Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbije mi ktoś do domu prywatnego... killnie mnie i po itemach... do dupy

Drogi Adminie przemyśl jeszcze raz kwestię PvP

i PvP na cuboidach osobno

pls

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbije mi ktoś do domu prywatnego... killnie mnie i po itemach... do dupy

Drogi Adminie przemyśle jeszcze raz kwestię PvP

i PvP na cuboidach osobno

pls

przyłączam sie do prozby

Opublikowano

humannus ciebie chyba pojebał* ze działka 20x20 za 50tys jak nie na tym można rozbudować sam domek chyba zajmie 15x15 a maszyny gdzie

Opublikowano

a Quarry gdzie postawie ?? fabrykę diamentu/bruku/drewka/kaktusów/itp co gdzie postawie na działce 20x20

jak ja mam się na tym serwie rozbudować to ja potrzebuje działkę 50x50 minimum a nie 20x20 co ja tam postawie tylko domek

Opublikowano

Kotkowski nie zadziała Ci ta fabryka. Block breakery z tego co pamiętam są zablokowane. (dało się nimi niszczyć domki na cubach ludzi, jeśli stały na krawędziach)

Co do działek to 20x20 trochę małe faktycznie, byłbym za 35x35 dla normalnych graczy(bez żadnej możliwości powiększenia, nawet jeśli 100 graczy chciałoby na jednej działce niech ta działka dalej ma te 35x35) i dla VIP 75x75 oraz SVIP 100x100. Dlaczego? By serwer się z czegoś utrzymywał.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

jestem za tym żeby PvP było na arenie PVP

każdy kto chce wchodzi i gracze zakładają się o coś np. o 5 diaxów

i kto przegra to płaci drugiemu

PvP było by nie dość że fajne bo się zarabia to jeszcze nie nękalibyście innych dopiero zaczynających graczy...

znając zycie jest wiele osób które wbiją nazbierają się surowców potem jakiś beta tester w quantumie ich zabije i oni się wkurwią

i więcej na server już nie wejdą apotem jest server i 5 graczy online na 50 slotów....

pomysł areny PvP jest bardzo fajny

a gdyby np. ktoś przegrał a nie chciał płacić dostawał by temp. bana

nie lepiej tak ?

Opublikowano

75KB ;D

Mam to samo z YT....

Tylko że ja wysyłam pliki 500+Mb....

@Humannus

Wbiłem na serwer z clientem od TeamSpeakUser i admin dał mi kicka bym pobrał nową paczkę, jest jakaś nowa?

Like It!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...