Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy serwer bedzie on?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponowie temat z przed 2 miechów - ZAMIERZACIE ZROBIĆ TEN CHOLERNY ZA PRZEPROSZENIEM LOCH MAŁP ABY NIE MIAŁ TYLKO 1 WSPÓLNEGO CHANNELA ? Szlak mnie trafia, nawet gdy chory siedze, chce podropic w lochu i chuj wychodzi z tego bo jakiś 42 lvl BM do cholery wali ze sfery 15k, rano siedzi, o 15 siedzi o 20 siedzi do cholery pierdolca idzie dostać za przeproszeniem bo zarobek na low lvl ogranicza się do lochu i metinów, tyle ze w lochu zarobek jest o wiele wiele większy.

Tak wiem, że weles zrobił tak bo medale są w IS, a jakby więcej channeli było to równałoby się z większą ilością medali czyli mniejszymi wpływami z is-u na medale, ale no błagam, pierdolca idzie dostać. Gram 2-3h dziennie i to irytujące, zresztą nie jestem jedyną osobą, która się na to skarżyła + pisałeś isamu, że obiecujesz, że coś z tym zrobicie, a potem temat zamilkł...

xnzn.jpg
Opublikowano

No serwer jest super i mam zamiar tam grać, ale myślę, żeby ekipa zmieniła czcionkę na TAHOMA to bardzo duży + dla mnie i wielu pewnie, też co na to administracja?

jestem za. co do serwera właśnie zamierzam tam pograć, opłaca się jeszcze? czy już każdy ma eq+9 ? ^^

Opublikowano

Szczurek kurva daj pograć! ... a nie: ' wiem, że masz bota ' - ' GameOver '.

Opublikowano

Ale dlaczego on ma tracić swój czas na kłócenie się z kimś jeżeli w logach wyświetla mu się co sekunde że typ wpłacił expa... to jest oczywiste jeżeli robi to np już trzecią godzine...

Opublikowano

Serdecznie polecam, gram 4dni mam dobre eq 39 lvl mental jedynm minusem jest to, że tylko w nocy idzie zarobić.

Tak btw. szukam jakiejś gildii w Wyraj ogarniętej, pomocnej . Pisać na PW

Pozdrawiam Boluś .

55870180794822757523.png
Opublikowano

wiekszy czy mniejszy exp niz na tiverii?

pobralem klienta i pokazuje, ze klient zawiera nieprawidlowe dane czy cos

Opublikowano
Nie masz motywacji do rozpoczęcia u nas gry? Chciałbyś lepiej wystartować?

Nie ma powodu do zmartwień! U nas, każdy gracz po rejestracji, a następnie aktywacji swojego konta drogą E-Mailową, otrzyma wiadomość na pocztę z linkiem aktywującym jednorazowy bonus w grze, trwający całe 12 godzin, w którego skład wchodzą:

- Podwójne zdobywanie Złota

- Podwójne zdobywanie Przedmiotów

- Podwójne zdobywanie Doświadczenia

A to wszystko dla was, aby ułatwić wam jak najlepiej się da, rozpoczęcie gry!

Gdzie ten e-mail ;3 ?

Nchf.png

lol

Opublikowano

Zapraszam ! Początki ciężkie wystarczy chwila pracy i potem już lżej. Dla tych co mówią, że jak się męczyć to na PL bzdura lepiej tutaj przynajmniej masz zysk z konta i nie dzieją się dziwne rzeczy jak na globalu : ) )

Opublikowano

Kolega grał przy mnie dzisiejszą noc i muszę przyznać że sympatycznie wygląda.

Dużo pomysłów na rozgrywkę, nie nudzi się.

Polecam jak ktoś lubi harda

Opublikowano

Zależy jakie skille masz i eq. Ja z ostrzem P od 52 do 61 lvl expiłem z 1.5h z pd na 30 min, od 61 do 75 lvl biorąc na pelce największy spot szponów w v2 z pd na 30 min - 3-4h ? jakoś tyle.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...