Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy się wiesz co rofdzio___ to nie kwestia capu , tylko ludzie są znudzeni już tymi niby "nowościami" przeczytaj sobie co napisałem na samej górze o serwerze - niestety będzie to prawda , chyba że czymś nas zaskoczycie.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

No niestety ale niema czym zaskakiwać. Scena SRO jest martwa od dłuższego czasu.To wszystko co zebrałem w myślach

TIOiE.jpg

Opublikowano

@rofdzio_

Nie, myśle, że nawet cap 170 nic by nie zmienił. Rzecz w tym, że ludzie już grają na danym serwerze i nie chcą go zmieniać.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

No to tak, jeszcze nikt nie napisał "oddawaj kasę za silki " ?! Pewnie chętnie bym pograł, wszystko się rozwinie, serwer nabierze atrakcyjną ilość graczy, powstanie nowe sro, a potem zamkną to w pizdu i wyjadą na Bahamy opalać dupsko . Potrzeba może gm-a, bo też bym zbił parę $ , huhu .

Opublikowano

@UP

Widzisz ile ty masz lat 8? Nawet niewiesz czemu fusionroad zostało zamkniete? Byłem na minusie już prawie 1000zł i nie było sensu pakować kolejnych pięniedzy na server bo wiedziałem że już mi się nie zwróci. Wyleciałem na bahamy... strasznie...

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co zaczynacie kolejną kłótnię. Na pewno nie zarobi z serwera milionów, bo serwer nie będzie dla zysku, tylko dla graczy. Gdyby chciał zarobić na tym to pewnie otworzył by shop z itemkami Nova +12, które można kupić za silki.

DonKichot, skoro chcesz tak wiele zarobić na serwerze, to otwórz i sam zobaczysz jak to jest być na -

Nie ma się o co kłócić, nie wracamy do przeszłości, zaczynamy od nowa.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

o ile mi wiadomo to rafdzio_ dostal kase ktora wzioł za zbanowanie goscia i po tym odeszlo z fusion polowa graczy jak sie rozniosło wiec to byla tylko twoja interwencja by server sie rozpadł ... wiec niewciskaj kitu ze byles tyle na minusie bo dostales niezła dotacje a server niebyl calkiem długo

Opublikowano

@UP

Wziąłem jakieś pieniądze śmieszny jesteś? Dokładnie o ile Tobie wiadomo...Niemów nic czego nie jesteś pewien.

Nie wciskaj kity ile byłeś na minusie bo dostałeś niezla dotacje. Gościu nie rozsmieszaj mnie. Możesz spytać nawet valenara ile on był na minusie

TIOiE.jpg

Opublikowano

No no no znowu się zaczyna flamewar. Rofdzio__ napisałem na pw ważną informację . Co do ludzi spamiących warny już zostały rozdane . Dalszy flamewar będzie skutkował dalszymi % . Proszę o spokój to temat do dyskusji a nie wyzywania rofdzia__ czy innych z jego teamu i sapanie się teraz co było kilka miesięcy temu.

Dobra więc zamykam po rozmowie z Rofdziem do CBT. Nie ma to sensu , bo to kolejna armia spamu i hejtu leci.

Opublikowano

tak zapytam.. czy te rangi są pewne? moim zdaniem lepszym pomysłem byłoby zostawienie standardowych rang, bo rangi powiązane z lvl'em to po prostu pójście na łatwiznę, zero zabawy i wysiłku w to włożone ;/ proponuje też zmianę akademi ;) coś w stylu robienie jakichś questów, by zdobyć punkty graduate, to wyeliminowałoby osoby które będą biegać z setką charów na graduate.

Opublikowano

to juz chyba 3 podejscie kiedy otwierasz serwer... jak to sie ostatnio skonczylo?? z tego co pamietam to nawet nie bylo info ze z braku funduszy serwer off tylko kazdy sie tego dowiedzial ze strony, a raczej informacji ze zostala ona zamknieta dopiero pozniej pokazalo sie info na forum ze za " pare dni " serwer fusion road zostanie znowu wlaczony i co? i teraz kolejnych frajerow chcesz naciagnac na kolejny chyba juz 3 serwer a znajac zycie bedzie grala tylko garstka polakow i 0 ludzi z innych panstw. Ze Ci sie to rofdzio jeszcze nie nudzi, pewnie znowu beda klamstwa ze serwer bedzie reklamowany itd a nikt go nie reklamowal. Naprawde od zarypania tych nowosci, to samo co na fusionie tylko cap zmieniony z failcapu 130 skile 120 do 110. Nie warto tutaj grac bo pewnie serwer znowu zostanie zamkniety po miesiacu jak poprzednie 2. Pozdrawiam Yoshimaru z Fusiona. Hejtujcie mnie ile chcecie, pewnie znowu tu szybko nie zagladne :)

@Rofdzio i widzisz teraz tez bedziesz 1000 na minusie po miesiacu moze 2 i znowu zamkniesz serwer. Jest juz tyle serwerow ze kazdy kolejny nie wnoszacy nic nowego a z tej gry wiele wiecej nie wycisniesz poprostu sie nie rozwinie. Pozdrawiam i powodzenia ( bedzie one bardzo potrzebne ) :D

Opublikowano

Nie wracajcie już do FusionRoad ani LifeSRO.

To jest nowy projekt, nowy team, mamy dedyka już, niedługo ruszamy z CBT. Miejmy nadzieję, że to serwer z przyszłością.

Mamy maszynę wykupioną na 18 miesięcy, więc tak szybko nie zamkniemy. ^^

Opublikowano

Może i ja się skuszę... chociaż perspektywa restartowania serwera co "2h" z powodu rzekomego ataku ddos nie nastraja optymistycznie. Możecie przybliżyć nam użytkownikom system zabezpieczeń z którego będziecie korzystać ? Co drugi serwer boryka się z tym i sens grania czyt. "legalnego" bocenia co jest dla mnie conajmniej śmieszne pomijając skrypty autologowania i takie tam. Reasumując jakie to zabezpieczenia będą ochraniać serwer ? Pozdrawiam ekipe RoR

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP4

Szkoda że nawet całego tematu nie przeczytałeś i nie dowiedziałeś się że mamy wykupioną maszyne na 18 miesięcy.

@UP

Zabezpieczeniami zajmie się Chernobyl oraz Jangan a jeżeli o software jaki będziemy posiadać to będzie to http://www.hyperfilter.com/ oraz Anti DDOS z BlackLotusa

Anti-Dosy te są lepsze nawet od PlaySro więc wytrzymają każdy atak.

TIOiE.jpg

Opublikowano

"CBT będzie tylko dla adminstracji, szybko wyeliminujemy pozostałe bugi i przewidujemy, że uda nam się 24 Lipca wystartować z Official."

Mam nadzieję, że wyrobicie się :)

Poza tym ciekawie pokombinowaliście z beginner questami. Przynajmniej będzie można wyjść na takle z sos'em :D

No i brak kary za gildie/joba to też super sprawa. Oby była tylko odpowiednia ilość graczy, a to już zależy od waszej reklamy.

Szczerze życzę wam powodzenia :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up co do usunięcia tej kary za gildie i job to nie jest dobry pomysł. raz gracz może iść jako hunter a po 5 min kradnie? bez sensu.. minimum 5h-12h kary

Opublikowano

Może na joby rzeczywiście powinno być pare h kary, ale z brak kary za gildię uważam za dobrą opcj. Zresztą nie mi o tym decydować ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za Gildie też kara powinna być, chociaż kilka godzin żeby takie " noobki " przed fw nie zmieniali gildii bo znając polaków to każdy wie co potrafią :D

Opublikowano

@UP4

Szkoda że nawet całego tematu nie przeczytałeś i nie dowiedziałeś się że mamy wykupioną maszyne na 18 miesięcy.

@UP

Zabezpieczeniami zajmie się Chernobyl oraz Jangan a jeżeli o software jaki będziemy posiadać to będzie to http://www.hyperfilter.com/ oraz Anti DDOS z BlackLotusa

Anti-Dosy te są lepsze nawet od PlaySro więc wytrzymają każdy atak.

Pytałem o to ponieważ zapowiedź zamieszczona przez Ciebie nie zawierała takich informacji a uważam iż taka informacja pociągnie za sobą większą rzeszę zwolenników, którzy wypróbowaliby swoich sił na nowym serwerze. A co do kar za zmiane guild to jestem za. Dlaczego ? Jest to serwer z mniejszymi ratami więc dziwne rzeczy będą się działy przed FW itd. Zresztą pozostali wspomnieli o tym wyżej. Pozdrawiam xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Widzisz ile ty masz lat 8? Nawet niewiesz czemu fusionroad zostało zamkniete? Byłem na minusie już prawie 1000zł i nie było sensu pakować kolejnych pięniedzy na server bo wiedziałem że już mi się nie zwróci. Wyleciałem na bahamy... strasznie...

"Widzisz ile ty masz lat 8", co to za tekst w ogóle ? Jeżeli nie odczytałeś ironii to może przestań stawiać serwery, a weź się za książkę. Grałem na Fusion,Life . Ocenie to tak : LifeSro powoli, bo powoli , ale się rozwinęło, potem coś tam zjebaliście, bo capu 120 się wam zachiało . Fusion, sam cap 120 był błędem, więc dalej nie mówię . 110 cap niesie ze sobą ciekawe rzeczy, choć silkroad tak naprawdę umarł . Teraz musicie coś wymyślić, żeby przyciągnąć ludzi, bo to oni tworzą serwer . Takie playsro wystrzeliło, tylko dzięki dobrze zorganizowanej reklamie, więc co to dla was ^^ .

Opublikowano

Mała zmiana w teamie:

Server administration:

Nefetis - Owner & developer,

Haze - Owner & community manager,

Development:

LastThief - PHP coder,

Nefetis - client & database developer,

eLO21 - graphic designer,

Game administration:

Concrete - Polish GM,

OutlawNL - Dutch GM,

Lingual supporters:

Concrete - Polish language supporter,

OutlawNL - Dutch language supporter,

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie, ale jestem bardzo ciekaw czy tym razem team nie zawiedzie... Jestem dobrej myśli, napewno zagram. Pozdrawiam i powodzenia i przygotowywaniu serwera!

Opublikowano

też zagram, grałem na fusion i fajnie było, a teraz 110 cap mój ulubiony ;d powodzenia chłopaki, do zobaczenia jak najwcześniej. Welly ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...