Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś mi sie też pojawiło w rankingu jakosci "abonent nie odebrał telefonu" no to przepraszam oni sobie tak dzwonia i sprawdzaja czy tkos odbierze? i przez to nawent jak ja nie odbiore to mi sie przez samego siebie ranking zanizy? czy to też ulegnie zmianie?

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś mi sie też pojawiło w rankingu jakosci "abonent nie odebrał telefonu" no to przepraszam oni sobie tak dzwonia i sprawdzaja czy tkos odbierze? i przez to nawent jak ja nie odbiore to mi sie przez samego siebie ranking zanizy? czy to też ulegnie zmianie?

Cóż. 1h temu taka wżawa była na chacie, ze mała bania :>

Coś im nie wyszło z tym ,,abonent nie odebrał telefonu'' Tylko kilkanascie osob ma ranking wiekszy niz 80%.

Pomysł mi się nie podoba, sam mam mniej niż 70% i jest lipa.

Może to zmienią i powroca do starego rozwiązania, chociaż sam juz wątpie.. Trzeba czekać na rozwój wydarzen.

Opublikowano

Pierwszy dzień(15min-30min) = 71gr, to dobrze?

Mam to uznać za 1 serie?

W ciagu dnia mozesz wykonac 4 i wiecej. Np. rano 10-11, potem 14-15, potem 18-19 a potem po 21.30 Np. I po takim dniu powinien mieć minimum 3 zł.

Teraz jest mala lipa poniewaz ostatnio wycofaly sie 4 akcje po ok 20gr. Ale nie dlugo maja wprowadzic nowe, dobrze platne, wiec dzis na razie ciezko o 6zł dziennie :/

Opublikowano

Jak biorę w zakładkę Aukcje to przy niektórych pisze , że mam za mały ranking ;o

O co chodzi ? :P

Ponieważ masz za mały ranking :> Proste. Musisz wypelniac akcje (nie aukcje) aby Tobie wzrósł..

Wypelniaj inne akcje :)

PS. Informuję, że poradnik który ostatnio rozsyłałem jest nie dostepny jak narazie.

Opublikowano

Mam to uznać za 1 serie?

W ciagu dnia mozesz wykonac 4 i wiecej. Np. rano 10-11, potem 14-15, potem 18-19 a potem po 21.30 Np. I po takim dniu powinien mieć minimum 3 zł.

Teraz jest mala lipa poniewaz ostatnio wycofaly sie 4 akcje po ok 20gr. Ale nie dlugo maja wprowadzic nowe, dobrze platne, wiec dzis na razie ciezko o 6zł dziennie :/

1 akcja, a po 3 akcjach mam 5.97zł

Opublikowano

mógłby ktoś podrzucić jakiś videotut ?

Za każdym razem trzeba tworzyć nowy e-mail ?

Podrzucicie jakis poradnik jak szybko wypełniać te reklamy ?>

13735324352268179080.png

Opublikowano

mógłby ktoś podrzucić jakiś videotut ? Nie ma jeszcze videouta dot. MyPay

Za każdym razem trzeba tworzyć nowy e-mail ? Już tłumacze:

Jesli masz akcje, i klikasz Detale pojawiają Ci się napisane przez Admina jaki to jest sponsor:

Śa tacy sponsorzy:

-Baza schoober

-Baza danych PASAZ

-Baza MP3

-Sponsor !!! cube group + p4

I nie mozesz na jeden e-mail wypelnic np.3 akcje z np. Baza Schoober, bo nie zaliczy. Musisz zrobic jedna akcje schoober, na jedna baze cube group +p4 i baze danych PASAŻ. Wtedy te 3 akcje moga na 1 e-mail.

Zrobisz te 3 akcje, kasujesz ciasteczka, tworzysz nowy e-mail i jazda dalej.

Podrzucicie jakis poradnik jak szybko wypełniać te reklamy ?>

Masz na pierwszej stronie, jak wypelniac akcje...

Opublikowano

hmm 8.50 zł wypłaciłem na PayPal ale tej kasy na PayPalu nie mam pisze że wypłacili 13.08.2012 08:48 jest 9:42 i muszę czekać kilka tam godzin póki nie wpłacą na PayPala czy coś źle podałem?

Dzięki

Antaris to shit

Opublikowano

hmm 8.50 zł wypłaciłem na PayPal ale tej kasy na PayPalu nie mam pisze że wypłacili 13.08.2012 08:48 jest 9:42 i muszę czekać kilka tam godzin póki nie wpłacą na PayPala czy coś źle podałem?

Dzięki

Teraz to masz nie zły problem :/

Ciesz się że nie wypłacałeś większej sumy.

Przy wyplacie wpisywałes poprawny adres e-mail na ktorym zalozyles konto PayPal? Zle wpisesz jedna literke, i pieniadze nie dojda na konto:/

Pisz szybko do ,,matisob'' On jest adminem, i wyjaśnij mu. Być może Tobie pomoże.

Opublikowano

dobra działa wszystko, wysłałem sobie 8.50 zł coś takiego a na paypalu pisze tylko 7 zł ;/ chciałem 100kk yang kupić no ale te 50 groszy zabrakło, a co do problemu to weszłem na e-mail i tam coś pisało kliknąłem na jakiś link potwierdzający hasło wpisałem i działało ;D

pytanko, jak chciałbym yangi na allegro kupić to muszę mieć konto na UPay (coś takiego) i czy muszę jakąś prowizje płacić ?

Antaris to shit

Opublikowano

dobra działa wszystko, wysłałem sobie 8.50 zł coś takiego a na paypalu pisze tylko 7 zł ;/ chciałem 100kk yang kupić no ale te 50 groszy zabrakło, a co do problemu to weszłem na e-mail i tam coś pisało kliknąłem na jakiś link potwierdzający hasło wpisałem i działało ;D

pytanko, jak chciałbym yangi na allegro kupić to muszę mieć konto na UPay (coś takiego) i czy muszę jakąś prowizje płacić ?

Już dawno nic na allegro nie kupowałem, wiec Tobie nie pomoge.

Kiedyś była dostepna funkcja platnosci PP na Allegro, lecz teraz nie ma... Nie wiem jak to jest z tym UKash.

Jesli pieniadze z konta PP przelewasz na konto PP nie ma prowizji.

Opublikowano

Słuchajcie. Spalil mi sie komputer i to doszczednie. Wypłate bede miał za 2tyg wtedy pomysle o nowej maszynie. Narazie korzystam z telefonu. Prosze brac pod uwage ze z opoznieniem bede odpisywał Pw. Najlpiwj to piszcie pytania tutaj w temacie ponoewaz zaraz bedzie pełna skrzynka. Co do poradnika. Jest On narazie nie dostepny. Nie wiem kiedy go dostane. Wszystko jeszcze utrudnia mi brak kompa. Cozz...

Ok. Sorki za błedy poniewaz z telefonu ciezko i nie wygodnie.

Opublikowano

świetny poradnik, po każdej sesji robimy nowy email czy pok każdej reklamie i czy czyścimy ciasteczka po sesji czy po każdej reklamie?

Opublikowano

Najlepiej robic po kazdej akcji nowy email i czyscic. Mozesz tez 2 i wiecej na jeden email. Jak wypełniasz akcje to pisze jaki sponsor np Schoober i Cube 4P je mozesz na 1 email lecz 2 akcje od sponsora musza byc rozne. Nie moga na jeden email byc wykonane np 2 akcje schoobera itp.

Opublikowano

Więc tak ja już dość długo wcześniej miałem kontakt z tym serwisem więc wam powiem o co biega.

1. Ściągamy firefox portable

2. Robimy zakładki ze stronami:

Mypay.pl, poczta.interia.pl, http://pl.fakenamege...n=19&age-max=45, jakasiec.pl

~~Jeśli powtarzamy akcję np. Bon sodexo potrzebny jest nam nowy mail, więc musimy często zakładać nowe konta

~~~Informacje do ankiet bierzemy ze strony fakenamegenerator.com

~~~~Jeśli powtarzamy akcję np. Bon sodexo musimy wyczyścić dane przeglądarki cookies

~~~~~Wpisujemy tylko numery z orange, by je sprawdzić wchodzimy na jakasiec.pl

~~~~~~Kasa dochodzi do 2 dni nawet

~~UWAGA~~ Podając nieprawidłowe dane jesteś narażony na otrzymanie blokady konta

Skrócony poradnik, na szybko - ogarnięci będą wiedzieli co mam na myśli i posklejają go do kupy, cya- kowalskidevelop

ss-y

gk4hbo.jpg

n1ovpq.jpg

Opublikowano

Czesc,

Chcialbym się czegoś dowiedzieć o tym serwisie do zarabiania , chciałem napisać na pw , ale masz skrzynke pełną chyba.

Opublikowano

Czesc,

Chcialbym się czegoś dowiedzieć o tym serwisie do zarabiania , chciałem napisać na pw , ale masz skrzynke pełną chyba.

Juz wyczyscilem, mozesz pisac.

Dziennie dostaje min. 5 wiadomosci i szybko sie zapelnia. Duzo pytań mam w sprawie MP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...