Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak czytam w zapowiedziach innych serwerów ze ty Laurt chcesz kase za to aby nie atakować serwerów dobrze widziałem ? daj mi twój nr konta bądz adres ja ci osobiście przywiozę hajs ok ? jest taka możliwość

to twoje posty na innych zapowiedziach:

ltkc.jpg

tam było coś napisane w styli sralanti jak to serwer o jakim myśle to xD

xnpu.jpg

gre odpalajcie przez game.exe ;P a ja zajmę się szukaniem osób za to odpowiedzialnych ;)

Opublikowano

Człeniu ja nikogo nie atakuje nawet nie mam z czego :)
A że ktoś ich serwer ddosuje to skorzystałem z sytuacji zeby sie podszyc ze to ja omg ...
a ze mi koles kase wisi to nie moja wina ... ja nawet bym nie potrafil jebnac :))

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

@up , Panowie nie chcę was pouczać ale macie PW/TS3/SKYPE. Serwer działa pięknie , mało ludzi . Teraz pytanie mam do was , miałem 11 lvl konia . Wbiłem do 30 lvl w pare min. Def mi sie nie zmienił a co z obrazeniami?. Zmienia sie coś czy nic?

Opublikowano

Isamu mógłbyś mi powiedzieć co się znowu dzieje z serwerem. GINĄ itemy wchodze na konto po 2 dniach nie logowania się a i patrze a tu brak Mojego FMS`a. Isamu co się dzieje ???? Owszem to prawda że serwer jest najlepszy jaki narazie jest na rynku, ale wątpie w to że będzie nadal tyle graczy jak będą ginąć itemki z kont ;xx Nie pierwszy raz jak ginie item po konserwacji ;x

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

jak by strona chodziłą mógłbym ci powiedzieć co sie stało z itemami ;/ ale ciagle nam ktoś piz...a w serwer www

gra działa wystarczy odpalić ją przez game.exe

Opublikowano

jak by strona chodziłą mógłbym ci powiedzieć co sie stało z itemami ;/ ale ciagle nam ktoś piz...a w serwer www

gra działa wystarczy odpalić ją przez game.exe

Nie ma sprawy odezwe się do Ciebie w tej sprawie jak będzie działała stronka i wgl. Dzięki wogóle że przeczytałeś to i odpisałeś ;)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Nie ma sprawy odezwe się do Ciebie w tej sprawie jak będzie działała stronka i wgl. Dzięki wogóle że przeczytałeś to i odpisałeś ;)

nie ma problemu kurde przez te ataki na strone i ts spać nie moge ;/

Opublikowano

Działa serwer ?, bo połączyć się nie mogę ;/

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

ok już normalnie wszytko działa

kosztowało ale jak ktoś chce sie utrzymać w sieci musi inwestować ;(

ts ok

strona ok

forum ravi ok

uphere ok

patcher ok

jak ktoś nie widzi stronki to przez przekierowanie DNS (minie samo od 1h do 24h)

mogą wystąpić problemy chwilowe z brakiem dostępu do stronki i ts ale to przez instalacje systemu ochrony ddos przez serwerownie

gra działa w 100%

Opublikowano

dobra informacja na małych lvl już niedługo pojawi się ice run :)

średnia informacja dla średnich i dużych lvl (brak pomysłu na wykorzystanie drugiej mapki rajdu madafak;(( ) ale obiecuje ze ogarne ;)

Opublikowano

No widzę, że się powoli Ravia rozwija xD I gicior :D

Do moda, który dał mi 5% za niby "spam" - jak nie wiesz czym jest spam to wypieprzaj z przed monitora.

xnzn.jpg

Opublikowano

Ostatnio nie wychodzi nic pożądnego. Sam chłam. Wbije i oblookam. Pewnie zostaje na dłużej ;P

nanicz.png

Opublikowano

Zielak i Bambos nie ogarniają... Wczoraj gadałem z Nymfą na TS to kazała mi się zgłosić do IsAmU to wchodzę na ich kanał pisze do niego a tu kick...

Wchodzę jeszcze raz znowu kick no omg... Gdy wszedłem trzeci raz dostałem bana no co to za team wgl...

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Isamu odczytaj PW na MPC tutaj bo powiedziałeś że moge się zgłosić co do znikających itemów po konserwacjach a nie ma od Ciebie żadnego odzewu w tej sprawie ;x

psdapdspapdsap.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...