Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzice mogą wam założyć konto junior , można je założyć od 13 roku życia ;)

A no coś tam kiedyś słyszałem

Ale mi się nie chce, tego łatwić. Szkoda zachodu. Za kilka miesiecy osiemnastka, a narazie bede wplacal na konto rodziców, czasami na PayPal

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref.

Za kilka dni dodam nowy tutorial.

Opisze w nim jak kupować yangi na metin2.cc Dostaję od Was wiele PW, jak tam kupować itp. Zrobię tutek i może wielu z Was pomoże.

Miałem kupić dziś i zrobić tutorial, lecz na serverze solar yang chwilowo nie mają. Może po niedzieli.

Opublikowano

da się jakoś inaczej z mejlem? Nie chce mi się zakładać co chwila nwoego.

Nie. No niestety... Ja dziennie zakladam ok 50 email. Przyzywczaiłem sie :>

Opublikowano

Razor ... ja tez mam 17,5 lat xD

ale nie da sie ominac tzn. Oszukac Paypala? np rejestruje sie zaznaczam ze mam np. hmmm 20lat i bedzie OK? dodam ze na poczcie tak samo bym zrobil.

PayPal teraz sie cfany zrobil na pieniadze. Ludzie co maja po 18lat+ tez maja problemy :> PayPal chce jakies faktury, jakies dokumenty poniewaz podejrzewaja ,,nielegalna dzialalnosc' itp.

Przy rejestracji nie musisz wpisywac wieku, rejestrujac sie oswiadczasz ze masz 18 lat + i to wystarczy..

Sprawa ma sie tak. Na koncie nr1. miałem tranzakcje od MayPaya (dostałem 170zł) za to doładowałem 2 konta na metinie PL i kupiłem raz yangi. Czyli korzystałem z 3 roznych adresów (MyPay, Metin.pl, Metin2.cc) Zostało tam ok 5zł i konto zablokowali :< - Nie bede plakal.

Na drugim koncie brata, było ok 20zł i była tylko jedna tranzakcja (dostał te pieniadze od MyPay). Konta nie zablokowali mu do dzis.. Moze za malo mial tranzakcji i nei blokował? No nie wiem. Radze Wam ze jak dostaniecie kase na konto to odrazu kupujcie Sm czy co tam chcecie.

Coz, znow musze polecic konto bankowe :< Dopoki sie nie ogarnie Pay Pal, oby..

Wystarczy wpisac w google ,, konto paypal dostep ograniczony'' Tam na wielu forach to jest..

Opublikowano

a jak jest z tym paypalem ?

nie dostane jakiejs grzywny jezeli podam dane z fakememgenerator czy jakos tak ?

sygnan.jpg
Opublikowano

a jak jest z tym paypalem ?

nie dostane jakiejs grzywny jezeli podam dane z fakememgenerator czy jakos tak ?

Na PayPal podaj prawdziwe dane.. Nawet jak FAKE podasz to nic sie nie stanie..

Opublikowano

Pewnego dnia do jakies akcji podałem swoje dane/swoj numer po czym na 2dzien rano dzowni ktos z zastrzezonego.. no to odbieram mowie "Halo?..Halo?..jest tam kto?" -nikt nie odpowiadał wiec sie rozlaczylem a za pare godzin wchodzac na mp patrze w rj i widze przy moich danych ze abonent nie odebrał telefonu ;/ to jakies jaja?

Opublikowano

Pewnego dnia do jakies akcji podałem swoje dane/swoj numer po czym na 2dzien rano dzowni ktos z zastrzezonego.. no to odbieram mowie "Halo?..Halo?..jest tam kto?" -nikt nie odpowiadał wiec sie rozlaczylem a za pare godzin wchodzac na mp patrze w rj i widze przy moich danych ze abonent nie odebrał telefonu ;/ to jakies jaja?

Zdarza się. Ja tam podałem 2 razy w zyciu swoje prawidziwe dane i przy pierwszym razie nic nie slyszalem (tez mowilem ,,Halo?'' Halo) A za drugim razem powiedzialem ,,tak , zgadza sie'' tak z dwa razy powiedzialem w roznym odstepie czasowym. I zaliczylo...

Ten cały RJ jest zrypany, ale cóz, trzeba sie z nim meczyc...

P.S Jak ktos juz chce podac prawidze akcje w MP3 nie moga sie powtarzac. Inne imie musi byc i inne nr. telefonu. Tej akcji nie wykonujemy w soboty i niedziele bo w te dni nie dzwonia. Najlepiej po poludniu np. w poniedzialek o 15 a zadzwonia za 2h.

PS2. Nie podaje fake daneych w mp3. Najlepiej nie wypelniac tej akcji...

Opublikowano

@ref.

Nie dawno były wypłaty i 2 osoby sie skarżyły iż nie dostały pieniążków na konto PayPal.

Rozwiazanie jest bardzo proste, nalezy poszukac wiadomosci e-mail od PayPal i kliknac w link aktywacyjny...

Opublikowano

Witam, dotarło do mnie, że autor postu zamieścił do pobrania mój poradnik. Plik już został usunięty z hosta, więc nie mam jak sprawdzić czy to prawda ale na przyszłość - to kradzież.

Zachęcam do odwiedzenia mojej strony www.loosemyway.iscool.pl

ZNajdziecie tam aktualizowany poradnik, screeny ze statystyk dziennych akcji.

By pobrać poradnik są dwie drogi:

1. wykonujesz ofertę reklamową na stronie (subskrypcja sms) i pobierasz hasło

2. usuwasz obecne konto na mypay i zakładasz nowe z mojego reflinku (nowe konto na nowy nick, nowy mail - stare usuwasz w zakładce "edytuj profil").

Mój reflink znajdziesz na stronie.

Pozdrawiam i życzę wysokich zarobków.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie. To przelej na Paypal. Jesli dostaniesz kase na konto Paypal nie zablokują Ci raczej. Zablokują jak kilka razy dostaniesz od mypay kase i wydasz w rozne miejsca....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...