Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fish Bot

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebisty! Czepiając się szczegółów, mógłbyś poprawić napisy na buttonach : )

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kamer a to delay to fishdelay i botdelay razem? Nie lepiej jakby bylo fishdelay i bot delay oddzielnie.czy to jest same fishdelay?

Opublikowano

Co do Twoich fishbotów nie mam zastrzeżeń lecz jest mały problem. W wersji 1.1 w czasie kiedy postac zaczeło lagowac (przy odpalonych np.25metinach) bot przestawał łowic. W wersji 1.2 jest to poprawione?

Opublikowano

W każdym razie bot działa i nie robi kicków.Polak potrafi.Dzięki Kamer

Co do Twoich fishbotów nie mam zastrzeżeń lecz jest mały problem. W wersji 1.1 w czasie kiedy postac zaczeło lagowac (przy odpalonych np.25metinach) bot przestawał łowic. W wersji 1.2 jest to poprawione?

Pier*** ze odpalasz 25 metinow!Na jednym kompie?

Opublikowano

Na laptopie, ale niestety gdy stoją pare godzin to zaczynają sie lagi, które spowodowane są tym, że postac nie jest w ruchu.

Opublikowano

Jak masz duzo metinow odpalonych na jednym kompie to lagi nie zaleza od bota lecz od kompa i szybkosci neta

A to na jakim laptopie 25 metkow odpalasz?Bo ja wczoraj kupilem z i7 laptopa aspire 5755g

Opublikowano

Ale to nie zmienia faktu, że fishbot nie powinien przestawac łowic.

A co do bugemento2 - postaw sobie postac zminimalizowana w m1 miedzy sklepami przyjdz po 6-7 h i zobacz czy lag bedzie czy nie.

Opublikowano

Jak bede mial czas to sproboje.I jeszcze jedna wiadomosc M2bob wyjdzie prawdopodobnie w poniedzialek z nowa aktualizacja

Opublikowano

nie tylko sprawdza po nicku

Czyli nie wywali :x Bo teraz większość modyfikuje nicki .

przecież nie postawiłem przecinka

Opublikowano

a to to jest tak że jak niby nie odpisze admowi tylko logne lub wyjdę z gry całkiem to bana nie będzie ?

@edit

działa u mnie nie wiem jak z tym "jeżeli GM szepnie .... "

;)

Opublikowano

Ma ktoś info ja jest teraz z logami bo niedawno blokowali konta jak łowiły więcej czasu ^^/

Opublikowano

Przydaly by sie jeszcze opcje : alarm gdy ktos napisze tobie w szepcie,zmieniacz kanalow gdy jest kolo ciebie gracz, mozliwosc lowienia w ziemi jak w m2fish

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...