podniety z 1 peta bo będzie się zmieniał ? którego na privach prawie nikt nie używa , lub 1 uniqe w alex i jg bandit w dh ? Naprawdę myślałem ze jednak może coś wymyślicie ale to chyba za ciężko powodzenia.

Opublikowano

Famouss ma racje, zapomniałeś o latającym zerku na którego czekaliśmy tydzień, lub avatar którego w IM nie było tylko Gmowie go mieli. :) ja licze na reszte teamu, bo do nich nigdy to nie dotrze.

Opublikowano

i jak stoicie z clientem? bo już dzień w plecy z nim (błagam bo to już nie 1 raz, następnym razem powiedzcie że klient będzie 22 dajcie 20 i wszyscy będą szczęśliwi że jest wcześniej, a nie narzekają, że źle)

@edit gites :D

@down hmmm wiadomo dokładnie kiedy to będzie ;>?

Opublikowano

Wczoraj o północy rofdziowi udało się naprawić błąd związany z uruchomieniem serwera. Mówił, że jeszcze małe poprawki i udostępnia Clienta.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

wyjezdzam na wakacje, 2 tygodnie. Jeśli serwer bezdie stał i bedzie miał coś około 250 graczy wchodze w to. Jak to sie w silku pisze "GL and BB"^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

A nie można by było np. zrobić czegoś w stylu Zeusa i potem pytać graczy co dodać co odjąć było by prościej i fajniej wydaje mi się a nie od razu napakować tam dupereli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...