Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mojego taty wujka syna brata dziatka ojca szwagra cioci wnuczka dziadek pracuje w ymir i dał Tenmie licencje.

nie ma za co. xdd

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też słyszałem ze do końca 2012roku wszystkie privy bez licencji mają być zamknięte. Ale czy to prawda tego nie wie nikt :)

Opublikowano

Na game 2089 (ponoć najnowsze ogólnostępne) jest nałożona czasowa licencja po której to rzekomo game mają przestawać działać. Powstał dif na znullowanie tego czasu i tyle z całej afery

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Pewnie będą korzystać z luk w plik "Game", tzn. w większości chodzi tutaj o wywołanie funkcji clear_admin_page, ale to chwila roboty i funkcja jest już nieaktywna.

@edit, btw. co ma Metin2 Singapur do walczenia z PSerwerami skoro prawa do plików posiada jedynie Ymir, więc... śmieszne, a ta akcja jest wywołana jedynie tym że to właśnie z Metin2.Sg wypłynęły pliki v.1675 a potem dalsze wersje. 8S

Opublikowano

Nie dajcie się zwieść bo: ŻADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!"

Gówno prawda na plu nie grać bo to oszusty!, a co do sprzedawania postaci na priv nie opłaca się bo to jest rywalizacja niemcy turki na SG więc żaden z nich nie wygra ;] bo każdy ma kase. Oni siebie już ddosuja od kilku lat a polacy może raz na mieś ktoś a i tak im gówno robią, a co do tego ze dojdzie to do Polski powiem tak wysra a nie dojdzie, nie żygajcie czymś dopuki tego nie zjecie, pln może ma jakieś znaczenie na Niemców hihi.

"wywołana jedynie tym że to właśnie z Metin2.Sg wypłynęły pliki v.1675 a potem dalsze wersje"- dokładnie ludzie widzą wojna niemcy turcja SG i już płacz hyhy, i tak zagram na Allium tenmy i tak bo to będzie HIT jak widzę z tą areną.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Ohh ja ale bull niech padają serwery więcej to niemcy wypierd**** zaraz SG i tyle będzie tak jak dzisiaj o 2 w nocy. I dobrze że jest wojna Polacy wróca na polskie globale i privy ;]

Tylko żeby Polskie privy nie pomagały Niemcom to będzie all git.

Opublikowano

Kurwa to prawda, japierdole ide sie powiesic....

Kurwa ogarnijcie to tylko metin2

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Pliki zawszę są udostępnione w internecie. Inaczej jest z klientem, który jest własnością GF-a.

Ktos się pytął, dlaczego nikt nie atakuje serverów GF? A atakował byś kogoś wiedziąc ze wylądujesz na 100% w prokuraturze?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Hehe nawet takiego polskiego serwa ne było up i też sobie mogę zrobić taką stronę z takim napisem cieniasie.

Opublikowano

haha ktoś to mógł zrobić co już domeny nie potrzebuję rozmawiam z 23 osobami na Ts z privow i jakoś żaden z takim serwerem się nie spotkał po co by mieli nieznane gówno zamykać zaczeli by od pandory tiveri i takich ;]

Opublikowano

Pliki zawszę są udostępnione w internecie. Inaczej jest z klientem, który jest własnością GF-a.

Ktos się pytął, dlaczego nikt nie atakuje serverów GF? A atakował byś kogoś wiedziąc ze wylądujesz na 100% w prokuraturze?

są też tacy hackerzy że potrafili my rozwalić serwery GF i by ich nawet nie namierzyli nie mówię o graczach metin2 xD

takich ludzi jest miliony ale poco atakować Serwery ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Grzybiarz gówno będzie a nie Pl dalej będą privy ;], cieszę się że to startu serwera tnmy allium sie all wyjaśni.!

Opublikowano

pytacie dlaczego TEC (Mt2.SG) zamyka privy,

Ponieważ oni zwalczają konkurencje. Skoro mają licencje to są współzałożycielami i mają tam w jakimś stopniu prawa.

Podobno SG jako jedyny global też szczególnie pomaga ymir w. w walce z piractwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...