Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4 serie dziennie i masz ok. 3.5zl. Jeszcze moze Tobie dojsc kasa za 1serie bo dochodzi z opoznieniem. Za jakis czas maja dojsc nowe akcje z wysokimi wynagrodzeniami dzieki ktorym bedziemy zarabiac 2zl i wiecej jednego dnia. Sam sobie odpowiedz na to pytanie bo teraz jest ok 1zł za serie. Wiec nie jest zle. Jak wykonasz dana liczbe akcji to dostajesz bonusy 5zł i 10zł a nawet wiecej.

@edit!!

Poradnik jest dostępny !!!

http://adf.ly/C88pd

Jak pobrać?

Wchodzimy poprzez link podany wyżej. Na górze po lewej mamy odliczający czas, od 5 do 0

Gdy czas się skończy odliczać, klikamy SKIP AD.

Następnie odczekujemy aż ok 27 sekund, potem Kliknij aby pobrać na swój komputer...

Informuję iż poradnik nie jest mojego autorstwa i nie odpowiadam za niego...

A teraz lajkować :>

Opublikowano

za 7zł na dzien to ja wole isc "ulice zamiatac " i po miesiacu bede mial sm i jeszcze zostanie

To idź. Nikt Tobie nie zatrzymuje drogi wyboru :>

P.S Takich serwisów jest mnostwo.

Uznajmy, że korzystasz z 5 takich serwisów + poleceni, buxy, uploading, i typowanie. (Dziś np. postawiłem 20zł na Real :>). Jak się chce to mozna miec 100zł dziennie i wiecej.

Opublikowano

Od ilu lat jest konto palpay ? bo chcialbym sprobowac i masz like kolego :D

Według regulaminu, to od 18lat. Ale to nic. Ja mając lat 16 założyłem (dziś mam 17lat) i wiekszych problemów nie mam, ale jest małe jedno ale. Jak bede mial czas to dzis wieczorem lub jutro opisze co ostatnio odwala PayPal z naszymi pieniedzmi.. Dam jedna dobra rade, bo to co Oni teraz robia to szkoda słow, ale to później napisze, bo teraz mam malo czasu..

Opublikowano

@up Ciasteczka możesz usuwać. Dam Ci przykład : Robie konto na mpc już mam login i hasło i jak usunę ciasteczka to nie strace konta prawda? Ciasteczka to jest taka pamięć twojej przeglądarki.

Kappa.

Opublikowano

Czy jak nie wyczyszcze cookies to kasy nie dostane ?

W wiekszosci przypadkach nie dostajesz...

Czemu? Nie wiem... Mogę się domyślać...

w Google Chrome klikasz CTRL + SHIFT + ALT. Wszystko zaznaczasz i wbyierasz ,,od samego poczatku'' Wszystko trwa to max 2 sekundy.

Opublikowano

Myślałem , że na początku bede zarabiać grosze , a po 5 dniach mam juz 30 dyszki , polecam ;)

PS. Nie mam zadnych zwerbowanych , a przez weekend mało robiłem bo imprezowałem. Jeszcze raz polecam ;]

Opublikowano

Bardzo dobra metoda , na takie rzeczy + do tego dobry zarobek

Lecz są głupie śmieszne minusy i to mnie zniechęca do czytania tego tut'a

• Stracony czas

To mnie tylko martwi jak i innych użytkowników mpc ' forum

Pozdrawiam życzę Ci dużo samych sukcesów

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Bardzo dobra metoda , na takie rzeczy + do tego dobry zarobek

Lecz są głupie śmieszne minusy i to mnie zniechęca do czytania tego tut'a

• Stracony czas

To mnie tylko martwi jak i innych użytkowników mpc ' forum

Po Twoim avatarze wszystko rozumiem...

Dzięki, zawsze się przyda :>

Opublikowano

Mógłbyś napisać tą radę o paypal bo mnie bardzo ciekawi. Gdzieś czytałem że gdy nie podasz numeru konta czy tej karty to mogą zablokować to konto po kilku tranzakcjach i możesz je odblokować podając ksero dokumentów ale ja to tylko na takim forum przeczytałem i nie wiem czy prawda o to ci chodziło??

Opublikowano

Mógłbyś napisać tą radę o paypal bo mnie bardzo ciekawi. Gdzieś czytałem że gdy nie podasz numeru konta czy tej karty to mogą zablokować to konto po kilku tranzakcjach i możesz je odblokować podając ksero dokumentów ale ja to tylko na takim forum przeczytałem i nie wiem czy prawda o to ci chodziło??

Dopiero teraz mam dostep do komputera. No ok. PayPal teraz dużo kont blokuje, tysiące z całego świata. Powodem tego może być ,,nielegalna działalność gospodarcza'' lub weryfikacja konta.

Mi wlasnie konto zablokowali, wdg regulaminu konto mozna miec od 18lat, mam 17,5 wysłałem im skan dowodu, czekam ponad tydzień i oczywiście zlamalem regulamin i pieniązki otrzymam jak mi odblokują konto (czyli za 180dni czyli 6 miesiecy). Jeszcze jest lipa, że trzeba powiązać np. karte debetową itp, trzeba wszystko potwierdzać itp. Przeczytałem na wielu forach o tej sprawie, i wiele ludzi straciło dużo PLN. Ponoć po 180dniach dostep do konta jest otwarty i nie bedzie ograniczony

Co do mej rady, to nie jest taka idealna, bo chodzi o to zeby wyplacac na konto bankowe. Może to robić spore problemy dla tych poniżej 18 lat, ale jak mamy rodziców, to mozemy ich trochę wtajemniczyć i poprosić ich o nr. konta bankowego. Zapewniam że nie bedzie zadnych problemow, nic z konta nie bedzie uciekac, tylko będą WPŁACAĆ na konto. Nie będą naliczać zadnej prowizji itp.

Najlepiej jest mieć już konto bankowe w Deutsche Banku, ponieważ MyPay także posiada konto w tym banku i przelew trwa dosłownie kilka minut. Oczywiscie nic nie szkodzi jak jest w innym banku, ale czas sie trochę wydłuża.

PayPal jeszcze rok temu takich problemów nie robił. Na PayPal możemy wypłacać jeśli chcemy coś kupić np. SM w ciągu 24h, bo potem nam mogą ograniczyć konto, pod pretekstem ,,nielegalnej działalności''

Cóż. Więc przypominam, jesli chcecie bezpiecznie zarobić to do rodziców, i zapytajcie się o nr konta bankowego i jaki to jest bank. Jak beda wyplaty to sie rodziców zapytacie czy pieniazki doszly i czy mogą je dla Ciebie wyplacic.

Opublikowano

fajny sposób a co do kolegi wyżej ma racje :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Dopiero teraz mam dostep do komputera. No ok. PayPal teraz dużo kont blokuje, tysiące z całego świata. Powodem tego może być ,,nielegalna działalność gospodarcza'' lub weryfikacja konta.

Mi wlasnie konto zablokowali, wdg regulaminu konto mozna miec od 18lat, mam 17,5 wysłałem im skan dowodu, czekam ponad tydzień i oczywiście zlamalem regulamin i pieniązki otrzymam jak mi odblokują konto (czyli za 180dni czyli 6 miesiecy). Jeszcze jest lipa, że trzeba powiązać np. karte debetową itp, trzeba wszystko potwierdzać itp. Przeczytałem na wielu forach o tej sprawie, i wiele ludzi straciło dużo PLN. Ponoć po 180dniach dostep do konta jest otwarty i nie bedzie ograniczony

Co do mej rady, to nie jest taka idealna, bo chodzi o to zeby wyplacac na konto bankowe. Może to robić spore problemy dla tych poniżej 18 lat, ale jak mamy rodziców, to mozemy ich trochę wtajemniczyć i poprosić ich o nr. konta bankowego. Zapewniam że nie bedzie zadnych problemow, nic z konta nie bedzie uciekac, tylko będą WPŁACAĆ na konto. Nie będą naliczać zadnej prowizji itp.

Najlepiej jest mieć już konto bankowe w Deutsche Banku, ponieważ MyPay także posiada konto w tym banku i przelew trwa dosłownie kilka minut. Oczywiscie nic nie szkodzi jak jest w innym banku, ale czas sie trochę wydłuża.

PayPal jeszcze rok temu takich problemów nie robił. Na PayPal możemy wypłacać jeśli chcemy coś kupić np. SM w ciągu 24h, bo potem nam mogą ograniczyć konto, pod pretekstem ,,nielegalnej działalności''

Cóż. Więc przypominam, jesli chcecie bezpiecznie zarobić to do rodziców, i zapytajcie się o nr konta bankowego i jaki to jest bank. Jak beda wyplaty to sie rodziców zapytacie czy pieniazki doszly i czy mogą je dla Ciebie wyplacic.

Rodzice mogą wam założyć konto junior , można je założyć od 13 roku życia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...