Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalezy od akcji. Sa akcje co od razu wypłacają i sa tez takie co trwa ok 40min. Sa takze takie co dochodzą do 2h ale bardzo mało ich jest.

@jutro dodam ciekawa tabele dot. powyzszego pytania.

Opublikowano

Czy na jedno ip przypada jedno konto na mypay? czy w jednym domu mozna zarabiac na 2 kontach (np rodzenstwo)?

A co pozniej z przelewaniem,czy powiedzmy z 2 kont mozna przelewac pieniadze na jedno konto na paypal ?

Opublikowano

Czy na jedno ip przypada jedno konto na mypay?

Tak. Jeden adres IP = 1 użytkownik

czy w jednym domu mozna zarabiac na 2 kontach (np rodzenstwo)?

Musisz napisać do administracji takie pytanie. Ale wątpie, ponieważ każdy by to wykorzystał w inny sposób. Np. zarabiałby ktos na 2 konta. Na czacie ktos raz zadał takie pytanie i odpowiedź była ,,nie''.

A co pozniej z przelewaniem,czy powiedzmy z 2 kont mozna przelewac pieniadze na jedno konto na paypal ?

Nie polecam, pewnie za to dostaniesz bana za multikonto.

Opublikowano

wszystko ladnie chodzi, te 5zl dziennie wpada. wydaje sie malo ale kilka dni i to juz cos :) to ze strona jest po polsku tez jest plusem, a jak ktos juz robi ktoras akcje to zakladanie nowego meila trwa 30s ... na paypal jesszcze kasa nie doszla, ale czekam cierpliwie :) ... wiec polecam bo super sposob.

Opublikowano

... na paypal jesszcze kasa nie doszla, ale czekam cierpliwie :)

Kasa nie doszła ponieważ wypłaty są w wyznaczone dni przez admina. Byc moze teraz bedą, pod koniec tygodnia lub w przyszłym.

Pozdrawiam.

5012ed99a2f18.png

A tutaj ss z ostatniej wyplaty. Ogolnie w wakacje malo siedze przy komputerze i nie mam czasu na wypelnianie akcji. Zarobki jakie sa, takie sa...

Opublikowano

czesc, ile czekales na swoja pierwsza wyplate? ja czekam, juz nawet na dwie od dwoch tygodni i nie wiem czy to normalne. czy konto paypal musi byc jakos dodatkowo zweryfikowane? oprocz tego bardzo przyjemna stronka i dobrze wytlumaczone ;)

Opublikowano

Wypłaty sa w dane dni wyznaczone przez administratora. Jesli ty czekasz te 2 tyg nie przejmuj sie poniewaz inni tez czekaja. Ostatnio wypłaty były bodajze 22lipca. W tym lub na poczatku następnego tygodnia byc moze beda wypłaty. Czasami warto zapytac sie na chacie poniewaz tam admin czesto pisze kiedy co i jak.

Opublikowano

1.Czy to jest legalne ? Nie zapuka do mnie policja ? (Fałszywe dane itp)

2. Od którego roku życia można to wykonywać?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1.Czy to jest legalne ? Nie zapuka do mnie policja ? (Fałszywe dane itp)Za fałszywe dane jedynie dostaniesz blokade konta na mypay. Nie ma mowy o żadnej policji.

2. Od którego roku życia można to wykonywać? Jeśli posiadasz mniejszy wiek niż 18lat to nic. Zawsze zaznaczaj 18+, przy wykonywaniu akcji najlepiej zaznaczać 1980r.

PS. Wiele osob mnie się pyta czy można z tych pieniędzy kupywać coś innego, nie tylko SM. Tłumacze, oczywiście można... Możesz pieniadze przelać na konto bankowe, i mozesz trzymac je w portfelu, aby wydać na chleb, masło, cukier i czego dusza zabraknie (np. narkotyki^^)

Na PayPal przelewamy kase, gdy chcemy kupić coś przez internet gdzie jest dostępna ta usługa (czyt. PayPal) np. SM, yangi i w różnych grach możemy wydać te pieniądze.

Z PayPal można przelać pieniadze na konto bankowe, wiec w kazdej mozna je miec w porfelu.

Opublikowano

Jak założyć konto na PayPalu ?

http://www.paypal.pl/pl

Załóż konto

Nastepnie wybierasz opcje ,,PayPal dla Ciebie''

Wpisujesz dane, prawdziwe. Jesli jestes nie pelnoletni to nic nie szkodzi

Opublikowano

@ref.

Edytowałem pierwszy post. Dodałem tam ważne informacje jak wypełniać dane reklamy, i na 100% One będą zaliczane jeśli wypełniać będziesz według moich zaleceń tam opisanych.

Warto to uważnie przeczytać. Poradnik jutro po południu lub wieczorem najwcześniej wyślę ponieważ mam z nim teraz mały problem.

P.S Jutro wypłaty.

Opublikowano

bardzo dobry poradnik, używam aktualnie mam 40 gr :D za 2 godziny mam nadzieje że będę mieć 2 zł ;D

pzdr.

Antaris to shit

Opublikowano

Jeżeli wpisze wpisze kod pocztowy ulicy zgodny z ta ulica i danym miastem i do tego jak podam Aktualny numer telefonu + pana o imieniu jan kowalski to to jest nie zgodne z regulaminem?

Opublikowano

pytanie wypelnilem 2 reklamy na tablet i doladowanie, po jakim czasie od wypelnienia kasa pojawi sie na moim koncie mypal ?? wszystko robilem wedlug tuta podawalem normalne dane zakladalem nowy email i czyscilem "ciasteczka"

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jeżeli wpisze wpisze kod pocztowy ulicy zgodny z ta ulica i danym miastem i do tego jak podam Aktualny numer telefonu + pana o imieniu jan kowalski to to jest nie zgodne z regulaminem?

Zgodne z regulaminem.

Nie musisz podawać aktualnego nr. ponieważ raz na Ruski rok sprawdzają.

Nie Pisz Jan Kowalski tylko wysil się bardziej wymyslajac ciekawsze imie i nazwisko :)

pytanie wypelnilem 2 reklamy na tablet i doladowanie, po jakim czasie od wypelnienia kasa pojawi sie na moim koncie mypal ?? wszystko robilem wedlug tuta podawalem normalne dane zakladalem nowy email i czyscilem "ciasteczka"

Zazwyczaj od30-40min. Max 2h. Jesli Ci nie zaliczy to nic sie nie stanie. Ja dzis wypelnilem doladowanie 5 razy, z czego doszło mi tylko 4 razy.

Jak jutro poswiecisz na to wiecej czasu i wypelnisz wiecej reklam to juz bedziesz lepiej to ogarniał :)

Jesli macie jakies pytania? Pisać :)

Pozdro

Opublikowano

Mam problem.podczas sprawdzania rankingu jakosci moje akcje były ocenione na 60pare%(tylko numer byl niedostepny reszta sie zgadzała) a pare nawet na 100%..(było to kilka dni temu) dzis wieczorem wchodząc na ranking jakosci zauważyłem że wszystkie % pospadały do nawet 30% (a przeciez wczesniej było o wiele wiecej..)dodatkowo wszystkie kropki przy "nasza ocena"są zielone a i tak jest napisane że numer telfonu jest niedostepny(numer nie był zmyslony) .jednak ten ranking gł. nie spadł. o co chodzi?

Opublikowano

Mam problem.podczas sprawdzania rankingu jakosci moje akcje były ocenione na 60pare%(tylko numer byl niedostepny reszta sie zgadzała) a pare nawet na 100%..(było to kilka dni temu) dzis wieczorem wchodząc na ranking jakosci zauważyłem że wszystkie % pospadały do nawet 30% (a przeciez wczesniej było o wiele wiecej..)dodatkowo wszystkie kropki przy "nasza ocena"są zielone a i tak jest napisane że numer telfonu jest niedostepny(numer nie był zmyslony) .jednak ten ranking gł. nie spadł. o co chodzi?

Też, tak mam, nie wiem o co chodzi :x

Opublikowano

Też, tak mam, nie wiem o co chodzi :x

Wszyscy tak mają. Ponoć admin ma to naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...