Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to Kod zaproszeniowy przy rejestracji daje on jakiś bonus?

a wogóle ten serwis to przypadkiem nie jest scam?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten kod to ja np. moge wyrobić. Moge go zrobić tak, że mi odejmie 2zł, a ty jak się z tego zarejestrujesz dostaniesz 2 zł. Taki bonusik...

Nie musisz wpisywać tam nic...

Przeczytaj pierwsze 4 strony. Masz tam dowody, wszystko. To nie jest zaden scam :> Wszystko działa jak należy !

Opublikowano

okey niby fajnie bo można robić te ankiety i dziennie nawet z 3zł zarobić, ale uzupełniłem przed chwilo 1 ankietę i dupa nic nie dostałem? Nie wiem niby co źle robię... wszystko raczej ok... Wytłumaczył byś jak robić te ankiety w co kliknąć bo jak klikam na nazwę tej akcji to wyświetla się banerek, a potem ja klikam na ten banerek i robię co tam trzeba czyli załóżmy się rejestruje to chyba dobrze nie?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Dobrze, dobrze. Tylko pieniazki za akcje zaliczaja sie nawet do 2h... spokojnie.

Oczywiscie jak zaliczasz pamietaj aby tworzyc e-maile i czyscisc ciasteczka.

Opublikowano

a po jakim czasie dochodzą pieniądzę i czy da się za wieksze stawki reklamy wypełniać?

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

a po jakim czasie dochodzą pieniądzę i czy da się za wieksze stawki reklamy wypełniać?

Pieniadze dochodza w max 14dni po wypłaceniu pieniedzy. Admin wyznacza dni, kiedy sa wypalty. Warto sie pytac na chacie, poniewaz osoby tam bedace moga wiedziec kiedy.

Wieksze stawki bedziesz mial jak ranking jakosci wzrosnie tobie do 80%+

Opublikowano

a jak mam to zrobić żeby ten ranking jakości zwiększyć ? ^^

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Podpinam się do pytania @up

Ja mam ranking jakości 68% to mało ? :(

Bo w 4 dni zarobiłem z 5.50 ............

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

a jak mam to zrobić żeby ten ranking jakości zwiększyć ? ^^

Podpinam się do pytania @up

Ja mam ranking jakości 68% to mało ? :(

Bo w 4 dni zarobiłem z 5.50 ............

Jest akcja: MP3.

W niej piszesz swoje imie i nazwisko. Potem podajesz swój nr. telefonu. Zadzwonia do Ciebie z pytaniem, czy nazywasz sie tak i tak. Rozlaczy sie i bedziesz mial wiekszy ranking.

Dzwonia tylko w dniach od poniedziałku do piatku, wiec wtedy wykonaj ta akcje.

Nie masz sie czego obawiac. Zadzwonia tylko raz z tym pytaniem. Wystarczy odpowiedzieć : ,,tak zgadza sie''

@plokpl123

troszke lipa, liczac w glowie zarabiałes dziennie nie całe 1,30zł. Postaraj sie dziennie ich troszke wiecej wykonac i pamietaj o czysczeniu ciasteczek jak i o zmianie e-maila..

Sorry ze tak chaotycznie ale pisze z telefonu

Opublikowano

ja wyplacilem 10zl 2 razy mi nie doszedla kasa na paypal pisalem to mietiego wypelnilem jeszcze raz i nadal nie mam kasy na paypal

Opublikowano

ja wyplacilem 10zl 2 razy mi nie doszedla kasa na paypal pisalem to mietiego wypelnilem jeszcze raz i nadal nie mam kasy na paypal

No bo moze źle wpisujesz adres paypal?

A jak jestes pewien na 100% ze wpisujesz poprawnie to wejdź na swoją skrzynke e-mailowa i poszukaj wiadomosci od PayPal. Tam jest link, ktory musisz potwierdzic. Kilka osob mialo z tym problem poniewaz nie potwierdzili adresu e-mail.

Napisz czy pomogło.

Opublikowano

w adresie trzeba wpisac swoj e-mail i zrobilem to mozliwe jest to ze nie potwierdzilem na e-mailu

masz like zeczywiscie nie potwierdzilem e-maila

mam juz 17zl na paypal ")

Opublikowano

ej razor jak zroić mam to zeby zarabiac po 3/4 zl dziennie jak akcje po 15 gr są i 40% do zaliczenia :[

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Pomysł bardzo monotonny ale skoro ktoś jest w potrzebie i nie ma innego wyjścia to naprawdę mu się to przyda.

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jest akcja: MP3.

W niej piszesz swoje imie i nazwisko. Potem podajesz swój nr. telefonu. Zadzwonia do Ciebie z pytaniem, czy nazywasz sie tak i tak. Rozlaczy sie i bedziesz mial wiekszy ranking.

Dzwonia tylko w dniach od poniedziałku do piatku, wiec wtedy wykonaj ta akcje.

Nie masz sie czego obawiac. Zadzwonia tylko raz z tym pytaniem. Wystarczy odpowiedzieć : ,,tak zgadza sie''

@plokpl123

troszke lipa, liczac w glowie zarabiałes dziennie nie całe 1,30zł. Postaraj sie dziennie ich troszke wiecej wykonac i pamietaj o czysczeniu ciasteczek jak i o zmianie e-maila..

Sorry ze tak chaotycznie ale pisze z telefonu

Hnmnmm nie wydaje mi sie..

Dzwonia caly tydzien....

Wlasnie jakies 40 min temu dzwonili do mnie i sie pytali..

Nie wiem czemu wam nie zalicz..Mi zalicza zawsze od 90 do 100% nawet

ej razor jak zroić mam to zeby zarabiac po 3/4 zl dziennie jak akcje po 15 gr są i 40% do zaliczenia :[

Zaczynaja sie od 15 gr ale sa tez za 20 50 70 gr... i jesli zalicza do 40% to oznacza ze albo nie czyscisz ciasteczek albo kazda akcje robisz na ten sam e-mail

Opublikowano

Nie lepiej stworzyć maila na o2 od razu robi Ci 4 maile nie musisz się męczyć ? Jak piszesz o zakładaniu nowych e-maili to tylko po to aby w każdej reklamie wpisywać inny czy po co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...