Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uroki tej gry.. Hm. grałeś kiedyś na privie? byłeś na FW? wiesz żeby obronić FW przed 1 pt clerów trzeba około 30 osób? nawet więcej bo na black resie + buff nie da się zabić full str hara. a Akademia może i jest urokiem tej gry ale nie na privach z takim expem że się robi swoje hary na graduate

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yoko ma racje.. jak chcecie żeby serwer wypalił zastanówcie się jeszcze nad nim...

@edit no ok czyli znów fail.. administracja jak zwykle olewa użytkowników.. pozdro

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami, mi sie nawet na FW niechce chodzić jak widze non stop black resy a potem czekanie do końca żeby przejąć fort. Z akademia to samo, lepiej dodac jakies questy na akademie albo w ogole nie dodawać, bo to jest bez sensu jak każdy robi nowe konta, chary zeby zdobyc buffki. Pozdrawiam i licze, że admini nas zrozumieją i coś z tym zrobią.

Opublikowano

2 GMów / Adminów na forum i żaden nie odpisze na moje pytanie. tacy mądzi jesteście to zobaczylibyśmy jak wy byście bronili Fortecy w 30 osób a 1 pt by wam ją odbiło, uroki gry tak to nazwać? a co do Akademi rofdzio__ dobrze wiem po co to jest, napisałem ci na gadu i już "zw" jak zawsze. więc napisze i tutaj. Akademia jest stworzona do pomocy nowym graczą (nauczyć ich podstaw, pomóc wbić lvl) a nie robić swoje "noob" hary dla graduate, może i na isro to się sprawdza, ale nie na privie przy expie x40 lub większym. Aż tak wam zależy na tej akademi? może nie potraficie zablokować tego? sam już nie wiem.. powtarzam to po raz x że wiekszość tego nie chcę, graduate będzie dla tych którzy zrobią więcej harów i wytaxują do 40 lvla.

Edit. o której ten download dacie? żadnego info.. znów sam muszę przypominać

Opublikowano

2 GMów / Adminów na forum i żaden nie odpisze na moje pytanie. tacy mądzi jesteście to zobaczylibyśmy jak wy byście bronili Fortecy w 30 osób a 1 pt by wam ją odbiło, uroki gry tak to nazwać? a co do Akademi rofdzio__ dobrze wiem po co to jest, napisałem ci na gadu i już "zw" jak zawsze. więc napisze i tutaj. Akademia jest stworzona do pomocy nowym graczą (nauczyć ich podstaw, pomóc wbić lvl) a nie robić swoje "noob" hary dla graduate, może i na isro to się sprawdza, ale nie na privie przy expie x40 lub większym. Aż tak wam zależy na tej akademi? może nie potraficie zablokować tego? sam już nie wiem.. powtarzam to po raz x że wiekszość tego nie chcę, graduate będzie dla tych którzy zrobią więcej harów i wytaxują do 40 lvla.

Edit. o której ten download dacie? żadnego info.. znów sam muszę przypominać

Bo na isro wcale nie spamuja akademi jak koles ma dobrego kompa odpali sobie 5 kont i 6 wbije im 40 lvl nie wiem czy cos zrobili na isro z tym bo dawno nie gralem na isro i nie wiem co tam sie dzieje ale wiem tyle ze ludzie na isro tez tak robili.

Opublikowano

Ale na isro nie zrobi taki 80-120 postaci w jeden dzień.. a ja już na kilku servach robiłem po 300+ graduate więc wiem :D

Opublikowano

Dalej czekam na odpowiedź co do aka / res a widzę post z filmikiem.

Edit. w najbliższym czasie? możesz dokładniej? czy będzie tak jak kiedyś z update na fusion road ?:D (wiekszość będzie was kojarzyło z Fusion czy Life sro)

Opublikowano

Tak, w najbliższym czasie, ponieważ mamy niezgodność z dedykiem, która uniemożliwia uruchomienie serwera. Gdy problem zostanie naprawiony, udostępnimy wam Clienta.

@EDIT

Co do panów z akademią i black ress.

Postanowiliśmy, że to i to zostaje. Koniec tematu.

@DOWN

Nie ważny jest wiek, lecz doświadczenie.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Tak, w najbliższym czasie, ponieważ mamy niezgodność z dedykiem, która uniemożliwia uruchomienie serwera. Gdy problem zostanie naprawiony, udostępnimy wam Clienta.

@EDIT

Co do panów z akademią i black ress.

Postanowiliśmy, że to i to zostaje. Koniec tematu.

Coz bo nie umiecie tego wykasowac *.* smutna prawda dzieci po 15lat biora sie za GM-ow :)

Opublikowano

@Chrapek

Ogarnij się chłopie...

Po co chcecie zmieniać wszystkie funkcje SIlkroada? Nie podoba się to zrób własny server, wywal połowę funkcji i graj sobie.

Jest dobrze tak jak jest, nic nie zmieniajcie, a wy dzieci przestańcie płakać ... -,-

mylove.gif

Opublikowano

@Chrapek

Ogarnij się chłopie...

Po co chcecie zmieniać wszystkie funkcje SIlkroada? Nie podoba się to zrób własny server, wywal połowę funkcji i graj sobie.

Jest dobrze tak jak jest, nic nie zmieniajcie, a wy dzieci przestańcie płakać ... -,-

widac kolejny pro gracz ktory zrobi wizz wbije 110lvl i bd czekal na TG ^^_^^ co do serv zebym zrobil gdybys mi dal/a pieniadze na serv i tak bym sie nie podjol bo niemam wiedzy na ten temat :) ale gralem na serv gdzie res z effectem i akademia byly wycofana pzodro

Opublikowano

a więc wszyscy robimy eu postacie z clerykiem, żeby nie zabrakło black resa wbijamy max lvl i taxujemy nooby do akademi ;) cóż to będzie za zabawa >.<

@2down załóż okulary i jeszcze raz mi przeczytaj gdzie napisałem o wizie?

Opublikowano

@Chrapek

Nie gram nigdy wiz to po pierwsze, a po drugie jak na jakimś servie to osunęli to proszę bardzo wróć tam ^ ^

@Edit

To było do Chrapka ty inteligencie...

Przestańcie już w końcu spamować czego wy to nie będziecie robić ...

mylove.gif

Opublikowano

Ludzie, jak coś nie pasuje to nie grajcie, nikt was nie trzyma, po co tu płaczecie, wyżalacie się, nie pasuje to wypad z tego tematu, a jak nie umiecie grać na FW to wasza sprawa, że płaczecie z black resem.

PS. Zagram tu, gildia, pt jakieś priv.

Opublikowano

Reclusive ogarnij się kto tu płacze. nie umiemy grać na fw? czemu tak sądzisz znasz nas? oO może Ty lubisz na resie biegać całe FW i mieć 0 satysfakcji z tego.. grałeś na servie bez black resa? byłeś na takim FW? jak nie to siedź cicho.

Brakuje jednej osoby do eu pt pisać do mnie na gadu.

Opublikowano

Nie rozumiem Ciebie człowieku, wiesz co to gra drużynowa ? myślisz że trolle z black resem wygrają FW ? Masz dobry set, bron i pozamiatane. Ale co ty wiesz o zabijaniu... Serwer Ci nie odpowiada, ale chcesz grać dalej, no no. Dobra koniec nie mam zamiaru z Tobą się sprzeczać.

Opublikowano

He, żartujesz sobię? black ress + bless full stra nie rozwalisz z bronia +25 przy secie +0. widać jak długo grasz w silkroad. tyle wiem o zabijaniu że na kilku serverach ładnie się wybiłem, 4-5 dni temu FW odbiliśmy w 8 osób na 30 turków .. a wcale setów dobrych nie mieliśmy, grałem nawet na privie na którym miałem daggery +39 crit 25, i nie mogłem zabić kolesia na black resie z setem +10. co Ty na to? da rade? gdybym się nie znał to niewypowiadałbym się w tym temacie..

Opublikowano

Człowieku skończyłem z Tobą rozmowę, peace. Powtarzam, nie pasuje coś ? to wypad i tyle, a nie się wyżalasz. Pamiętaj zawsze znajdzie się sposób, na isro sobie radzą, easy. Teraz to już serio nie będę Ci odpowiadał, bo niepotrzebna jest ta wymiana zdać, nic to nie da. hej :*

Opublikowano

Oczywiście życzę wszystkiego najlepszego!

Zagram i myślę, że nie będzie to kilka dni.

Moim zdaniem bardzo dobre raty jak na ten lvl, brakowało takiego severa.

Opublikowano

Wiesz że mam rację dlatego kończysz rozmowę. sam zacząłeś i teraz uciekasz? Gildia jak ma FW to powinna mieć szanse obronić ją też, a na sro są sposoby na utrzymanie fortecy, robiąć nowa gildie i odbijać samemu sobie (po co ci przypominam przecież pro gracz jesteś) :D, moim zdaniem sensu za dużego w tym to niema :D jeżeli jest możliwość usunięcia efektu resa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...