Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot "Gitara" że tak powiem ale brakuje mi opcji wyrzucania martwych ryb po czasie, GM detectora wgranego w fishbota, i auto revieve. Może rozważysz dodanie tego w następnej wersji ?

Opublikowano

Działa bez problemu na metku bez moda ;p. Wszystko ok - łap like'a! Pozdrawiam, reedy66.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

coz... odpalam clienta na modzie wraz z python loaderem (.mix) następnie loguje sie do gry, wybieram skrypt .py (import fishingbot_kmr.pyc) i go ładuję, pojawia sie okienko wpisuje co ile ma zarzucac i wybieram zeby zabijal itp... wszystko pieknie ale na raz, za drugim razem juz nie chce zarzucac wedki... o co cmon:>?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm... nie da sie pobrac ;D .W download pisze "

download został usunięty, ponieważ łamał Regulaminy forum, proszę o zmianę, w razie kolejnego dodania będzie nałożona bana zgodnie z Regulaminem Globalnym i Lokalnym."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem nie mogę nacisnąć guzika start a wczoraj mogłem..

Nie mge wcisnąć tej opcji naciskam i nic się nie dzieje tak jakbym nie naciskał pomocy!

Opublikowano

Mam problem nie mogę nacisnąć guzika start a wczoraj mogłem..

Nie mge wcisnąć tej opcji naciskam i nic się nie dzieje tak jakbym nie naciskał pomocy!

zobacz czy masz robaki w eq

jesli pomoglem licze na +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wlasnie.. kamer ten fb jest ciulowy pod wzgledem unikania bana ;>

dorob obcje wylogowywania gdy GM/gracz w poblizu... :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Ja bym proponował go zmodernizować dodać funkcje anty ban takie jak posiada m2bob

dodać czasowy wyłącznik komputera i żeby można było odpalić wiecej jak jednego fishbota

bo jak ustawiałem dwa to na jedyn zarzuca a na drugim nie

Uczeń
Opublikowano

Mam do niego AutoLogin i działa, ale po wylogowaniu i zalogowaniu bot nie łowi już ryb.

Opublikowano

Mam pewien problem . Mianowicie wrzucam te pliczki do folderu z Enevra i nic dalej nie rusza (tzn nie wyskakuje okno od FB , sprawdzalem na Diamondzie i dziala a tutaj nie ;x) Pomocyyy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...