Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official]TradeWorld[Modyfikacje][Przyszłość][Nowe bronie, zbroje][Prawdziwe życie][Survival]

humannus

Zagrasz na serwerze?  

342 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak!
      283
    • Nie!
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad wiesz? Skoroś taki mądry, to zrób server z wieloma modami, automatyczny instalator, odbuguj większość z modów, dobierz odpowiednie pluginy i zoptymalizuj, aby lagów nie było. Proste prawda?....

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

I po co się rzucasz jeśli przerwa techniczna się przedłuża to powinni o tym uprzedzić graczy =.=

Opublikowano

2 dni temu server działał i wszystko było bardzo dobrze jak dla mnie 0 lagów - po co to wszystko zmieniać. a tak poza tym jeżeli administracja zmienia termin "oddania servera do użytku" trzeci raz to myślę ze może w końcu dotrzymają terminu ...

a o tym ze przerwa techniczna się przedłuży napiszą zapewne za 5 - 10 godzin ?;]

5av0.jpg

Opublikowano

To dopiero 10 minuta ludzie. Rozumiem jakby nie odpisali po 40 minutach, to ok. Ale 10 min to wcale nie duży czas ;<

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Szkoda nabijać posty temu serverowi bo temat się robi "gorący" a wcale taki nie jest ... Więcej osób zajrzy na serv, a tak naprawdę nie ma na co zaglądać ...

Nie lepiej było napisać prawdę ze server będzie za 1 tydzień - 1 miesiąc - poszukajcie innego ?

a nie cały czas owijają w bawełnę przekładają termin otwarcia serva itd ...

5av0.jpg

Opublikowano

18:22 Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

@UP

To nie otwarcie serwera . Otwarcie juz bylo dawno .

Aktualnie były przeniesienia na lepsza maszyne z 4GB ramu i 20 slotow na

10GB ramu i 60 slotow .

Pozdrawiam gracz Ciastekr z TradeWorld

Opublikowano

Szkoda nabijać posty temu serverowi bo temat się robi "gorący" a wcale taki nie jest ... Więcej osób zajrzy na serv, a tak naprawdę nie ma na co zaglądać ...

Nie lepiej było napisać prawdę ze server będzie za 1 tydzień - 1 miesiąc - poszukajcie innego ?

a nie cały czas owijają w bawełnę przekładają termin otwarcia serva itd ...

Osobiście twierdze że jesteś żałosny.

Konfiguracja pluginów i VPS to nie jest sprawa prosta, jednak Ty wiesz do k***wy nędzy lepiej. Ale co Ja mogę o tym wiedzieć.

Jeżeli masz tak spamować to sobie daruj.

Przerwa techniczna trwa na czas bliżej nieokreślony. Ponieważ VPS' czyli nowa maszyna potrzebuje jeszcze kilku drobnych konfiguracji, zapewne jeszcze dziś napiszę o której w przybliżonym czasie wystartuje serwer. Staramy się aby serwer był jak najbardziej dopracowany tylko dla Was. Dla graczy

Budowniczy MrZoombie z TradeWorld

Opublikowano

dziś o 00:00 napiszesz ze serwer " w przybliżonym czasie" będzie działał za yyy może miesiąc.

1 strona Bardzo ładna wręcz zachwycająca, zapowiedź servera bardzo obiecująca wszystko super tylko gdyby to była tylko prawda ;]

i osobiście uważam ze nie ma co się spinać, a administracja servera powinna zmienić opis na stronie servera i jego forum ... oraz wywiązywać się z publikowanych terminów ....

5av0.jpg

Opublikowano

Dlatego jak napisałem. Nie możemy określić czasu startu serwera. Będzie to na pewno w ciągu najbliższych kilku godziny.

Nie napiszę kiedy dokładnie ponieważ jakikolwiek błąd może znowu przenieść start serwera.

Proszę o Cierpliwość

Opublikowano

Humannus jak bedziesz mial czas to zmien w glownym poscie link bo nowi gracze nie polapia sie i pobiora zly client ;d

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Nie mogę wejść na serwer. Wyskakuje błąd connection timed out. Może wie ktoś w czym tkwi problem? (Na stronę oraz forum także nie mogę wejść)

Opublikowano

Dlatego jak napisałem. Nie możemy określić czasu startu serwera. Będzie to na pewno w ciągu najbliższych kilku godziny.

Nie napiszę kiedy dokładnie ponieważ jakikolwiek błąd może znowu przenieść start serwera.

Proszę o Cierpliwość

ja wiedzialem ze tak bedzie jeszcze nigdy nie spotkalem sie na tym forum z kims profesionalnym

ze jak pisze o ktorej start to o tej jest....

Nawet byl kiedys server zrobiony przez mpcforum tez kurwa jego zajebana amunicja nie wystartowal na czas

Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Administracja podaje PRZYBLIŻONĄ godzinę startu serwera. Jeśli chcesz by serwer był dopracowany trzeba trochę cierpliwości, narzekasz, że poczekałeś 2h dłużej (aż takie straszne to było?) a nie pomyślisz o tym co administracja w tym czasie robiła. Podczas gdy ty przeglądałeś fb, oglądałeś jakiś film czy grałeś w coś ludzie z administracji starali się jak najszybciej posprawdzać pliki, poprawić błędy (o ile takie znaleźli), zuploadować to na jakiś serwer, przeskanować, zamieścić skan na forum itd.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Prezentacja zrobiona jest bardzo dobrze, w miłym języku na "luzie".

Za prezke masz 10/10

Na serwer wbiję z pewnością.

A co do serwera, only premium?

(oby tak, oby tak) ;D

Osobiście mam premium ale reszta moich kolegów nie ma wiec wolałbym zeby bylo non-premium
Opublikowano

Zajebisty serwer, na pewno zagram. Mam 1 pytanie, czy mozna z kolegami wspolnie zarzadzac? Serwer 100/100

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...