Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do dupy tutorial.

Polecam zmienić ip na amerykańskie i robić reklamy do tego, czego potrzebujecie.

Np. W metinie, 1 reklama średnio 5-10 SM,

pamiętam jak grałem w to i tak robiłem, przez dzień(2h zabawy) miałem około 70SM - a koszt 70 SM to już troche jest.

A tu cytat z tutoriala

:D
Przy wypełnieniu 10akcji, otrzymujemy 0,5zł, Po wykonaniu 25 akcji dostaniemy złotówke

Wniosek?żeby uzbierać na 70 SM posługując się tym tutorialem, musielibyście siedzieć przez jakiś tydzień po pare godzin dziennie.

Ździerstwo, nic więcej

:)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ja napisałem, że za 10 akcji otrzymujemy 50gr? Za 2/3 akcje mozemy otrzymać 1zł + poleceni + bonusy za aktywnosc (np. Za 200wykonanych akcji otrzymujemy 10zł, za 100 akcji 5zł, za 50akcji 2zł, za za 25akcji 1zł, za 10akcji 50gr. Sumując. Wykonujac miesiecznie ok 200akcji dostajemy łacznie 18zł, 50gr.) Oczywiscie dodajemy do tego swoje zarobione pieniadze i jest pokaźna sumka. 200 akcji miesiecznie lajtem sie wykonuje. Za 400 akcji otrzymujesz 20zł dodatkowe.

Oczywiscie mozesz zarabiac tu jak i na Sponsor Pay/Super Rewads ale zeby wypelnic tam ankiety teraz i zarobic troche to zajmuje (na pewno nie bedziesz zdobywał ciagle 70sm w ciagu 1h)

Mam sposoby aby zaliczało ładnie na SP I SR. Wszystkie sposoby mozna ze soba łaczyc..

Tez juz nie rozumiem innych.

Inni w jeden dzień już rozumieli o co chodzi i było bez problemu, inni po kilku dniach dopiero zajarzyli system. Sa jeszcze osoby które dalej nic nie rozumieja.. ale cóz...

Opublikowano

Gdzie ja napisałem, że za 10 akcji otrzymujemy 50gr? Za 2/3 akcje mozemy otrzymać 1zł + poleceni + bonusy za aktywnosc (np. Za 200wykonanych akcji otrzymujemy 10zł, za 100 akcji 5zł, za 50akcji 2zł, za za 25akcji 1zł, za 10akcji 50gr. Sumując. Wykonujac miesiecznie ok 200akcji dostajemy łacznie 18zł, 50gr.) Oczywiscie dodajemy do tego swoje zarobione pieniadze i jest pokaźna sumka. 200 akcji miesiecznie lajtem sie wykonuje. Za 400 akcji otrzymujesz 20zł dodatkowe.

Oczywiscie mozesz zarabiac tu jak i na Sponsor Pay/Super Rewads ale zeby wypelnic tam ankiety teraz i zarobic troche to zajmuje (na pewno nie bedziesz zdobywał ciagle 70sm w ciagu 1h)

Mam sposoby aby zaliczało ładnie na SP I SR. Wszystkie sposoby mozna ze soba łaczyc..

Tez juz nie rozumiem innych.

Inni w jeden dzień już rozumieli o co chodzi i było bez problemu, inni po kilku dniach dopiero zajarzyli system. Sa jeszcze osoby które dalej nic nie rozumieja.. ale cóz...

I tak się nie opłaca.

Na amerykańskim IP daje 5x więcej.

Opublikowano

@Up.

5x wiecej? heh, nie rozśmieszaj mnie. Nie spróbowałeś a już wiesz co dobre...

Patrz na to:

50cd95efb0b1b.png

To zarobki w październiku. Jak widać 220zł zarobione + poleceni ok 20zł + bonusy (ok 67,50zł) Łącznie to daję ok 305zł.

I jeżeli twierdzisz że jest to 5x lepsze to zarób mi w miesiąc Smocze Monety o wartości 1,500zł... Powodzenia...

Jeżeli dalej się upierasz, że mój sposób jest słaby, a Ty korzystając z SR lub SP poprzez zmiane IP np. dam Ci passy do konta a Ty dziś do wieczora wbijesz mi tam z 140sm

Przecież to dla Ciebie pestka, nabijałeś 70sm w 1H..

Fakt można nabić 70SM i wiecej w 1h ale trzeba umieć zeby ładnie zaliczało. Ciekawe czy ty tak potrafisz? :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wypłata jest co miesiąc czy mogę sobie to wpłacić na paypala kiedy chcę ? (mogę na konto bankowe czy tylko paypal ?)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam pytanie.

Czy to działa np na RP w lolu? albo na NosDolary w Nostale? :X

Nie wiem. Ale pewnie tak

Jak zarobisz kase na mypay to mozesz je przelac na swoje/rodzicow konto bankowe.

I jezeli mozna kupywac RP wykonujac przelew z banku to nie widze problemu.

Tak samo jak w Nostale, wejdź do zakladki platnosci czy jakos tak i tam beda platnosci poprzez bank itp

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem , za duzo tego , moze... ale raczej nie skorzystam (5% na skrozystanie), jednak + za napracowanie sie przy tym ;) .

Opublikowano

Ktoś z was zarabia na tym? Jeśli tak to ile wyciągnąłbym w tydzień siedząc jakąś godzinę lub dwie dziennie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...