Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200 pelerynek i 2 rękawiczki = 10kk poszło i przez to miałem 30kk... 20kk w 1h to troche mało a na 1 skil z m1 na p trzeba ok. 1kkk + wszysto takie drogie ..

Miałem farta bo miałem 40kk i kupiłem fms +9 sr32 4int 2 kryt kd kryta +5 i potwora +4 :) A gram ok. 6 dni ;/ masakra się zarabia.

Ci co w 2 tyg 2p to chyba rady i zwoje w is kupowali i sprzedawali ..

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Pisałem, że lepiej na best kapitana chodzić. Ze szkat, które się otwiera kluczem, ktory z niego leci może polecieć lustro - 35kk i zbroje na 42 lvl +7 i 48 +6 - warte 6kk luzem

xnzn.jpg

Opublikowano

kiedzs bylo latwiej zarobic kase :/ na runach sie zarabialo latwo duzo kase a teraz nikt tego nie kupuje co swiadczy juz ze serwer do mlodych nie nalezy

Nikt tego nie kupuje? gram tam od 2 dni : http://www.youtube.com/watch?v=qK_gwxZHSYo ;D

I jakos kto wystawił to w shopie schodziło po paru sekundach . Właśnie z tego co widze na to jest największy popyt ^^

Serwerek przyjemny przynajmniej póki co ^^

Opublikowano

Dobra, jako, ze gram tutaj jakies 3 tygodnie i slysze rozne, podzielone zdania na temat misji:

-Chciałbym się dowiedzieć czy robienie biologa się tu opłaca i jakie są tu nagrody za wykonanie tych misji? Czy są takie jak na plu?

- Czy nagrody z misji polowania na bossow -' bonus na ludzi X " dziala? Bo po zrobieniu nie zmienily mi sie dane w statystykach.

- Czy mysleliscie o tym, zeby dac gdzies spis misji wraz z nagrodami? Skoro serwer ma juz tyle czasu to dajcie wieksze szanse nowym graczom na rozpoczecie gry i nie tracenie czasu na jakies glupie misje typu zabicie wodza orkow za jakas glupia zbroje +7..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda że dostałem bana za nielegalne oprogramowanie. Bardzo miło się grało na 74lv skończyłem przygodę. Serwer godny polecenia po takim czasie od startu od zera można dużo osiągnąć. Co do mojego bana nie wiem czy jest słuszny czy nie bo przed zablokowaniem konta z 2tygodnie grał na nim kolega kilka dni a że mogło mu się nie chcieć ściagać klienta mógł grać na modzie, ale tego nigdy się nie dowiem. Jedyną wadą jest tutaj brak supportu aby się odwołać czy wyjaśnić takie sytuacje, można to zrobić na forum - w moim temacie nikt z administracji się nie wypowiedział. Albo na TS'sie gdzie siedziałem kilka dni po kilka godzi ale również nikogo nie było a że mam życie poza ravią niemogłem siedziec całe dnie i noce i czekać. Pozatym bardzo polecam server.

imetin_logo.png

Opublikowano

Jak jesteś kretynem to faktycznie - nic poza hematami ci nie zostaje. :/

Człowieku taka prawda, a poza tym działały tam kiedyś 4 chanele? Bo NIGDY nie widziałem żeby wszystkie były ON, event walentynkowy?

PFF!

Nawet na chujmorce zrobili lepszy!

Opublikowano

Człowieku taka prawda, a poza tym działały tam kiedyś 4 chanele? Bo NIGDY nie widziałem żeby wszystkie były ON, event walentynkowy?

PFF!

na chujmorce zgapili od nas nie potrzebnie na fanpage opisałem go tydzień wcześniej tyle w temacie przykro mi ze tak się stało ale czego można się spodziewać po serwerze tamtego dewianta

Opublikowano

PFF!

Em oni zapowiedzieli event 10 lutego. Isamu zapowiedział na FanPage parę dni wcześniej ;) i wcale lepszy nie jest :] Narzekasz na stabilność ravii ? Fakt, czasem pada 1 channel, max 2, ale tak się składa, że zacząłem coś tam pykać na niej bo kumpel mnie namówił, a miałem woja na ravii na zbyciu bo nikt nie chciał kupić. Gram gram i co 1-2h wywala all channele ;) Lagi 2-3x takie jak na Ravii, więc proszę cię. Btw. mam tu 88 lvl i wraz z moim kumplem - Lothem, zarabialismy na wiele sposobów. Metki, best kapitan czyli otwieranie kufrów srebrnych i łuski +6, smocze +7 się sypały, a luzem po 5kk schodziły, kupuj taniej sprzedawaj drożej itp. + niedługo dojdą dungeony jak isamu pisał jakiś czas temu, więc to pewnie będzie dodatkowy zarobek.

Tak jak już pisałem - jesteś osłem. Pewnie bana dostałeś i teraz bzdury piszesz. P.S - ja i loth max 30 min bawiliśmy się w dropienie hematów :D od całego okresu gry ;x On 1.5 miecha grał, a teraz chleje i czasu nie ma, a ja gram od startu, tyle, że nie wiele ;) Więc wyjdź i nie odstraszaj ludzi swoim debilizmem.

Dodam, że na twojej ukochanej chujmorce jest coraz mniej graczy :) Tam nie ma all spotów zajętych i zawalonego jinno. W chunjo prawie pusto max 20 osób znajdziesz w m1 w shinsoo jeszcze mniej. Chujmora powoli się kończy, a wydawać się może "lepsza" albo, ze więcej graczy bo jest o wiele łatwiejsza ;x i ludzie tam grają bo mogą nie lubić aż takich hardów jak Ravia. Ravia jest o wiele trudniejsza. Tu 1kkk to jak na chujmorce 16kkk ;x Gram tu i tu i w mym mniemaniu Ravia lepiej wychodzi, zwłaszcza pod względem adminów jak i stabilki i jak poziomu trudności. Tam jedyny + że bambus zwraca większą uwagę na poprawki, bo tu niestety nadal na smoka i Azraela nie pyli się chodzić xD

xnzn.jpg

Opublikowano

Serwer dobry, dużo ludzi gra. Nie podoba mi się to że są straszne lagi, no i mnóstwo botów na hematy, niby GMi banują, ale chyba nie wyrabiają z banowaniem. Serwer ogólnie dobry, polecam.

Opublikowano

Em oni zapowiedzieli event 10 lutego. Isamu zapowiedział na FanPage parę dni wcześniej ;) i wcale lepszy nie jest :] Narzekasz na stabilność ravii ? Fakt, czasem pada 1 channel, max 2, ale tak się składa, że zacząłem coś tam pykać na niej bo kumpel mnie namówił, a miałem woja na ravii na zbyciu bo nikt nie chciał kupić. Gram gram i co 1-2h wywala all channele ;) Lagi 2-3x takie jak na Ravii, więc proszę cię. Btw. mam tu 88 lvl i wraz z moim kumplem - Lothem, zarabialismy na wiele sposobów. Metki, best kapitan czyli otwieranie kufrów srebrnych i łuski +6, smocze +7 się sypały, a luzem po 5kk schodziły, kupuj taniej sprzedawaj drożej itp. + niedługo dojdą dungeony jak isamu pisał jakiś czas temu, więc to pewnie będzie dodatkowy zarobek.

Tak jak już pisałem - jesteś osłem. Pewnie bana dostałeś i teraz bzdury piszesz. P.S - ja i loth max 30 min bawiliśmy się w dropienie hematów :D od całego okresu gry ;x On 1.5 miecha grał, a teraz chleje i czasu nie ma, a ja gram od startu, tyle, że nie wiele ;) Więc wyjdź i nie odstraszaj ludzi swoim debilizmem.

Dodam, że na twojej ukochanej chujmorce jest coraz mniej graczy :) Tam nie ma all spotów zajętych i zawalonego jinno. W chunjo prawie pusto max 20 osób znajdziesz w m1 w shinsoo jeszcze mniej. Chujmora powoli się kończy, a wydawać się może "lepsza" albo, ze więcej graczy bo jest o wiele łatwiejsza ;x i ludzie tam grają bo mogą nie lubić aż takich hardów jak Ravia. Ravia jest o wiele trudniejsza. Tu 1kkk to jak na chujmorce 16kkk ;x Gram tu i tu i w mym mniemaniu Ravia lepiej wychodzi, zwłaszcza pod względem adminów jak i stabilki i jak poziomu trudności. Tam jedyny + że bambus zwraca większą uwagę na poprawki, bo tu niestety nadal na smoka i Azraela nie pyli się chodzić xD

Po prostu chujmorka za dlugo istnieje ;d nie oplaca sie tam grac od zera powinni wypuscic s2

ludzie lubia grac od pocztku wraz z serwem(paczaj na pl- a i co sie dzieje gdy startuje nowy serw)

Opublikowano

Pierdolisz ;) Bana nie dostałem, a konto sprzedałem z ładnym zyskiem.

Ludzi nie ma w m2? Racja, jest mniej niż na ravii ale to głównie dlatego że mają ludzie postacie wylevelowane, poza tym to dobrze, bo na ravii to musiałem się nieźle namęczyć żeby metka znaleźć, więc na low level zarabianie to lipa.

Poza tym na balmorce mniej czitów ;) Sam do teraz nie mogę znaleźć działającego WH (na ravii działa pierwsze lepsze), kmr moda również teraz nie ma.

Nie gram na żadnym z serwów, obecnie w Tere napierdzielam, pzdr.

Opublikowano

@up. Dobrze pisze . Na ravi wieczne lagi. Na filmikach Perrego/Isamu/Benqa/Kiecolla/ Miszcza tylko słychać jakie to lagi ale to zawsze jest wina ,, mojego komputera,, chujowaty zarobek, dużo ludzi, wszystkie cheaty działają , a na balmorce na prawde jest całkiem inaczej. Haha a na ravii w wyraj? 5-6 sklepów w godzinach wieczornych 20-21 . Heh .. multum ludzi jebie na KMR/MH a admini wyjebka .. laputita im ta cała ravia. Hajs sie zgadza i do przodu .

Opublikowano

na chujmorce zgapili od nas nie potrzebnie na fanpage opisałem go tydzień wcześniej tyle w temacie przykro mi ze tak się stało ale czego można się spodziewać po serwerze tamtego dewianta

Tylko szkoda że na balmorze taki sam event był rok temu wiec jak mogli zgapić?;d

@Top

Nie polecam zaczynać nowym graczom bo trudno jest zarobić ceny wysokie, żeby sie dorobić to trzeba ładowaćw is, lub dropic,dropic i jeszcze raz dropić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tylko szkoda że na balmorze taki sam event był rok temu wiec jak mogli zgapić?;d

@Top

Nie polecam zaczynać nowym graczom bo trudno jest zarobić ceny wysokie, żeby sie dorobić to trzeba ładowaćw is, lub dropic,dropic i jeszcze raz dropić

"Są ludzie i parapety.."

Dlaczego nie polecasz nowym graczom ? bo trudno zarobic ?

Jakbyś coś tutaj osiągnąl to byś dobrze wiedział, że z zarobkiem jest bardzo łatwo, wystarczy troche pomyśleć.

Jak widać, Ty nie osiągnąłeś tutaj nic, i tylko bezsensownie spamujesz.

Więc wypierdalaj :* xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...