Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Road of Repose - Cap 110, Low Rate, Masa nowości.

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP4

Fusion miał cap 120? dziwne...

Na Life nie zachciało nam się capu 120 tylko wam.

Playsro wystrzeliło też dlatego że zaczeli dosować wszystkie inne server:)

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

120 i 130 jedno nudne ścierwo . Ja akurat byłem przeciwny, gdyż na 110 grało się wyśmienicie . Człowiek uczy się na błędach i mam nadzieję, że następnym razem nie popełnisz takiej omyłki .

Opublikowano

podstawa to : granie w pt ts3 vt mumble wtedy jest atmosfera musi byc rywalizacja chec bycia najlepszym a wtedy bd gralo w hoj ludzi .ja napewno zagram .

Opublikowano

widac bo niemieckim gm ze to dobry gm i moze cos byc z tego serwa z outlaw gralem na kilku serwerach i zajebiscie spoko gosc z nim na serwa moze przyjsc duzo ludzi

Opublikowano

dziś closed beta testy ;D przydałoby się jakiś już skład na gildie skombinować :D są jacyś chętni ;>?

@down ja chętny :D popieram co do aka i black resa

@2down ja myśle ogólnie tak, raczej nie będzie votów ale jeśli byłyby to nie można kupić za nie najważniejszych rzeczy typu prem ;)

Opublikowano

No, ja już zbieram skład do pt eu brak 2 osób jak ktoś chętny odezwać się na gadu :D

Moglibyście skasować akademie i effect black resa.

Opublikowano

Ja chętnie się przyłączę do jakiejś gildii ;D

Pytanko, będzie vote4silk czy tylko możliwość zakupienia za pieniądze?

Nie wiem czy ktoś to pytanie już zadał xD

mylove.gif

Opublikowano

@up a czy black res i akademia będą usunięte czy nic na ten temat nie wiadomo?

@edit jeszcze raz spytam :D są osoby chętne na gildie ;>? najlepiej ogarnięte z konkretnym buildem (nie chciałbym żeby cała gildia zawsze byłaby w pt a kilka osób typu blader albo inny chn nie miał pt i odstawał od reszty)

@2down też jest za zmianą ratów :D na x15 grałem i było extra :D

Opublikowano

Proponowal bym zmniejszenie ratow do 25 solo i 30 w pt, przy takich ratach ogarniete pt wbije max lvl w 2-3 dni takie cos jest bez sensu albo robi sie serv high rate z ratami 200+ albo calkiem male 15-30 wtedy jest wieksza zabawa byle by spoty byly pelne mobow ;) jesli raty sie zmniejsza wbije na pewno, jesli nie to chyba zostane na zeusie choc ma wiele wad ;)

Opublikowano

Gap 110 jest trafnym gapem, ale będzie jak z innymi privami ;) Przykład Lyssa, mydlili nam oczy, że "będzie działał cały czas", a wyszło jak wyszło. Zagrać, zagram, ale po tych "18 miesiącach" które oferujcie pewno się zmyjecie. Takie jest moje zdanie. A kasy za prąd, silki, czasu nie odzyskam.

BTW szukam jakieś stałe pt do locenia coinów w temple i wgl. Pisać priv.

Opublikowano

@UP

Zadam fajne pytanie ^^ Zapytalem Rafdzio__ na gg czy sporo bugow bd meic ? on odp> bug? nic nie bd bo mamy dobre pliki to na ch*** 5dni testow dla administracji ? Serv fail jak i 2 poprzednie tez

Już ci na nie odpowiem a po to żeby sprawdzić czy naprawde wszystko jest w porządku i czy możemy napewno oddać wam server na którym będziecie mogli grać przeciez plików niemamy kupionych czy ściągniętych skądś ...

Kurde Ich servy nei wytrzymaly nawet 2-3 miesiecy a ty wyje,,,, ze po 18 miesiacach sie zmyja ;D zobaczymy moze sie poprawia

Tak a Server Dedykowany został wykupiony tylko po to na 18 miesięcy żeby wydać pieniądze.

PS.

Rozmowa z Tobą nie wyglądała że zadałeś pytanie ile jest bugów tylko

"

Chrapek :

wpuść nas na OB z Yokem to w sekunde wam damy bugow na 2tyg roboty

Nefetis :

*************LINK DO INNEGO FORUM***************

bugów? wątpie że bedą

"

TIOiE.jpg

Opublikowano

to ja spytam no.. a Ty rofdzio bys odp.. co w sprawie tych black resów i akademi...

@edit omg... serio myślisz że nie znajdzie się nawet 1 bug ? haha prędzej spowrotem uwierzę w świętego Mikołaja niż w to...

Opublikowano

@2UP

Widać twój wiek. Brak jakiegokolwiek opanowania. Tak to nasz 3 server. "nasz" Team jest zupełnie inny. Tak ja jako jedyny z teamu mam 15-16 lat ale to nie znaczy że zachowuje się jak inni 15-16 latkowie. Stereotypy.

@UP

Żadne z tych rzeczy nie zostanie usunięte.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Co z tego ze playsro robi atak doss na inne sewery po prostu konkurencja tak to juz jest na tym swiecie.

Co do serva daje 2-3 miech ale i tak życze powodzenia

Nie zagram z względu na zachowanie rofdzia.

Opublikowano

Aha to super FW = Black ress war , Akademia swoje hary robić ? to troche zbędne moim zdaniem i nie tylko moim..

Pill's Bug tak trudno usunąć pile z npc? nie wydaje mi się, a co za tym idzie wyklucza to kilka dobrych buildów z warlockiem i force.

rofdzio__ reklama się zajeliście? bo na gadu znów się dogadać nie da. z Beta też źle zrobiliście, wy chcecie usunąć bugi nie znając dobrze tej gry-.-? taka prawda jak się wam myli zwykly pill z pilem na status i tak dalej.. nie chcę dalej się rozpisywać. poczekamy zobaczymy.

Opublikowano

@2UP

Na jakie zachowanie? PlaySro niech sobie ddosuje.

@UP

Pisałem że z pillami zobacze a reszta to poprostu uroki tej gry.

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...