Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń 'PL' z nicku to serwer ruszy. Nie wiem czy wiesz, ale to jest polskie forum, więc raczej wszyscy tutaj to Polacy.

Uninstall right away! I'm out!

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń 'PL' z nicku to serwer ruszy. Nie wiem czy wiesz, ale to jest polskie forum, więc raczej wszyscy tutaj to Polacy.

Tak wiem ze to polskie forum , ale wszędzie używam tego nicku wiec nie będę już go zmieniał

Opublikowano

Nie ma to jak zapowiedzi które dodają smaczka, a servery okazują się totalną klapą. No ale poczekamy zobaczymy.

d-_-b

Opublikowano

Prezka świetna ! napewno zagram, zaprosze kolegów. Pozdrawiam, sie nie moge doczekac ^^

Dafuq ?

Opublikowano

Start planowany już jutro lub pojutrze!

Czekam z niecierpliwością!

P.S. A temat z prezentacją serwera zostanie umieszczony w razie czego w tym temacie?

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Hmm spoko spawn z plan******raft, samemu nie potraficie zrobić ? Nie napalajcie się tak i nie angażujcie, serwer zrobiło 2 10latków, nic z tego nie będzie, nie potrafią się nim zająć i dają bany za nic.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Hmm spoko spawn z plan******raft, samemu nie potraficie zrobić ? Nie napalajcie się tak i nie angażujcie, serwer zrobiło 2 10latków, nic z tego nie będzie, nie potrafią się nim zająć i dają bany za nic.

Tak fajnie że serwer jeszcze ciołku nie wystartował, a ocenianie osoby jak i serwer po swojej myśli nic Ci nie da!

Mylisz się, jeżeli to twoi koledzy i tak bardzo chcesz ich upokorzyć to właśnie upokarzasz samego siebie.

Tak samo skąd wiesz że mają po 10 lat, jak nawet pewnie nie gadałeś z nimi!

Pewnie w Realu by Cie tak doje**** że masakra.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Trzeba jednak przyznać że ściągnięcie czegoś z planetmc i wrzucenie na własny serwer to pujście na łatwizne i trochę zniechęca graczy ponieważ jeśli nie potraficie zrobić czegoś samodzielnie to czy bedziecie dobrze opiekowaćsię serwerem ??? Serwer zapowiada się świetnie ale czasami lepiej zrobić coś samemu

Opublikowano

NIGDY nie grałem na tekkit,ale zapowiedź tak zaje***** przygotowana że może spróbuję

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

nie miełem na myśli tego że jesteście leniami wiem że stworzenie serwera to kupa roboty chodziło mi o to że spawn to wizytówka serwera i jeśli gracz widzi taki spawn na jakimś serwerze i serwer mu się nie spodoba puźniej przychodzi na wasz serwer patrzy o kur to znowu tamten serwer spadam. Nie chce żebyście robili sobie złą reklamę i żeby wasz trud nie poszedł na marne

Opublikowano

Humannus możesz zrobić nowa taka tabele z oficjalnymi wynikami ?

Dzisiaj dodano plugin Reservations, każdy Vip/SVip będzie miał swojego slota oraz AntyCheat, nie chcemy tutaj cheatowania =)

Progress :

Client - 100%

Pliki Serwerowe - 100%

Strona Internetowa - 80%

Forum - 40%

Poradnik krok po kroku na naszym serwerze - 10%

Wikipedia - 0%

Pozdrawiam,

humannus.

PS : Będzie dzisiaj serwer ?

Opublikowano

Dla twojej wiadomości, mam 19lat. Gdybyś się wysilił i pomyślał zorientowałbyś się, że to prawie niemożliwe bym miał mniej jak 12 lat (konto na MPC mam od 5lat, w wieku 7lat w 2007 roku raczej nie miałbym dostępu do internetu a nawet jeśli to nie zakładałbym konta na forum, nie ten wiek, nie ten czas) I proszę mnie wypowiadaj się na ten temat, starasz się przypodobać innym?

Skoro masz 19 lat to poco odpisujesz i besztasz humannusa (chodzi o serwer)?

Również humanuss nie ma pewności czy to ty zrobiłeś tak więc równie dobrze byłoby zobaczyć kto to dokładnie.

P.S. Nie odpisuj już na ten post. Nie będziemy offtopować!

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...