Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety jak zwykle dobrze zapowiadający się server wystartuje dużo później lub w ogóle. Gratuluję hummanusie za brak obmyślenia czegokolwiek. Sprawdziłeś kto postawił nuki, lecz nie sprawdziłeś kto postawił red torcha? Facetów poznaje się po tym jak kończą, lecz wygląda na to, że Ty nie jesteś facetem, bo potrafiłeś tylko zacząć. Łatwiej było najechać na War'a niż sprawdzić wszystko? Łatwiej było się na niego wydrzeć niż później przynajmniej przyznać się do błędu? War bardzo zaangażował się w ten server - i nie dziwię się. Prezentacja fajna, dobre mody i ładnie wyglądający serv. To sprawiało, że przekonywał się do tego servera coraz bardziej, tak samo jak i ja. I pewnie tak to wygląda z perspektywy ludzi, którzy oglądają prezentację, czytają ten temat. Niestety okazało się, że nie wiesz praktycznie nic o modach, które chciałeś wprowadzić, co musiał nadrabiać za Ciebie War. Ale jak już napisał, nic nie może trwać wiecznie i miał rację. Jak on, jako ktoś kogo zaprosiłeś na server mógł zakazywać czegoś adminowi? Pomyślałeś nad tym czy było to za trudne? Życzę powodzenia jeśli będziesz najeżdżał na wszystkich ludzi, którzy próbują naprawić Twoją niekompetencję i znają się na czymś o czym Ty nie masz pojęcia. Jeśli będziesz tak dalej robił zostaniesz ze swoim kuzynkiem i jemu podobnymi, którzy wysadzą Ci mapę od razu kiedy wystartuje server. Ciekaw jestem czy arenę przedstawisz jako swoje dzieło czy usuniesz ją z servera? Miałem nadzieję, że wystartuje server drugi w Polsce, na którym można sobie pograć, ale niestety nie udało się. Może Ty hummanusie przez głupotę swojego kuzynka i swoją własną zawiodłeś się na War'ze, lecz nie jesteś jedynym, który na kimś się zawiódł. Powodzenia.

Co do nexta. Rozumiem, że próbujesz być fajny, ale skończ najpierw podstawówkę, a dopiero potem ocieniaj innych ludzi. Łatwo jest obrazić kogoś w internecie, kiedy bałbyś się komuś powiedzieć to w twarz, czyż nie?

Uninstall right away! I'm out!

Opublikowano

Co do nexta. Rozumiem, że próbujesz być fajny, ale skończ najpierw podstawówkę, a dopiero potem ocieniaj innych ludzi. Łatwo jest obrazić kogoś w internecie, kiedy bałbyś się komuś powiedzieć to w twarz, czyż nie?

1. Mam 15 lat, pisze wyraźnie w profilu. (14 sierpień 1997).

2. Odpowiedziałbym komuś prosto w twarz.

3. Ocenianie kogoś po charakterze nie jest argumentem do oskarżania.

4. Sam pewnie nie byłeś na serwerze, a oceniasz. (tego nie wiem I nie jestem pewien)

5. Serwer wyjdzie tylko gdybyś czytał wszystkie posty od humannusa to byś wiedział!

6. Wyraźnie pisze że ma dużo zajęć więc...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Start miał być w weekend, ale nie wiadomo, w który, choć jeśli server 'ma być dopracowany' to na pewno nie dzisiaj, a i za tydzień pewnie również nie.

Uninstall right away! I'm out!

Opublikowano

Pierwsze pięć osób, które napisze do mnie PW o nazwie "TradeWorld" od napisania tego posta zostanie wpuszczona na serwer na beta testy.

#ZAKOŃCZONE.

Pozdrawiam

Team TradeWorld.

Opublikowano

1. Mam 15 lat, pisze wyraźnie w profilu. (14 sierpień 1997).

2. Odpowiedziałbym komuś prosto w twarz.

3. Ocenianie kogoś po charakterze nie jest argumentem do oskarżania.

4. Sam pewnie nie byłeś na serwerze, a oceniasz. (tego nie wiem I nie jestem pewien)

5. Serwer wyjdzie tylko gdybyś czytał wszystkie posty od humannusa to byś wiedział!

6. Wyraźnie pisze że ma dużo zajęć więc...

1.W profilu masz 14 lat zresztą nawet mając te 14 lat nie musisz mieć ukończonej podstawówki.

2.Teraz to tylko, za przeproszeniem, podlizujesz się administracji.

3.Obrażałeś mnie, starasz się przypodobać administratorowi licząc nie wiadomo na co, robisz błędy a czepiasz się innych. Czego chcieć więcej?

4.Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

5.Serwer ma wyjść w ten weekend, ale coś Wasz super/wspaniały/najlepszy serwer poza publikacją i trailerze nie ma niczego..

6.Dużo zajęć? Wiadomo, ale sam powinien ocenić ile czasu potrzebuje. Humannus pisał, że wystartują w ten weekend, coś nie widzę tego. Teraz, że w przyszłym tygodniu. Zobaczymy.

Humannus może jakieś informacje, coś więcej? Napisz co udało Ci się zrobić, podaj jakąś tabelkę by wiedzieć co już jest i czy warto czekać.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Pierwsze pięć osób, które napisze do mnie PW o nazwie "TradeWorld" od napisania tego posta zostanie wpuszczona na serwer na beta testy.

#ZAKOŃCZONE.

Pozdrawiam

Team TradeWorld.

Napisz nicki pierwszych 5 os.

Opublikowano

#ZAKOŃCZONE.

Pozdrawiam

Team TradeWorld.

Kto się zapisał ??

Opublikowano

server super!!!

-zero lagów

-fajny spawn

-pomocna administracja:)

zachęcam do grania(na razie są beta testy)

Opublikowano

@next15

Sam humanuus pisał że dziś będzie start (w weekend) że albo w sobote a max w niedziele... !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...