Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam pytanie, czy hackshield coś wykryje?

nie.

badziew... non stop kicka mnie...

to nie jest wina fishbota.

Opublikowano

pytanie do kamera:

działa to z wykrywaniem GM? bo wydaje mi się że za mały obszar jest tego,

kiedyś łowiłem i miałem zaznaczone żeby wyszedł jak gm się pojawi i akurat patrzyłem na fisha i Gm przeniósł mnie do stajni (gm stał prawie na końcu minimapki)

i bot nie wylogował sie.

Czyli NOT WORK ?

czytaj ze zrozumieniem jest napisane że chodzi a szept a nie okolice

a czyja to wina ze mnie kicka? .. zrob jakos zeby nie kickalo .. proszę

może masz nie aktualnego klienta

• 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Witaj, xxx

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Z poważaniem,

Urithra

Super Mistrzyni Gry Serwer Solar oraz

Moderatorka Forum Metin2.pl

Opublikowano

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

niezła pompa skoro systemowe to po co by pisał GM

Opublikowano

Witaj, xxx

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Z poważaniem,

Urithra

Super Mistrzyni Gry Serwer Solar oraz

Moderatorka Forum Metin2.pl

a to ciekawe, bo ja mam 2 metiny zainstalowane, jeden czysty, w drugim mam tylko FB i boce już jakieś 3 tygodnie (na 2 kontach) i bana nie dostałem ;]

a jeżeli dostałbym ewentualnie bana to na całe IP ? bo mam 6 kont (w tym sklepy, jedno te oficjalne i do łowienia ryb), każde na innym emailu. w razie bana na wszystkie dostane bana czy tylko ten na tym emailu ?

Opublikowano

jest mozliwosc dodania do fishbota opcji "Wstań tutaj", "Wstań w mieście" ?

@edit: dodam jeszcze ze nie zainstaluje kamer moda, poniewaz gram na serverze angielskim, na ktorym nie zadziala kamer mod

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Dzięki leci like. Jeszcze 2 pytanka mam , ten Twój autologin na stronie jest wykrywalny ? A drugie pytanie , czy można jeszcze jakoś odwdzięczyć prócz like , jakieś 5 czy coś , gdzie sie znajduje ta opcja ?

Opublikowano

Z poważaniem,

Taki banik po 1 dniu łowienia. Troche dziwnie to działa bo na 1 koncie mozesz dostac bana przez hs po 1 dniu , a innym lowisz juz 3dni i nie dostales , ja lowilem na 3 kontach , a kumpel na 2 , jednym kontem mnie wylogowalo i konto zablokowane , a te dwa konta nic. Po chwili kumpel napisal mi na gg ze dostal bana na 2 konta. W tej samej chwili dostalismy bana.

Opublikowano

Jak mnie mogl GM zlapac jak caly czas mam fisha na widoku , a bana dostalem bo hs wykryl tak jak wyzej napisalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...