Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że osoba pisząca tekst naprawdę z pojęciem, wolę grę na czystym minecrafcie, ale naprawdę zachęciłeś mnie i nie mogę nie spróbować.

Opublikowano

Co Wam wszystkim nie chce działać?

Pobieracie paczkę podaną w temacie, odpalacie ją, instalujecie w %appdata%, odpalacie Minecrafta, klikacie "gra wieloosobowa" wybieracie serwer(nawet wpisywać nic nie trzeba bo dodany jest) i gracie. Mi bez problemu działa.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Możliwe że zmienili folder instalacji na np Program Files. Też tak zrobiłem tylko że wszedłem do folderu i sam zauważyłem że w %appdata% to powinno się znaleźć, i zreinstalowałem.

Opublikowano

Co Wam wszystkim nie chce działać?

Pobieracie paczkę podaną w temacie, odpalacie ją, instalujecie w %appdata%, odpalacie Minecrafta, klikacie "gra wieloosobowa" wybieracie serwer(nawet wpisywać nic nie trzeba bo dodany jest) i gracie. Mi bez problemu działa.

Nie, nie. Wiem w czym leży problem. Nasze IP zaczyna się od 5. Tak jak wyżej tłumaczyłem, gdy mają zainstalowane hamachi, to im nie działa. Wyżej już mają poradnik jak to naprawić, czekamy na nowe IP i już niedługo się zmieni.

Pozdrawiam, humannus.

Opublikowano

Server jest teraz ON? Bo mi pokazuje, że OFF. Mam hamachi ale wyłączyłem je w Panel sterowania/Sieć i internet/Połączenia sieciowe. Bo nie wiem o co Ci Humannus chodziło z tym Start/połącz z... Ja takiego czegoś nie mam...

Negreas_eune_29_5_logo.png

Opublikowano

Nie było Eventów?

Dziś o godzinie był zapowiedziany od rana event Death Run. Na evencie było około 30 osób. Więc jak śmiesz że eventów nie ma?

Odnośnie oddania serwera do użytku.

Przepraszam wielce zaawansowany programisto sristo itp. itd. że jesteś taki pro koxu i konfigurujesz VPS'a z zamkniętymi oczami to nie moja sprawa.

Administracja starała się jak najszybciej odpalić serwa.

MrZoombie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...