Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej stworzyć maila na o2 od razu robi Ci 4 maile nie musisz się męczyć ? Jak piszesz o zakładaniu nowych e-maili to tylko po to aby w każdej reklamie wpisywać inny czy po co ?

Nie. E-maili na o2 nie zakladamy. Banuja za to!

Jak piszesz o zakładaniu nowych e-maili to tylko po to aby w każdej reklamie wpisywać inny czy po co ?

tak, aby prawie co akcje wpisac inny e-mail...

Sa rozni sponsorzy, np:

A

B

C

D

Jak wykonasz akcje u sponsora A, to nie mozesz wykonac jeszcze raz z tymi samymi danymi. Musisz zmienic e-mail i wyszyscic ciasteczka..

Dlatego wykonujesz raz akcje u spnosora A, potem B, potem C itd wtedy znow czyscisz ciasteczka i zakladasz nowy e-mail. I znow wykonujesz kolejne akcje od A...

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, czy jest to legalny sposob na zarabianie pieniedzy?

Jesli tak, to prosze o podanie jakichs fragmentow umowy, badz dowodow, coby sie US nie doczepil :)

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Panowie, czy jest to legalny sposob na zarabianie pieniedzy?

Jesli tak, to prosze o podanie jakichs fragmentow umowy, badz dowodow, coby sie US nie doczepil :)

Legalny...

Urząd skarbowy nie ma żadnych podstaw aby z Tobą sie komunikować. Wszystko załatwia serwis MyPay

Poczytaj sobie ich regulaminy jak Ci interesuja :>

Opublikowano

Czemu niby na o2 nie?? Ja robie ciagle na o2 od hmmmm 4 tygodni okolo i jakos bana nie ma... Bany sa tylko za e-maile 10 minutowe

bardzo dobry poradnik. ale duzo ludzi tego nie ogarnie po prostu ;/

A co tutaj jest doogarniecia??

Opublikowano

bardzo dobry poradnik. ale duzo ludzi tego nie ogarnie po prostu ;/

Takimi postami tylko odstraszasz ludzi -_-

Pewnie nawet nie spróbowałeś...

Czemu niby na o2 nie?? Ja robie ciagle na o2 od hmmmm 4 tygodni okolo i jakos bana nie ma... Bany sa tylko za e-maile 10 minutowe

Za o2 bany sa jak korzystasz z 4kont O2. Bo jak założysz 1 konto O2 to dostajesz 4 z roznymi koncówkami.

I mozesz tylko użyć jednego z 1dna koncówka...

Opublikowano

No tak tylko z 1 koncowka ale pisales ze ogolnie banuja za o2 :D

Sam nie wiem zbytnio jak to jest.

Inni pisali aby strzec się O2, wiec ja tego nie używam...

Jak Cie nie zbanowali tyle czassu to używaj..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego tylko 1/3 zalicza? ;/

Dziś zaliczyło Tobie tylko 1/3 czy ogólnie przez kilka dni?

Pamietaj o czyszczeniu ciasteczek i zmienie e-maila

Opublikowano

Witam!

Wczoraj postawiłem sie z tym pobawic, ale stwierdzam ze jest to bez sensu...

Bo pierwszym rzucie mialem 80gr a kolejne akcje pokazaly mi sie dopiero po ponad 5h i w dodatku nie wszystkie....

Nie wiem co ja zle robie ale teraz po zrespieniu sie reklam mam do wypelnienia 4-5....

@

Zbanuja mnie jesli zrobie sobie kilka kont? po uzbieraniu 7,50 bede mial juz np. 30 :D

@

Jeszcze jedno, o co chodzi z tym "Niestety twój ranking jakości jest zbyt niski.wziąć udział w akcji" Kiedy bede mogl wykonywac te akcje po 1zl?

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Witam!

Wczoraj postawiłem sie z tym pobawic, ale stwierdzam ze jest to bez sensu...

Bo pierwszym rzucie mialem 80gr a kolejne akcje pokazaly mi sie dopiero po ponad 5h i w dodatku nie wszystkie....

Nie wiem co ja zle robie ale teraz po zrespieniu sie reklam mam do wypelnienia 4-5....

@

Zbanuja mnie jesli zrobie sobie kilka kont? po uzbieraniu 7,50 bede mial juz np. 30 :D

@

Jeszcze jedno, o co chodzi z tym "Niestety twój ranking jakości jest zbyt niski.wziąć udział w akcji" Kiedy bede mogl wykonywac te akcje po 1zl?

Co do małej ilości reklam. Ostatnio na MyPay jest mało i nie dodaja. Wczesniej ich bylo wiecej, moze dodadzą.

Zbanujją Cię. Wykryją Cie szybko po IP jak beda robic wyplaty. Chyba ze masz dostep do 2 lacz internetowych

Aby zwiekszyc ranking jakość musisz wykonac tylko jeden raz akcje MP3 KONKURS na prawidze dane.

Podajesz swoje imie, nazwisko i swój nr. telefonu. Najlepiej wykonac ta akcje od pon do piatki od godz np 15. do 2h do Ciebie zadzwoni, a Ty musisz powiedziec ,,tak, zgadza się'' (Zapytaja sie ciebie, czy nazywasz sie tak jak podałeś) i sie rozłaczaja. O nic nie beda pytac. Koszty na telefon nie zostana Ci naliczone

Pozdro

Opublikowano

Nie mam tej akcji MP3 KONKURS

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Aktywowałem e-mail , zrobiłem z 4 akcje tak jak pisało ...

W "Twoje akcje" nie ma nic ... Nawet kliknięć a z listy znikają akcje ...

Konto założyłem wczoraj - dzisiaj aktywowałem ...

O co chodzi?..

Opublikowano

Wgl nie zaliczyło mi ... Trzeba od razu powiązać konto z kontem na PP?..

Trzeba coś wypełnić ?.. Lub trzeba wypełnić MP3 aby dostawać zł za reklamy?..

Opublikowano

Nie, przy wypłatach ,,powiazujesz''

Nie, MP3 wypelniasz jak chcesz miec wiekszy ranking czyli wiecej reklam

Musiałeś coś źle roibć, ze a ni jednej Ci nie zaliczyło. Powypełniaj zgodnie z moimi wskazówkami, podpytaj sie na chacie czasami cos i moze załapiesz :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...