Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiedź od: Urithra Oceń odpowiedź 2012-11-01 20:04:51 Witaj youcandoitmagazy,

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Z poważaniem,

Urithra

Super Mistrzyni Gry Serwer Solar oraz Super Moderatorka Forum Metin2.pl

Cóż, moge powiedzieć tylko tyle, HS go wykrywa, nie wiem czy po wczorajszej aktualizacji czy od kiedy.. łowiłem będąc przy komputerze cały czas i z opcjami wykrywania GM włączonymi, zresztą na pewno GM'a obok nie było. Czy jest jaki FishBot działający którego HS nie wykrywa?

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Weteran
Opublikowano
Średnio co 1-2 dni ban, ale na to się chyba nic nie poradzi ;/

Wystarczy określić odpowiednie godziny wieczorne, w których gm nie sprawdza mapy i nie dostaniesz blokady.

Stanowczo odradzam każdemu łowić w dzień, nawet w najbardziej ukrytych miejscach.

Zbanowali mi konto... HS wykrył bota...

To jest niemożliwe, po prostu gm nakrył Cię jak łowiłeś.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano
2. Jakby do mnie GM napisał na szepcie i bym odpisał to miałbym szanse na bana?

Dobre pytanie, miałem ostatnio taką sytuacje, odpisałem, GM podziękował i nie dał blokady.

Jednak musiałbyś cały czas siedzieć i patrzyć, czy do Cb napisał, dodatkowo u mnie pokazywał przedmioty na handlu i pytał potem jakie..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dobre pytanie, miałem ostatnio taką sytuacje, odpisałem, GM podziękował i nie dał blokady.

Jednak musiałbyś cały czas siedzieć i patrzyć, czy do Cb napisał, dodatkowo u mnie pokazywał przedmioty na handlu i pytał potem jakie..

To niic ;p i tak bym siedział. Mi chodzi o jakiś mały zarobek. Może max jakieś pół godziny może godzina łowienia. Chodzi o to, że nie lubie łowić ;p

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Weteran
Opublikowano
Działa on na Metin2 PL bez moda ? Nie dostanę Bana ? Nie wykryją mnie ? Hs nie wykryje tego fishbota ?

Działa na PL bez moda. Nie dostaniesz blokady, jeżeli będziesz umiejętnie z niego korzystał. HackShield nie wykryje tego bota.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

fishbot w 100% wykrywalny przez hs po 1 dniu dostalem bana na 2 postaciach za niedozwolone oprog. a na trzeciej na ktorej go nie ustawialem za powiazanie kont. nie polecam.

Weteran
Opublikowano

Nie polecasz dlaczego? Bo łowiłeś w dzień, kiedy gamemasterzy dosyć często sprawdzają mapy pod względem botów? Dlatego, że zamiast mieć konta na innych mailach, to miałeś na jednym i dostałeś blokade za powiązanie?

FishBot jest bardzo dobry, łowiłem nim miesiąc jednym kontem, dopiero potem dostałem blokadę, ponieważ gm mnie nakrył.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mnie nie nakrył bo akurat siedziałem przy kompie i nie było gma w pobliżu pozatym druga postać była w drugim mieście a bany dostałem jednocześnie więc wątpie żeby gm się rozdwoił. Po drugie nie mam wiecej niż jednej postaci na 1 poczcie, a bana za powiązanie dostałem za podanie przynęt botkowi przez handel. A po trzecie używam fishbotów od 3 lat i już nieco wiem jak działają bany za fishboty.

Opublikowano

witajcie, dzisiaj mój fb przestal dzialac, a mianowicie wlanczam postac ustawiam sobie czas lowienia, wyrzucanie farb itp. i naciskam Start, ale ta opcja Start nie chce sie wcisnąć poprostu naciskam, naciskam i nic, wczesniej dzialalo, na innych kontach/postaciach da sie wlaczyc opcje start . wiecie co jest nie tak ?

na dwoch postaciach nie moge nacisnac tej opcji reszte moge. zainstalowalem od nowa metina i nie pomaga, nawet pobralem od nowa fb i tez nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...