Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest mój e-mail. I to ja przyjmuje "graczy". Jako jedyny wysłałeś podanie na e-mail. Gdybyś to zrobił poprzez GG odpowiedź dostałbyś praktycznie natychmiastowo...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Już 10 osób zostało przyjętych. Zostało 5 miejsc, a chętnych na nie jest aktualnie 4. Można powiedzieć, że to ostatnie chwile, aby się zgłosić...

Opublikowano

potrzebujemy jeszcze paru doświadczonych budowniczych zostało mało miejsc

pitbul przyjmuje do grupy gg jego jest napisane zgłaszać się czym szybciej.

Opublikowano

Super serw

czekam na otwarcie mam nadzieje że wypali i w ogóle admin jak to zrobisz to napisz mi na pw bo nie znajde pewnie serwa :P

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

Zebraliśmy całą ekipę budowlaną. Prosimy się już nie zgłaszać. Chyba, że jesteście piekielnie dobrzy. Wtedy można 1-2 osoby dodatkowo wcisnąć...

Opublikowano

Na dniach rozpoczynamy budowę mapy. W tym temacie będziecie na bieżąco informowani o postępach.

Po 9 godzinach nie ma żadnych postępów ? :D ale widze pitbul ze ciogle na mpcforum jestes czyli na pewno serwerm się zajmujesz

Opublikowano

Efekt wczorajszych prac nocnych prac. Pierwszy projekt ekipy. Pierwsze zdjęcie zostało zrobione podczas zalewania stolicy jegnego z 19 regionów, czyli PrimeUnderland, a drugie zdjęcie jest już robione z wnętrza centrum

11276520.jpg

18005373.jpg

Opublikowano

Po dokładniejszych wyliczeniach, jesteśmy w stanie przyjąć kilka dodatkowych osób, poprzez mały błąd zmieniła się też treść zapowiedzi. Chętnych budowniczych zachęcamy do współpracy :D

Kontakt

GG - 16209771

Opublikowano

Fajnie wygląda ale nie spamuj tym bardziej w zapowiedzi 1 wiadomosc na 24 wystarczy :P a cytat

Po 9 godzinach nie ma żadnych postępów ? :D ale widze pitbul ze ciogle na mpcforum jestes czyli na pewno serwerm się zajmujesz

Był po to żeby was zmobilizować do pracy życzę wam powodzenia w budowie serwera

Opublikowano

Przełożyliśmy trochę siły nad zamiary Dlatego praktycznie każdy umiejący przyzwoicie budować się przyda. Jeśli jesteś zainteresowany/a to proszę o kontakt GG - 16209771

Olej14 - I tak nikt tego odświeżania nie egzekwuje więc wiesz...

Opublikowano

No no wreszcie coś wartego uwagi w realiach RPG... Dawno nie grałem w Minecrafta ale jak usłyszałem (przeczytałem) o tym projekcie to zainteresowałem się. Naprawdę dobry pomysł z taką ilością lokacji. Tylko zdajecie sobie sprawę z tego, że dedyk musiałby mieć min 100 slotów (no dobra 50 dałoby radę ale z dużą ilością NPC). Aktualnie przydałoby się otworzyć stronę/forum żeby powoli zbierać chętnych do gry. Na stronie czy forum dawalibyście zdjęcia z poszczególnych miast czy tam modyfikacji itp. a ludzie (gracze) by oglądali jarali się i czekali aż serwer wystartuje. Tym samym wołali by swoich kumpli do gry.

Wydaje mi się to dobrym pomysłem, chyba że macie dużo dużo jeszcze pracy nad lokacjami to może jeszcze za wcześnie na stronę czy forum.

A tak to życzę żeby projekt się udał, bo jest naprawdę dobry :) a po zdjęciu widzę że lokacje będą niesamowite, więc brawa dla budowniczych. Zróbcie coś w realiach pustynnych też, dla mnie :D

Nieregulaminowa sygnatura// Reflink.

Opublikowano

Jesteśmy w stanie zapewnić około 200 slotowy serwer (jeśli byłby on pełny to i nawet więcej), działający przez kilka lat (jeśli gracze dopiszą)

Spokojnie, jest 19 regionów, każdy inny. Aktualnie kończymy pracę nad 2 - jeden to tak jak na zdjęciu poutopowe miasto, a drugie zajmują nie wiedzieć czemu (ale wszystko zostanie wyjaśnione po wykonaniu kilkunastostopniowego questa) latające miasta. Więc są to regiony w miarę proste, oczywiście kolejnymi będą takie jak choćby, grzybowe, skute lodem tundry, pustynie, wiele regionów będzie przepełnionych zupełnie nowymi rodzajami ekosystemów (czyli bloki, rośliny no i moby)...

Opublikowano

No to zapowiada się wspaniale :) jakbyście chcieli jakąś pomoc czy porady w sprawach strony www czy forum internetowego piszcie :)

Nieregulaminowa sygnatura// Reflink.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...