Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy wierzycie w to co pisza? Sprawdzcie sobie logi HSa log viewerem, nie ma tam nic dot. uzywania cheatow na koncie. Ja tez potrafie napisac takiego maila.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej macie tez takie cos ze co kilkanascie minut musicie wpisac jakis smieszny kod np. /kod 345754 ? Jak go nie wpisze to mi przestaje lowic ;/

to na tiverii na modzie priv jest przepisywanie automatycznie.

Opublikowano

Jakbym dostal od gm'a to ban bylby uzywanie nielegalnego oprogramowania , a nie ze hs wykryl.

Oni tylko tak pisza ze za logi a w rzeczywistosci to gm widzial na ukrytym pewnie ze tak dokladnie co do ms wyciagales wedke ;p

Misiekantos253

Opublikowano

Oni tylko tak pisza ze za logi a w rzeczywistosci to gm widzial na ukrytym pewnie ze tak dokladnie co do ms wyciagales wedke ;p

No niewiem , ale ja sie przekonalem sam na sobie , ze jak od gm'a sie dostaje to piszą , że za uzywanie nielegalnego oprogramowania i przyjdzie Ci wiadomosc na e-mail. A jak sie dostaje za HS to wiadomosc nie przychodzi , trzeba napisac do supportu jaka przyczyna bana i oni wtedy pisza ze hs wykryl.

PS. Stalem 3 kontami obok siebie , a tylko 1 zbanowalo , jakby gm stal to chyba by zbanowal 3 ? prawda ?

@ EDIT

KOLEJNE 2 KONTA ZBANOWANE , I NAPEWNO NIE PRZEZ GM , BO OBOK MNIE STAŁY JESZCZE 2 FISH BOTY I ONI STOJĄ JAK STALI , A MOJE 2 KONTA ZBANOWANE W TYM SAMYM CZASIE ZBANOWANE.

Opublikowano

To cos jest na rzeczy, byc moze gm stoi i sprawdza czasy czy sa odelnie dokladne, chociaz watpie. Moze sprawdza po ip konta i jesli jest fb to banuje, poprostu sie uwzieli. Musicie przestac lowic.

Misiekantos253

Opublikowano

To cos jest na rzeczy, byc moze gm stoi i sprawdza czasy czy sa odelnie dokladne, chociaz watpie. Moze sprawdza po ip konta i jesli jest fb to banuje, poprostu sie uwzieli. Musicie przestac lowic.

Napewno nie stoi obok i nie sprawdza , bo zbanowałby tez inne fb które stoją obok. Taką sytuacje miałem dzisiaj , łowiłem na 2 konta , a obok też stały 2 fish boty. Ja dostałem bana na 2 moje konta w tym samym czasie , wbiłem na moją głowną postać żeby zobaczyć czy to od gm , ale oni tam stoją już dobrą godzine. A wydaje mi się , że gm nie ma prawa zbanować osoby do ktorej nie napisze , kiedys jak lowilem to 3 razy pisal do mnie gm , jak odpisalem to nic z tym nie robil , chociaz widzial ze mam fb.

Po ip to wątpie , bo co jak ma ktoś zmienne ? dostanie bana na 1 konto , a potem zmieni ip i wejdzie na nowe konto...

Opublikowano

a gdyby tak zrobić , żeby np.: ustawione mam czas wyciągania wędki na 2600 ms, to żeby do tego dodawał troszke czasu(niewiele np. 25,74 ms) i wtedy mniejsze by było prawdopodobieństwo na przypał? czy jest to możliwe?

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Mi niestety nie działa, nie wiem czemu. Pobrałem tego pythona co był w instrukcji zminilem nazwe i gdy odpalam moda wyskakuje log i okno z pythona gdzie trzeba wybrac plik fishingbot, po czym klikam run i nic sie nie niedzieje ;/

Opublikowano

Świetny FishBot 1.2 bardziej stabilniejszy od wcześniejszej wersji podziękowania

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Weteran
Opublikowano

Dwa konta mi poszły.. zachowywałem 100% ostrożności, cały czas patrzyłem w ekran jak postacie łowiły.

Dzisiaj zbanowany wojownik, wczoraj szamanka, żadnych wiadomości od gm, nic, brak żadnych ludzi, którzy mogli zgłosić.

Nawet teraz nie dostałem żadnego e-mail'a, że mam zbanowane konto.. dziwne, czyżby logi jakieś??

Nie powiem, bot dobrze łowi, ale obawiam się, że jest wykrywalny przez hs.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...