Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Yooko wszyscy podejrzewam są za pomysłem wrdk ;) najlepiej gdyby na stronie serwera zrobili forum i tam propozycje ;) jakiś % serwera głosuje na tak i ... :D

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona jest prawdopodobnie skończona, więc teraz ruszyły prace nad forum.

Linku jeszcze nie ma.

Jestes GM-em a piszesz ,, prawdopodobnie" dobry jest ^^ jakbys nie wiedzial co sie dzieje xP

Opublikowano

no tak masz racje ale może, chodziło mu o to że jest już skończona lub kończą i będą się brać potem za coś innego np , za te forum

Opublikowano

Życzę powodzenia. Nie ma co się spieszyć z download'em, ponieważ jak coś będzie nie tak - to nie wiem czy będzie chciało Wam się pobierać jeszcze raz. Lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik. Trochę cierpliwości, na pewno każdy z Was zdąży pobrać go przed startem.

#Rofdzo

Widzę, że zajęty jesteś bo nawet na GG nie odpisujesz :> Poczekam po starcie.

Opublikowano

Jak znam pana Nefetis'a z innym projektów tak będzie, Drogi zatoxx'ie. ;)

Opublikowano

Jeśli z głupim downloadem są 2 dni zwłoki to już sie nawet boje myśleć kiedy server wystartuje :/ ale coz czekamy.

Opublikowano

Mam ustaloną date 24 jako date do której musze się wyrobić. Niestety niemam czasu aby narazie zająć się takimi pomysłami jak Pille albo BlackRess więc dlatego na pewno na starcie zostaną one tak jak były. Ale 24 ruszy również forum na którym będzie Poddział w którym będziecie mogli wyrażać swoje opinie na temat tego co dodać/usunąć a wtedy na cotygodniowej inspekcji się to zrobi.

Co do downloadu wrzuce go nawet dziś a autoupdatem 24 ściągnie się reszta.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Witam,

2 pytanka na szybko:

- Jak będzie wyglądać sprawa z limitem na IP?

- Co z Magic Popem na 11 dg, będzie możliwość losowania itemków , czy po prostu go usuniecie(co byłoby lepszym rozwiązaniem)?

Opublikowano

@up tak że nawet z botem możesz odpalić 1-2 clienty ;) magic pop zostanie, pamiętaj że egy nie da się wyjąć z popa

@2up jak możesz na forum zrób podział językowy dla turków niemców polaków i international (angielski)

Opublikowano

@2UP

Witaj,

- Limit na IP na początku to max. 6 postaci. Po miesiącu mamy zamiar zmniejszyć do 3.

- Co do drugiej sprawy to jeszcze się wahamy, ale sądzimy, że wycofamy po miesiącu.

@UP

Możliwe, że tak będzie.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

czyli limit na 6 klientów o_O? W ciągu kilku dni ludzie będą mieć po 1b +... Może skorygujecie to do max 3 klientów? Nie sądzicie że to nie fair play w stosunku do ludzi ze słabymi komputerami?

Opublikowano

@up nie chodzi o komputery tutaj

@2up delma? znów chcesz powtórke z fusion z gold farmami (jeden dostał bana) nie pamietam nicku ale wiem, że on puszczał gf'y i całą gildie w eq zbroił >.< rapczak czy repcak chyba

@edit zróbcie max 2 clienty na IP i styka tak będzie najuczciwiej

@2edit ja mam bardzo dobrego kompa, zresztą podejrzewam jak większość, więc przez miesiąc ktoś będzie śmigał we własnym pt z własnych charów, to w takim razie tydzien po starcie będe 110 full son >.< miał być light botting a nie hard

@down czemu mieliby usuwać mpopa? w czym on przeszkadza? silki nie są takie tanie, w ostatnich projektach ktoś grał w mpopa tylko jak mu silki zbędne zostawały, i nie gadaj bo ten team robi dobre serwery ;) tylko to jest polska.. jeden pomysł nie podpasuje albo zbanują kogoś kto rozdaje eq i odrazu 1/3 serwa bb

Opublikowano

6 ip limit? haha żartujecie sobie? o.O

zmniejszcie to do 3-4 bez jaj, a co do magic pop to nie myślicie, że to jest głupota? po miesiącu to usuniecie o.O jak macie to usuwać to od razu to usuńcie, już widzę ten server ;)

Opublikowano

@up nie chodzi o komputery tutaj

...

Przecież mi wyraźnie chodziło o odpalanie klientów na 1 komputerze o czym wspomniałem a ty widocznie nie zrozumiałeś.

Skorygujcie ten limit do max 3 klientów na 1 IP, nikt na tym nie ucierpi a wy tylko możecie zyskać. To nie jest Isro że lvl się biję miesiącami tylko priv ze zwiększonymi ratami... Miałem przyjemność (lub nie) grać na serwerze z takim właśnie limitem(6) i słowo daję że w ciągu 4-5 dni ludzie mieli powyżej 1b golda podczas gdy ludzie z 1 charem mieli po max 200m...

Opublikowano

@up dobra człowiek za przeproszeniem nie sraj żarem, zrozumiałem Ciebie ale Ty mnie nie ;) chodziło mi, że admini nie ustalają tego limitu ze względu na komputery jakie macie. najlepiej skończyć tego pokroju dyskusje, co będzie to będzie, na razie póki rofdzio goni z czasem nic nie zdziałamy, potem wypowiemy sie o tym na forum serwa co chcielibyśmy zmienić.

@down iiiiii... jest bosko :D

@2down na fusion byl mniej więcej taki sam współczynnik gold rate do trade rate.. trader za 5* miał prawie 0,5b, na spocie zarabiało sie tyle z miesiąc by wyszło (dziennie może po 20-30kk, nie pamietam jak to wychodziło) raczej mniejsze, pamiętaj że trade musi się liczyć ale zarazem nie aż tak żeby gold stracił znaczenie

Opublikowano

Forum będzie narazie posiadało działy w językach : Angielski , Niemiecki , Polski. Możliwe że z czasem zwiększymy ilość języków.:)

Zastanowimy się nad limitem IP od samego początku 3 chary na 1 ip

Z magic POP zostanie usunięte tylko 11DGR.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Myśle że dużo osób by wbiło gdyby gold raty były x5 a trade raty x20. Podniosło by to prestiż trade a ta gra na podstawie tego systemu powstała czyż nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...