Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][P][KLASY][RASY][MAGIA] Pixelowi | Podbij świat!

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe problemy z serverem, ludzie, cierpliwości...

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Serwer wyłączony z prostej przyczyny ;) = Nie ma maszyny -.-

Już mówiłem, że jak chcecie serwer to nas wspomóżcie to ruszy ;) Info u mnie na PW albo na forum bo tutaj nie mozna :/

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sciagnalem ten głupi launcher, zalogowalem sie na premium, serwer off, a na singlu 0 MODÓW. NIE DZIAŁA. Czekam do piątku, aż serv zadziala :D

PS. Czy ktoś mógłby być taki miły, że da link do starszego launchera? :) Chcę pograć w tą zajebistość ;p

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

kiedy serwer on?

siema pobrałem launcher i zainstalowałem i odpalam pixelowi i normalnie login graj włączam i czy chce update najpierw nie to jakby sie zacieło na dane loading i potem tak i po update nie ma nic jakby zwyczajny minecraft pomożecie?

Opublikowano

Serwer nie wiadomo ale nie działa? wbijam na ip, multiplayer, tak samo jak wy robicie, i nic sie nie dzieje, pisze : Can't reach Server. Jakas praca?

76561198237615998.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...