Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][P][KLASY][RASY][MAGIA] Pixelowi | Podbij świat!

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj mnie do zespołu a będę grać.

PS: Yundy, zjebałeś, mnie znasz z reala dłużej niż wszystkich wirtualnych kumpli, a traktujesz gorzej niż ich.. Żegnam

Opublikowano

Dodaj mnie do zespołu a będę grać.

-_-

@UP

Tobie i tak nie ufam w biznesie ;P

Opublikowano

Czekam i czekam żeby sobie zagrać na tym zajebistym serwie:D

Jak daje nonpremium wpisuje nick z minecraft.net i klikam login pisze Login Failed. Co zrobic?

Opublikowano

Witam mam problem i licze że pomożecie. Więc mam miencraft premium włanczam laucher daje gracz premium potem pro wpisuje pasy naciskam gram i nic sie nie dzieje pomocy koledze działa a mi nie, a bardzo chce pograć prosze o szybką opowiedzi.

Opublikowano

Witam mam problem i licze że pomożecie. Więc mam miencraft premium włanczam laucher daje gracz premium potem pro wpisuje pasy naciskam gram i nic sie nie dzieje pomocy koledze działa a mi nie, a bardzo chce pograć prosze o szybką opowiedzi.

Rozwiązane ;)

ZAPRASZAMY GORĄCO NA SERWER! Grają też sexy dziewczyny ;* ;P

Opublikowano

Ludzie nie ogarniam tego jak zainstalowac wgl ten mineshafter, podajcie link do launchera i mieshaftera dla no-premium bo wgl nie ogarniam :P

Opublikowano

Pobierasz Lancher serwera włączasz jak się pokaże Jesteś Użytkownikiem Premium naciskasz No i później PRO Robisz konto na minecraft.net i wpisujesz tam login i hasło jak byś się logował na premium

dziś jeszcze zrobię poradniki i zareklamuje ten serwer na YT i tam wszystko dokładnie powiem i pokaże

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Pobierasz Lancher serwera włączasz jak się pokaże Jesteś Użytkownikiem Premium naciskasz No i później PRO Robisz konto na minecraft.net i wpisujesz tam login i hasło jak byś się logował na premium

dziś jeszcze zrobię poradniki i zareklamuje ten serwer na YT i tam wszystko dokładnie powiem i pokaże

Mi nie działa, robie tak- wchodze na launcher, biore ze jestem użytkownikiem no-premium,klikam pro, loguje się pasami z minecraft.net i jak naciskam na login to pisze mi login failed czy jakos tak .. Niech ktos zrobi filmik czy cos jak wbic na serv no- premium ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...