Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz tak ... Jak wy smiecie pisac ze 'inni smia uwazac sie za idealny wzor administracji' jak sami jestescie siebiie warci...

ty uważasz mnie za administratora tego serwera??

Opublikowano

Zapewne server nie będzie działał dziś ... Może jutro albo we wtorek a może za tydzień. Administracja nawet nie poinformowała co robi na serverze, na forum gdy działało napisali ze przerwa techniczna do 20:00 dziś. - 3 h opóźnienia i żadnej wiadomości co się dzieje ...

5av0.jpg

Opublikowano

Administracja pisała co i czemu będą robić w przerwie technicznej kilka postów wyżej humannus pisał ze przerwa kończy sie jutro o 13 wiec czekajcie cierpliwie

A oto ten post mysle ze dobrze go odczytałem

Przerwa techniczna do poniedziałku do godziny 13:00.

Opublikowano

Przewidziany start to dzis na godzine 18

@

Wiem o jaki serwer ci chodzi, przed zmianami byl caly zapelniony 90 slotow+ a teraz gra max 16 osob

A co do serwera to sie gra naprawde fajnie i polecam go.

Humannus i reszta zalogi pilnuje zeby ten serwer dzialal jak najlepiej i wielkie dzieki im za to ;d

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

a beda /jobs info /jobs join .... itp itd?

itemy sie bedzie sprzedawac w sklepie (diament, zloto, zelazo, braz, cyna, miedz, i jakies jeszcze)

Moze beda dodane zeby sprzedawac inne przedmioty w sklepie

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Ja mam pytanie czy będzie darmowy Client ? bo teraz mi pokazuje że musze mieć konto premium aby to ściągnąć.Będzie darmowy czy nie ?

Chcesz mnie znaleźć na serwerze w Minecraft ?

Mój nick to

Kimbus :)

Opublikowano

Ja mam pytanie czy będzie darmowy Client ? bo teraz mi pokazuje że musze mieć konto premium aby to ściągnąć.Będzie darmowy czy nie ?

Jak pisal husannus bedzie client przygotowany specjalnie pod serwer i chyba bedzie do pobrania niedlugo, moze wstawia na inny serwwer zeby pobrac

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Czekam , czekam juz cale 2 dni : ) nudze sie na necie czekam i czekam wola moja wielka czekam i czekam prawie szesnasta ja czekam i czekam ,

Pozdrawiam Ciastekr z TradeWorld

Opublikowano

Mam dużą nadzieje ze wszytko zostanie stare tylko jak juz to spawna zmienia

Wszystko zostanie tak powiedzial Majkel jak z nim w sobote przed wylaczeniem serwera rozmawialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...