Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czemu jak wklejam ten Loader jak w instrukcji i wgl włączam metin i jak chcę włączyć "fishingbot_kmr.pyc" to tak jakby ten loader tego nie widzi. A słyszałem że on czyta pliki o rozszerzeniu "PY" a to jest "PYC" proszę o szybką odpowiedz i czy jeszcze działa ten fishbot. Przypomnę że plik "logininfo.py" widzisz ale on ma rozszerzenie "PY" a ten drugi niestety nie ; /

Opublikowano

Nie Polecam 2 dzień używania fb i ban.FB jest wykrywalny nie POLECAM!

I dodam, iż to nie ban przez GM tylko fb jest WYKRYWALNY.

Bo prawie cały czas obserwowałem konto więc nie ma wątpliwości, że fb jest WYKRYWALNY.

Weteran
Opublikowano

Po co ma wywalać, skoro ich używa? Wystarczy nie mieć żadnych przedmiotów na pierwszym miejscu w ekwipunku.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Powiem wam że teraz coś jest nie tak z Fish Botami bo i ten od kamera i m2bob nawet jak ustawi się żeby zamykał okno czy nawet jak się siedzi nie dostaje się żadnej wiadomości ani na ogólnym nie pisze nic poleciało mi już 6 kont. A dziwne jest to ponieważ na m2bob exp boot śmiga aż miło. Tylko jak się łowi to często bany lecą

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

HS wykrywa ten FB niestety, bo Bocik bardzo fajny.

Mi w ciagu dwoch dni na tym FB zbanowali 4konta. Raz wszystkie 4 lowily obok siebie i w pewnym momencie jedna wywalilo i ban. wiec to nie byl Gm. na drugi dzien nastepne 2 zbanowane, trzecie konto lapalo dalej i dzis rozniez ono zostalo zablokowane. FB bardzo przyjemny lecz szcerze nie polecam. Na m2Bobie troszke dluzej botuje i jak narazie bez bana po 3 dniach.

Opublikowano

Dorzucam się do kolegów wyżej. Nie ma żadnych Pm od GM'ów tylko nagle po 1 dni albo i mniej jest konto zablokowane../ Fish Bot wykrywalny w 100% przez HS. Nie pobierajcie bo wam jeszcze zbanują główne konta przez jakieś powiązania... Pozdrawiam

Weteran
Opublikowano

Odradzam łowienia na głównym, ja już straciłem jedno konto, dzięki temu właśnie.

Lepiej zrobić sobie postacie na innym mailu i na nich łowić. A małże, czy tam ryby przekładać przez tobół, nigdy przez handel.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Spis czasów

http://www.mpcforum.pl/topic/158329-tutczasy-wedek/

Jak chcesz mieć dużo rybek, to polecam łowić wędką +1 na czasie 2700.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...