Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To działa, oto dowody:

i301901_haha.png

i301900_11.png

Zarabiam ok. 7zł na dzień. 60zł zdobyłem w niecałe 4dni! Jeżeli chcesz zarabiać tak jak ja napisz na GG 760703, a wytłumacz Ci cały system oraz dam kupon, a dodatkowo otrzymasz 10% moich zarobków co pół miesiąca!

Pomogłem ? daj +

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jako założyciel tego tematu moge napisać iż pier**le ten serwis. Dzis mieli mi wyplacic 290 zł. I zgadnijcie co sie stało? Zbanowali mi konto...

POLECAM, A NAWET NAKAZUJE WYPLACAC PRZY KWOTACH NIZSZYCH NIZ 50ZŁ. NP 40ZŁ ITP. BANUJA ABY NP. MI NIEWYPLACAC A WYPLACIC NP KOLEDZE WYZEJ. MIALEM KUPIC ZA TO DYSK TWARDY. HEH MIALEM TYLE KASY A 2H PRZED WYPLATA ZBANOWALI 20% KONT, ZA PONOC PODAWANIE ,,FAKE'' DANYCH

@Up. Moje gratulacje. Jeszcze nie dawno pisałeś ,,dupa, nie serwis''a jednak postarałes sie, nauczyles sie tego i owego i masz 60zł. Za ok 42zł masz 135Sm, wiec Ci jeszcze na yangi starczy. I dzieki za screny, innym hejtom mina zrzednie ktorzy pisali iż jestem idiota i wierze w takie cos.

Bede dalej korzystał z tego serwisu, lecz juz bede wyplacal przy ok 20-40zl. Cóż, człowiek uczy się na błedach.

Opublikowano

@razor Rób tak jak ja, co każde 7.50zł wypłacaj i będzie GIT. Serwis był dla mnie "do dupy" do póki nie porozmawiałem z jedną osobą na chacie, które wysłała mi poradnik co i jak. Bo bez tego to ani rusz. W 2 dni miałem 0.12zł, a teraz po 7-8zł/dziennie.

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Hmmm... tego jeszcze nie było :D Ciekawe, ciekawe. Jeśli faktycznie tak działa to zajobiście ;}

To musi działać, i będzie działać. Jesli nie bedzie działać to poprosze o zamkniecie tego tematu.

Co do tego poradnika. Domyslam się kto Ci go dał.

Być może go tutaj wkleje, lecz bede musiał dostać pozwolenie - to jest jego poradnik.

Miałem, zrobić film jak wypełniam wiekszosc reklam, jak w 30sekund zakladam e-maila i czyszcze ciasteczka, ale dysk twardy mam uszkodzony i nie zrobie. Za ta kase mialem kupic sobie nowy... Coz, w sierpniu dopiero kupie.

Opublikowano

0.53 groszy w tydzień,no no ładnie.Ciekawi mnie jak wy robicie chociaz 5 zł + w tym gówniie ;d.

Zarobiłes 53gr w tydzien? Czy głupoty tylko takie piszesz?

A z reszta tam sie chyba nawet nie zarejestrowałeś. Tylko głupi by przez tydzien zarabial ~ 10gr. A potem pod koniec tygodnia bzdury pisał mi w temacie. Dziennie lajtem 3zł wyciśniesz.

Opublikowano

@Razor: Tyle kasy tobie przeszło przed nosem :) Ja bym sobie już odpuścił xD

Wczoraj były wypłaty i 83zł dostałem. Chyba sobie kupie za to yangi :)

Opublikowano

zrobilem kilka reklam i nic ... czy to wina ze dalem 10min. maila?

przy reje na mypay dalem swoj prawdziwy.

Pisałem w tym temacie już, że nie wolno korzystać z e-maila 10minutowego.

Wejdź w zakładke: Edytuj profil i usuń konto, powód podaj np. ,,Brak czasu na wypełnianie ankiet.'' Bo jesli zarobisz wieksza sume na tym koncie zarobisz bana. Pozostaje Ci stworzenie nowego konta.

Pisz mi na PW, wysle Ci refflinka, i dam Ci kilka ciekawych rad i gwarantowana pomoc.

Reklamy dzis sie dlugo zaliczaja, czasami trzeba czekac ok. 2h aby zaliczyło ale to od czasu do czasu np. dziś.

Musisz też kasować ciasteczka, nie wiem czy Ty to robisz.

Ten e-mail tez mogl byc tym spowodowany. Polecam poczta.interia.pl

Opublikowano

Mam pytanie, działa to np. żeby kupić fundusze na steamie?

Chodzi Ci o to?

http://technologie.gazeta.pl/technoporady/1,120791,11074138,Steam___jak_dodac_fundusze_.html

- przepraszam, że podaje link. Mam nadzieje ze reg. nie złamałem.

Jesli chodzi Ci o to, to tak. Masz ta do wyboru platnosci PayPal.

Nie ogarniam o co chodzi w tych całych ,,Steam'ach''-nie znam sie na tym. Jesli to nie to, to wytlumacz o to lepiej :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@ref.

Mam info iż dziś i w czwartek mają byc wypłatay.

Wyplaty sa od 7,50zł, wiec jesli Ci troszke brakuje, to działaj :)

Pozdrawiam.

P.S Kilka postów w temacie znikło :(

Opublikowano

Czy moglbym otrzymac na pw ten poradnik od jakiejs innej osoby? Z checia zaczalbym sie w tym krecic, ale szkoda mi czasu na zarabiania 0.53gr/dzien.

Bardzo prosze o pw :)

Pozdrawiam

Final_Fantasy_by_BloodRei.jpg

Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestal... my return...

Loveles Poem - CC:FF VII

Opublikowano

serdecznie polecam sposob dziala w 100% dziekuje ziomek.300zl idzie wyciagnac bez zadnych poleconych itp na miesiac robiac gora 1-1.5h dziennie pozdrawiam i dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...