Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kamer zrób coś żeby bot nie przestawał łowić jak zaczną się robić lagi. No bo jak stoi długo postać to się ekran zacina i dupa nie działa przestaje łowić

Opublikowano

Python Module Loader-Koń trojański Genericc28...

przecież tam jest injector a co w tym dziwnego że wykrywa wirusa. ma tylko sygnature wirusa

Opublikowano

HEHE ja na tym fb zarobilem 10 banow.Ale w dwa dni na nimfe +9 uzbieralem.Jak GM bedzie chcial zlapac to zlapiie wiec nalezy szybko malze przerzucac

Opublikowano

ten bot to coś cudownego, odpalasz 10 kont, robaki dajesz na koniec ekwipunku i lowisz :]

leci like!

Opublikowano

o fajnie, że jak gm coś szpenie to da się ustawic,żeby przestał łowić.

a mam pytanie czy nie da się zrobić czegoś takiego, że jeśli jest w pobliżu GM to też wylogowuje?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Witam.

chciałbym się zapytać dlaczego gdy łowie na tym fishbocie od ciebie co jakiś czas muszę wpisywać kod? po co on służy? mógłbyś mi to wytłumaczyć? Może wiecie co zrobić zeby go nie trzeba było wpisywać?

Opublikowano

Działać Działa osobiście nie uzywam ;D bo wolę sobie ręcznie łowić i pogadac z kims ;D Jakby ktos chcial tego uzywac to polecam

Opublikowano

Moje konto zostało okradzione :/ dziwne akurat dzien po tym jak to pobralem

+dla Kamer'a :>

Opublikowano

moje małe uwagi :>

- wyjdź,wyloguj, przestań łowić powinno być zastosowane nie tylko kiedy GM szpenie, a w ogóle kiedy ktoś szepnie

- ktoś wyżej płakał o drobne ryby.... wsadź przynęte na 2 stronie na samym dole, i jeżeli postać złowi drobne, to w pierwszej kolejności użyje ich.

-fajnie by było, jakby bot umiał odpisywać chociaż 1 słowo, np koleś chce cie nagrać, i pisze do ciebie jakieś Siema/Elo czy inne powitanie, na co postać mu coś odpisuje... np: cześć (ten punkt w zależności od możliwości wykonania)

- możliwośc ŁOWIENIA W ZIEMI .... ta wypowiedź mnie bardzo zainteresowała.... kiedyś jak jeszcze grałem na PL'u odkryłem sposób na łowienie bez dostania bana... po prostu postać wypierdalałem multihackiem daleko w morze, gdzie z brzegu nikt mnie nie widział, a GM nie spodziewał się wtedy, że tam można łowić... długo tak łowiłem do póki GameForge nie zablokowało tej możliwości, Jeżeli Kamer umiał być to odblokować, albo obejść w jakiś sposób to było by to mistrzostwo.....

- no i ostatnie ale to raczej pytanie.... może mi ktoś podać jaka powinna być wartość Delay w zależności od poziomu wędki ???

Opublikowano

Rafiki, wartosc delay powinna na poczatku mieć 3 a potem same zera ;] lowisz jak ninja.

PS: Wie ktos dlaczego mnie po kazdej rybce/max minuta wywala? O chyba juz sobie poradziłem.

Gratuluje Kamer1337! najlepszy fishbot jakiego mialem okazje uzywac, na prawde swietny, znakomita robota.

KAMER WYMIATASZ! CHWILA I 3 MALZE!!!!!! oczywiscie na PLu. DZIEKUJEMY CI!

czasami jest błąd, że podczas wędkowania probuje nabierac przynęte i potem nie łowi, ale to raz na kilka godzin

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

pytanie do kamera:

działa to z wykrywaniem GM? bo wydaje mi się że za mały obszar jest tego,

kiedyś łowiłem i miałem zaznaczone żeby wyszedł jak gm się pojawi i akurat patrzyłem na fisha i Gm przeniósł mnie do stajni (gm stał prawie na końcu minimapki)

i bot nie wylogował sie.

Czyli NOT WORK ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...